τελευταια εχω ενα κολλημα με εξωφυλλα Deathcore δισκων. το στυλακι τους μ’αρεσει πολυ, αν και δεν ακουω και τοσο αυτο το ειδος.
τελευταια εχω ενα κολλημα με εξωφυλλα Deathcore δισκων. το στυλακι τους μ’αρεσει πολυ, αν και δεν ακουω και τοσο αυτο το ειδος.
Ρε συ voider πολλά από τα εξώφυλλα που ποστάρεις είναι απλά μέτρια και κοινότυπα.
Αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά :dunno: οποτε καλά κάνεις
δεν αντιλεγω και μπορει να επιλεξω και να ποσταρω κατι απλα και μονο λογο των χρωματων του και τιποτα παραπανω.
px το arsoninsts τα σπάει αλλά το all shall perish ή το chymera τπτ το ιδιαίτερο. Αλλά don’t worry την άποψή μου λέω. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν όλα και να θεωρούν αυτά που ποστάρω εγώ βλακείες :lol:
sorry προς τους οπαδους τους
αλλα οι satan’s mighty penis ειναι πραγματικα για τον penis!!!
Από το όνομα φαίνεται.
του chimera βασικα λογο της μαλακιας που χει στη μεση το ποσταρα γιατι μου αρεσε λιγακι.
μα και φυσικα και ειναι για το πεος! εγω λογο του εξωφυλλου το ποσταρα, δεν μ’αρεσει η μουσικη τους. σκατιασμενο black metal πλεον βρισκω παντου, δε χρειαζεται να εχουν εντυπωωσιακο ονομα για να τους ψαξω…
Ένα ακραίο :
ένα λιγότερο ακραίο :
και ένα ατμοσφαιρικό, ιδανικό για το περιεχόμενο του :
από τα πιο επιβλητικά εξώφυλλα τώρα τελευταία είναι τούτο 'δω το grails.
κι αυτό το hypnos 69 που μου φέρνει στο μυαλό τα artworks των hammers of misfortune, είναι ομοίως καταπληκτικό. όπως και αυτό του σπλιτ που ε’ιχαν κάνει με monkey3, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω σε μεγάλη ανάλυση.
να και τα hammers μιας που τα ανέφερα.
αυτό έχει πολύ ωραίο εξώφυλλο και στη βινυλιακή του έκδοση
Πω τι εξωφυλλάρες είναι αυτές 8O 8O
Για πες ένα-δυο λογάκια για τους δίσκους. Αξίζει να τσεκάρω κανένα?
Αφου σ’αρέσουν οι Slough Feg, θα γουστάρεις με Hammers Of Misfortune.
Aπ’ ό,τι κοιτάω το The august engine πρέπει να ναι το καλύτερό τους. Θα τσεκάρω. Τους είχα ακούσει μόνο σαν όνομα
μάνο, ναι, κατά τη γνώμη μου όλοι οι δίσκοι χρήζουν τσεκαρίσματος. δεν έχουν δηλαδή μόνο όμορφο artwork, αλλά και ωραία μουσική. τους hammers προσωπικά τους προτιμώ από slough feg, μου φαίνονται περισσότερο συγκεντρωμένοι, με πιο ξεκάθαρο όραμα. τώρα για το ποιον δίσκο θα ήταν καλό να τσεκάρεις πρώτο, θα έλεγα να τους πάρεις με τη σειρά, αφού η εξέλιξη στη μουσική τους είναι από μόνη της ένα στοιχείο γοητείας. από τις πιο σοβαρές “heavy metal” μπάντες σήμερα. για πιο αναλυτικά, είχα κάνει μια παρουσίαση του locust years εδώ, όπου λέω τη γνώμη μου γενικότερα για την μπάντα και τις κυκλοφορίες της. νομίζω θα πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.
όσον αφορά τους hypnos69, πρόκειται για μια ψυχεδελίζουσα prog μπάντα (όπου prog, βλ. 70’s) με επιρροές από διάφορες μεγάλες μπάντες του τότε. ο δίσκος -και το γκρουπ εν γένει- στερείται ίσως του οράματος των h.o.m και των grails, αλλά οι τύποι είναι ωραίοι συνθέτες κι έχουν γράψει σωστά τραγούδια, βασισμένα στις ωραίες μελωδίες και την ψυχεδέλεια που είπα παραπάνω. απ’ ό,τι έχω καταλάβει, σου αρέσει ο ήχος, οπότε θα μου φανεί παράξενο αν δεν βρεις ενδιαφέρον σε αυτούς εδώ.
οι grails τώρα, ηχητικά μπορεί να μην έχουν σχέση με h.o.m, αλλά έχουν τις ίδιες επιδιώξεις. συγχωνεύουν παρελθόν και παρόν, δημιουργώντας κάτι τελείως προσωπικό. σίγουρα δεν μπορείς να τους ταμπελώσεις -εγώ τουλάχιστον-, οπότε θα αρκεστώ να σου πω πως εδώ θα ακούσεις τους ζέπελιν και τις ανατολίτικες ανησυχίες τους μέσα από ένα ποστ ροκ πρίσμα. μη σκαλώσεις επ ουδενί σε αυτόν τον χαρακτηρισμό πάντως. τους περιορίζει, τους αδικεί και γενικά είναι πολύ χοντροκομμένος. η μουσική τους είναι απόλυτα προσωπική, μυστηριακή και έχει μια διονυσιακή αύρα, χωρίς ποτέ να γίνεται έντονη και πομπώδης όμως. δεν ξέρω, δεν μπορώ να περιγράψω περαιτέρω, τσέκαρε τον δίσκο κι άκου και το περσινό Burning Off Impurities που έφερε την ανατολή ακόμα πιο κοντά.
Άκουσα το august engine των hammers of misfortune και όχι απλά μου άρεσε. Κάτι πολύ παραπάνω!! Και πανέμορφοι δουλεμένοι στίχοι. Εκτιμώ πάρα πολύ τους The Lord Weird Slough Feg και μπορώ να πω ότι αυτός ο δίσκος συναγωνίζεται τις καλύτερες δουλειές τους! Τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως (ακροάσεως καλύτερα!).
Από grails θυμήθηκα όι είχα ακούσει στο παρελθόν 1-2 τραγούδια αλλά επειδή μου φάνηκε ακόμα μια instrumental post rock μπάντα από αυτές που βαριέμαι συνήθως δεν άκουσα κάτι παραπάνω. Ειδικά το instrumental με προδιαθέτει λίγο αρνητικά για μια μπάντα γιατί άντε 6-7 να ναι οι instrumental μπάντες που μπορώ να πω ότι γουστάρω πραγματικά. Θα ξανατσεκάρω πάντως
Θενξ για τις πληροφορίες
1.Outcast-kreator
2.Priest-Painkiller
3.Entombed-Morning star
4.Slayer-Diabolus in musica
5.Immortal-At the Heart Of Winter…
Slayer - Seasons In The Abyss