Εξώφυλλα

Funeral for a friend - Casually Dressed & Deep in Conversation

Ναι μωρε!Ετσι!Σαδο-μαζο-πανκ-ο-ροκ-εν-ρολ-ο-μπλακ-στα-τετοια-μας-ολα-μπλακ-μεταλ!

Ασχετως με το περιεχομενο του δισκου (ισως να μην σ’αρεσει… εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι για BM μ’αφηνει ψιλοαδιαφορο…) το εξωφυλλο ομως ειναι συμπαθητικο!:lol:

Γενιικά τα πάντα από Storm Thorgerson(Pink Floyd)

Paradise Lost - The Anatomy Of Melancholy Live 2008

Αριστουργημα…!
Αν και τα ποιο πολλα εξωφυλλα των Paradise Lost ειναι για γελια…αυτο θα ελεγα οτι ειναι εντυπωσιακο οπως και το περιεχομενο του.

Τι λες ρε ! Οι ΙΝ ειναι απιστευτοι.Απο τις αγαπημενες μου μπαντες στο ΒΜ.

Είσαι θεός :lol:

rip δεν φταιω εγω.Αυτοι ειναι θεοι.

:lol::lol:
αα εγω νομιζα οτι το ειχες πει ειρωνικα ισως δεν γουταρες bm δλδ.
btw ημουν σε δίλημμα να βαλω το εξωφυλλο που εβαλα η με τις ερπηστριες.

εκανα διπλο ποστ καταλαθος λογω της συνδεσης μου για αυτο βαζω ενα τελευταιο.

Alchemist - Tripsis

βρίσκεις αριστούργημα εξώφυλλο copy/paste σεθ και θεωρείς για γέλια τα περισσότερα εξώφυλλα των Lost…

Και για του λόγου το αληθές :

Αυτο θα πει ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛ :!: :lol:

Believe In Nothing
Draconian Times
Shades of God
One Second

Αντικειμενικά μόνο το Host είναι άσχημο εξώφυλλο, και το Paradise Lost απλά μέτριο. Κατα τ΄άλλα οι Paradise Lost είναι ίσως στις μπάντες με τα καλύτερα εξώφυλλα και γενικά το καλύτερο artwork απ’ το '90 και μετά. Απλά άνοιξε τα booklet του Draconian Times ή του One Second ή του Icon. Μέχρι και το εξώφυλλο του Believe in Nothing έχει μία πολύ ωραία νότα.

τι να πω ρε παιδια κρεμαστε με ? :lol:
απλα για την μουσικη που παιζουν περιμενα κατι διαφορετικο ισως…
πχ βλεπε
Lost Paradise
Gothic
Icon

Κι εγώ, αν και φανατικός των Lost, δε μου αρέσουν τα εξώφυλλα τους.

Ελα ρε παιδια. Το Ντραγκονιαν έχει πολυ ωραίο εξώφυλλο. Κ τους σιχαίνομαι τους Paradise Lost.

Tα εξώφυλλα των Λοστ μέχρι και το draconian είναι όλα Έργα Τέχνης! (νταξ’ εξαίρεση ίσως κάπως το icon)

από κει κ ύστερα, το τελευταίο live τους είχε εκπληκτικό εξώφυλλο!