Υπέροχο εξώφυλλο!! Και πολύ ενδιαφέρον αυτό που παίζουν απ’ ό,τι ακούω :thumbup:
Αν αναφέρεσαι στους Fightstar, συμφωνώ και εκπλήσσομαι που δεν τους είχες ανακαλύψει ακόμη!
Άκουσε το ‘‘Lost Like Tears’’
Ναι σ’ αυτούς αναφέρομαι. Είναι βλέπω και περιοδεία με C&C! Θα το τσεκάρω αυτό που μου είπες
Σχεδόν όλα τα εξώφυλλά τους είναι καταπληκτικά!
hipgnosis γαρ… και μια που αναφέρθηκε, να ένα από τα τελευταία δημιουργήματά τους
τι στο καλό είναι οι από πάνω??? :-k :-k :-k :-k
είναι το πρότζεκτ τού βασικού συνθέτη/κιθαρίστα των Mars Volta. Πριν μισό μήνα βγήκε ο δίσκος. για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε εδώ, αν θέλεις.
Αγγελάκια,σταυροί, κύκνοι,σύννεφα,δάσοι,εκκλησίες γοτθικου ρυθμού ωραία πραματα δε λεω, αλλά, αυτό είναι εξωφυλλάρα :thumbup:
Όμορφο εξώφυλλο. Το διονυσιακό στη τέχνη.
Ποιο άλμπουμ είναι?
Sodom - Mortal Way of Live
Η δευτερη φωτο ειναι μια φωτο που βρισκετε στο booklet η στο πισω μερος του δισκου…μια χαρα περνανε οι Tankard…
τα έσπασε ο άκης.
Αυτά τα σκηνικά είναι και στο βίντεο κλιπ του ομώνυμου κομματιού!!! Εχει πολύ γέλιο.
Ο Καργια ειχε παρει τη μπλουζα απ το λαιβ. Μπροστα εχει το εξωφυλλο, και απο πισω ποτηρια με μπυρα και την ατακα “Beer Is Beautiful”. Τρελη καλτιλα! :lol:
το τελευταιο που ειδα και μου εκανε εντυπωση, αν και δεν ακουω τετοια (και λογικα δεν ακουσα το αλμπουμ)
επισης αυτο γιατι εχει πολυ ωραια χρωματα (και ταιριαζει και με το κλιμα των εορτων)
Πλάκα έχει των Korpiklaani!
Nαι ρε παιδι μου μπραβο.Δυστυχως το Mortal Way of Live εβγαινε με μαυρο εξωφυλλο μιας και η λογοκρισια
εκανε το θαυμα της.
As cities burn