Εξώφυλλα

To mosquito είναι απλά τραγικό σαν εξώφυλλο! :lol:
(Αλλά είναι δισκάρα! Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερό τους)

αλλά και το πρώτο εξώφυλλο του everflow (για μένα) δεν είναι κατι το ιδιαίτερο…

ενώ το κύκνειο dark millenium παρότι ήταν καταπληκτικό σχεδιαστικά, ήταν άθλια χρωματισμένο/εκτελεσμένο.

Γράφει

Είναι καλό.:!:

Off topic: Bleeding το καινούριο σου άβαταρ είναι το καλύτερο που είχες ποτέ. Μην το αλλάξεις ε.

On topic: Δεν ξέρω πόσα εξώφυλλα φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στον υπολογιστή και πόσα γίνονται στο χέρι και μετά τα “περνάνε” από φώτοσοπ, αλλά επιμένω ότι η ηλεκτρονική πινελιά (είτε μικρή είτε μεγάλη) είναι ικανή ακόμα και να καταστρέψει μια καλή ιδέα ή έναν εμπνευσμένο συνδυασμό χρωμάτων. Προφανώς το πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρθηκε ήδη, ότι οι μεγάλες δισκογραφικές όταν υπογράφουν ένα συγκρότημα το υποβάλλουν στην ίδια ακριβώς διαδικασία δημιουργίας δίσκου, το στέλνουν στα ίδια στούντιο, με τους ίδιους παραγωγούς, πληρώνουν τους ίδιους σχεδιαστές να φτιάξουν το εξώφυλλο κ.τ.λ., οπότε προκύπτει μια τραγική ομοιομορφία και όχι μόνο σε επίπεδο artwork. Είναι πολύ ευρύτερο θέμα, με άλλα λόγια. Γι’ αυτό εγώ γουστάρω και προσπαθώ να παρακολουθώ όσο γίνεται σκηνές όπως του doom, του epic κ.τ.λ., επειδή λόγω της πολύ μικρότερης συγκέντρωσης σε επίπεδο μουσικής βιομηχανίας (με τη σειρά της λόγω του σχετικά λίγου κόσμου που ακούει αυτές τις μουσικές) το περιθώριο για δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του εικαστικού/αισθητικού, είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Γράκχε, επειδή είμαι άνθρωπος “του χώρου” θα σου πω πως σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΥΠΟ (γενικότερα) που να μην περνάει (έστω και μια μικρή) επεξεργασία από φώτοσοπ. Οι εποχή που ο δημιουργός έφτιαχνε ένα έργο και αυτό τυπωνόταν “φωτογραφικά” ανήκουν στα early 90ς και πίσω. Γενικώς συμφωνώ με όσα λες περί ομοιομορφίας.

Υ.Γ. Θενξ για το σχόλιο για το αβαταρ. Είναι το “γιορτινό” μου για τις “άγιες μέρες” που έρχονται…:wink:

Οσο αναφορά τις “φωτοσοπιές”, ο vaughan oliver με τη 4AD τις έκανε πριν ΚΑΝ υπάρξει το photoshop. Αιώνιος σεβασμός και τουμπεκί λοιπόν!

Thursday/Envy Split

Μπορείτε και να το αγοράσετε απο εδώ

αυτοι ειναι οι Ιαπωνές Envy;

Ναι.

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

καλή φάση…

btw ακούστε και την κομματάρα http://www.youtube.com/watch?v=TWg4dnXCpt8

οφφτοπικ αλλά μάνος θεός. απίστευτο κομμάτι. αν και μ αρέσει περισσότερο η άλλη εκτέλεση. την οποία και δε βρίσκω στο youtube! γμτ!!!

θενξ :oops:

Πάρτε κι άλλο για να είμαι ονΤόπικ

House of low culture

Sleepmakeswaves

σε παω με 1000 :stuck_out_tongue:

Moonspell Night Eternal

My Dying Bride- Deeper Down

Blind Guardian- A Twist in the Myth

Emperor - In The Nightside Eclipse.

τελεια:D:D:D

o γραφικός οπαδός :stuck_out_tongue:

Μη σταματήσεις ΠΟΤΕ να είσαι γραφικός! :rockon:

Ωραία εξώφυλλα έχουν οι Candlemass…

το σκισε λίγο το φλας και οι ποιότητα του κινητού αλλά αξίζει.