Εξώφυλλα

Harlots - Betrayer

Πολυ ωραιο εξωφυλλο και album.

πω το τρίτο ειδικά είναι γαμάτο ρε. το δευτερο τι δείχνει?

Σ’ αρέσουν οι Believer Παναγιώτη; Είχα παλιότερα τρέλα με κάποια κομμάτια απ’ τον τρίτο δίσκο… :wink:

(ωραία εξώφυλλα έχουν, όντως…)

@ φενια: ό,τι καταλαβαίνεις καταλαβαίνω και εγώ :-k :-k

@ Jim: να υποθέσω τα trilogy of knowledge, ε? είναι εξαιρετικά. Βγάζουν νέο δίσκο. Τσέκαρε το τόπικ του thrash.

Ναι σωστά υποθέτεις… :smiley: Άν κ να ομολογήσω πως τα καθαρά thrash κομμάτια τους δε μου έκαναν καμιά φοβερή εντύπωση τότε που άκουσα όλο το δίσκο… Άν είναι στο ύφος της τριλογίας ο νέος δίσκος θα μ’αρέσει. :wink:

Πάμε τώρα σε δυο διάσημες εκφάνσεις της pop art που έχω τη χαρά να έχω γνήσιες στη δισκοθήκη μου. Μιλώντας για τέχνη λοιπόν…

…μιλάμε για ολόκληρο το booklet (όχι μόνο το εξώφυλλο) του “Ok Computer” που σ’ έβαζε αμέσως στο κλίμα. Ξεφυλλίζοντάς το και μόνο σε έπιανε ένα άγχος, κάτι σαν εγκλωβισμός… Το εξώφυλλο χαώδες, χάος και στο εσωτερικό, με collage από σύγχρονες εικόνες που αναδείκνυαν την απρόσωπη κυριαρχία των computers και της τεχνολογίας γενικότερα και το πόση κατάθλιψη μπορεί να προκαλέσει.

…μιλάμε και για τον πιό αναγνωρίσιμο καλλιτέχνη του είδους, τον Andy Warhol, που έντυσε το “Sticky Fingers” των Rolling Stones με μαεστρία… Το οπισθόφυλλο είναι λίγο censored οπότε δεν το βάζω. Εδώ έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα αλλά επειδή ο καθένας βγάζει τα δικά του και η τέχνη του Warhol επιδέχεται πολλές ερμηνείες δε θα τα παραθέσω. Άν θέλετε να το συζητήσουμε αλλάζει… :wink:

Κατά ορισμένους, μια παρωδία του τελευταίου αποτελεί το ακόλουθο:

Τέχνη

Επίσης το εξώφυλλο του επερχόμενου δίσκου των πολύ καλών Woburn House

^ Πού πάτε και τα βρίσκετε κάτι συγκροτήματα… :stuck_out_tongue:

On Topic:

Jethro Tull - Thick As A Brick

Και να σκεφτεις οτι αυτο το ακουσα μονο και μονο λογω εξωφυλλου! Αυστραλοι, ντουμοκατασταση αν θυμαμαι καλα…

δεν ξέρω από πού είναι, αλλά ναι, ντουμ. αν ήταν αντάξιοι του εξωφύλλου βέβαια, ακόμα καλύτερα.

ον τοπικ…

Cannabis Corpse - Tomb Of The Resinated

To 2o ειδικά είναι τέλειο!
Αυτό το είδα σήμερα καθώς κοιτούσα κάτι cd…δεν τους ξέρω καν αλλά μου άρεσε πολύ σαν εξώφυλλο!

Επος!

λίγο το μπακγκράουντ μάς το χαλάει, αλλά βοηβοντίζει κι είν’ ωραία.