Ενδιαφέροντα

είμαι ενα βήμα πριν γράψω, [I]“και που αναπνέω, πολύ είναι”[/I]
ωπ.το έκανα.!

Εσύ δικός μου είσαι.

Εγώ έχω μία απορία. Έριξα μία ματιά στα ενδιαφέροντα των άλλων και έχουν γράψει κατεβατά. Και ρωτώ: εγώ ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνω και πάλι δε μου φτάνουν οι ώρες της ημέρας, εσείς πότε τα προφταίνετε όλα αυτά;

Λοιπόν… Εγώ:

Ντραμς, Ράλλυ, Κίνο, Πόκερ, Μουσική, καρτ! Αυτά είναι τα κύρια ενδιαφέροντά μου! :slight_smile:

Βόλτες με φίλους, ντραμς, μουσικές, ταινίες, βιβλία, ταξίδια, γυμναστήριο, μπέιζμπολλ, βόλτες με ποδήλατο, ψάρεμα, γυναίκες. Και όντως δε φτάνει το 24ωρο!

Παραγωγή Δήθεν ανεκδότων

Εγώ αυτές τις ημέρες τίποτα. Μόνον ύπνο. Σε σημείο να με χει πάρει τόσο από κάτω, που να μην βγαίνω απ’το σπίτι…είκοσι μέρες έκανα και αυτό αναγκαστικά, γιατί έγραφα. Ορίστε, παρασύρθηκα και γω και ξεκίνησα την κλάψα. Υπάρχει αντίδοτο;

κυνήγι,ψάρεμα,τοξοβολία,ξιφασκία,γυμναστική,ελαιοπαραγωγή,γδάρσιμο λύκων,πολεμικές τέχνες ,ιππασία,σιδηρουργία,ντραμς(οφ ντουμ).

Μπυρες, φαγητο, υπνος, βολτες πολλες, ταξιδια (θα κανω περισσοτερα οταν τελειωσω με το καλο το σχολειο), συναυλιες, μουσικη, κιθαρα, μπασκετ/ποδοσφαιρο, pc, videogames, βιβλια, κομιξ, ταινιες, θεατρο ενιοτε/αμα κατσει, περπατημα και αυτο ενιοτε. Α και μαγειρικη, με ενδιαφερει πολυ και θελω να ασχοληθω παραπανω!

Kαι πότε λες να κατέβεις στην πόλη;;;

μουσικη, σειρες, blogging, κιθαρα, πληκτρα, μπαλα, play station,
αθλητικα, σκακι, βολτες με φιλους, βολτα με σκυλο, βιβλια,
stocking, horsemaning

πολλα βιβλια,πολλες ταινιες,μουσικη πιανεται?(γιατι να μαι εδω αραγε?),μαγειρεμα οταν δεν βαριεμαι,βολτες,μπυροποσια και προσφατα το ενδιαφερον μου μονοπωλει να γνωρισω τη νεα γειτονισσα αλλα δεν συμπεφτουν οι ωρες που ειμαστε σπιτι(πρωτοετο φοιτητρια:naughty:)

Μουσική, ταινίες, άραγμα με παρέα, περπάτημα ή βόλτες με ποδήλατο, βιβλία και κόμιξ, ζωγραφική (ερασιτεχνικά πάντα :roll:), θέαση νυχτερινού ουρανού :stuck_out_tongue: και γενικά σάπισμα μέχρι θανάτου.

Μουσική,κιθάρα,ταινίες,σκηνοθεσία,ποίηση,[B]αλκόολ[/B], βόλτες και αλητείες, sex, διαρκές αναζητήσεις και φιλοσοφήσεις,video μοντάζ, φωτογραφία, σπαμάρισμα
αυτά τα λίγα

αυνανισμος,ψυχοπνευματικη διευρυνση μεσο ναρκωτικων,πορνογραφια

μουσικη,κιθαρα,τραγουδι,ποδηλατο,skateboard,φυσικη,φαι

Αυτο το καμω κι εγω και προσπαθω να το βελτιωσω γαμω τους διαολες αλλα τρωει χρονο. :frowning:

με ποιό λογισμικό δουλεύεις;

Εχω κατεβασει κατα καιρους ολα τα Vegas, Vegas Movie Studio, Vegas Pro κ.λ.π., αλλα δεν εχω μαθει ακομα να τα χειριζομαι καλα, εχουν ενα σωρο εφε και ντζιμπλιτζικια. Καλα ειναι, αν σκεφτεις οτι στην αρχη παλευα με το WMM :roll:

ωχ κατάλαβα. Τα vegas είναι όντως δύσκολα. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως adobe after effects cs4. Δύσκολη δουλειά γενικότερα, αλλά αν τα καταφέρεις, μπορείς να δημιουργήσεις πολλά :smiley:
Ειδικά αν είναι να δημιουργήσεις mask και μετά να κόψεις απο το vid, να κολλήσεις απο άλλα και να ‘παίξεις’ με αυτό το τρόπο πρέπει να αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο

Ναι αλλα ειναι ωραιο καψιμο ολο αυτο. :stuck_out_tongue:
Θα κατεβασω αυτο που λες να το δοκιμασω, γιατι το 8.0 που χω τωρα μου ληξε γιατι ηταν trial. Τενκιου.