Explosions In The Sky
Eluvium
(το έχω ξαναποστάρει πριν κάτι μήνες)
Explosions In The Sky
Eluvium
(το έχω ξαναποστάρει πριν κάτι μήνες)
Αυτό πράγματι συμβαίνει πολλές φορές,η μουσική ενός δίσκου μπορεί να ανυψώσει το εξώφυλλο και το artwork χαλαρά,όπως πολλές φορές και το αντίθετο.
Pelican - City Of Echoes
Βασικα ειναι αναγλυφο το εξωφυλλο και αδικειται καπως απο τη φωτο. Επισης τρομερο ειναι και το εξωφυλλο του Last Sucker των Ministry που δειχνει τον Bush ταυτοχρονα χαμογελαστο και τερας αναλογα απο την οπτικη γωνια. Αλλα ειπαμε ο Al ειναι θεος, τι να λεμε τωρα!
Δεν ισχυει ουτε κατ’ ελαχιστον αυτο…
Τα έχουμε ξαναπει εμείς για τον Al… Ας πούμε εμένα το εξώφυλλο δε μου αρέσει για τον ίδιο λόγο που δε μου αρέσουν και οι στίχοι του. Πολύ απλοϊκό το μήνυμα. Ο Bush είναι κακός κτλ κτλ… Έλεος πια… Και το θέμα δεν είναι μόνο το τι λέει αλλά και πως το λέει
Τέσπα, end of offtopic. Μουσικά οι Ministry σπέρνουν
Ναι η αληθεια ειναι οτι θα επρεπε να βαλει ενα σκετο κοκκινο εξωφυλλο χωρις τιποτα αλλο και να “αχνοφαινεται” ο σοσιαλισμος! :lol: :lol: :lol:
Δεν ενοώ ότι ας πούμε ένα εξώφυλλο απο αίσχος γίνεται θεικό ούτε το αντίθετο,αλλά ας πούμε,πολλές φορές μου έχει συμβεί να συνδέσω κάποια εικόνα με κάποιο τραγούδι και αυτό να πάρει άλλη διάσταση για εμένα.Ας πούμε,θα μπορούσες να φανταστείς τους δίσκους των Tool χωρίς τα εξώφυλλα τους?Δεν θα χανότανε αμέσως ένα μέρος της αίγλης οποιουδήποτε δίσκου τους αν είχανε κάποιο απλό και κλισέ εξώφυλλο?
Dio - Holy Diver
Υπερκλισαρισμενο εξωφυλλο κι ομως η αιγλη του ειναι τεραστια και διαχρονικη…
Βασικα τωρα που εχουμε δει τα εξωφυλλα των Tool οντως θα χανοταν μερος της αιγλης τους. Αν ειχαν πρωτοκυκλοφορισει ομως με πιο απλα εξωφυλλα και παλι δεν πιστευω οτι θα ηταν λιγοτερο αναγνωρισμενοι…
Ναι,αλλά θα είχες την ίδια διάθεση να ακούσεις τη μουσική τους προτού την ακούσεις,ή τις ίδιες εικόνες στο μυαλό σου όσο την άκουγες?
Και γαμώ τις ιδέες. Στείλτους το με μήνυμα στο myspace
Βασικα οταν πρωτοεβαλα ν’ ακουσω το Lateralus ουτε που με απασχολησε το εξωφυλλο. Απλα ηθελα να δω τι σκατα ειναι αυτη η μπαντα που μας τα πρηζε το Metall Hammer. Και κολλησα και μετα ξαναειδα το εξωφυλλο και ειπα “μαλακα, αυτοι ειναι ιδιοφυιες”…
μιλάμε παρτε εξώφυλλα… καφρικα όσο δεν πάει…
(τα ποσταρω όχι ως αγαπημένα εννοειται απλά επειδη εχουν αυτό το κατι για να ποσταριστουν)
Πειράζει που τα βρίσκω και τα 3 άθλια?:-s
οχι ρε, τι να πειράζει? αφού αν διάβασες ούτε εγώ τα ποσταρα επειδη μου αρεσουν…
Tα εξώφυλλα των Stench θεωρούνται κάτι παραπάνω από κλασσικά για τον χώρο τους. Και πέρα από αυτά, το Been Caught Buttering είναι δισκάρα.
Δε θυμαμαι αν το εχω αναφερει:
Doom/Death. Καλα παιδια.
Χμ.
[CENTER]
[/CENTER]
¶σχετο.