Ενδιαφέροντα

+10000
Αλλα ευτυχως δεν πηγαινω πλεον στο χωριο.

Έλα βρε Ανδρέα μου, λίγο πολύ όλοι το έχουμε παθei αυτό… και μένα για κορίτσι με περνούσανε παλιά στον Βόλο… ύστερα για αγόρι… μετά πάλι κορίτσι… μέχρι που την επομενη φορα που ανέβηκα άρχισαν να αλλάζουν δρόμο κάθε που με βλέπανε. :lol:

Οχι, νταξει, κι εμενα μ’εκνευριζει αυτο. :stuck_out_tongue: Ειδικα οταν βρωμανε σκορδο και ειναι γεματοι λασπες απο το τσαπισμα.

“Tinos einai vre gynaika ta paidia, to 'na einai Italou makarona…”

Kαι εν τω μεταξύ φοβάσαι και μην τους φύγει καμιά μασέλα από το στόμα ( μου έχει συμβεί και ξέρω :lol: )

Τα ενδιαφέροντα μου είναι η ΜΠΑΛΑ το ΟΥΙΣΚΙ και οι ΓΚΑΝΣ"Ν ΡΟΖΕΣ

O δαβιδιαν ειναι μεγαλυτερος απ’οσο μας λεει τελικα.

ενδιαφεροντα λοιπον εχουμε και λεμε: 1) να γραφω κυριως πεζα κειμενα 2) ποιηση 3) να ακουω μουσικη 4)να βλεπω ταινιες, παλιες ή καινουριες προβλημα δεν εχω αρκει να εχει ωραια υποθεση (και να μην ειναι και πολυ αργα:lol: ) 5) Να κραταω αρχειο σημειωσεων, αρθρων και κειμενων που τυχον με ενδιαφερουν. 6)να διαβαζω βιβλία. 7) να πηγαινω για ψωνια (αρκει να μην ξεπερνουν το τεταρτο με μισαωρο και να μην μου σκοτωνουν το πορτοφολι (σε περιπτωση που πληρωνω εγω):smiley: ) 8) να μαγειρευω και να φτιαχνω γλυκα…

αυτα…δεν μου ερχονται αλλα…αν μου ρθουν θα επιστρεψω…:-k :-k

Περαν των κλασσικων (μουσικη, ταινιες, διαβασμα) μ’ αρεσει να ΠΕΡΠΑΤΑΩ. Αν ειχα πιο δεκτικες φιλες θα πηγαινα παντου (οπου γινεται δλδ) με τα ποδια. Κατα τ’ αλλα κανω αυτοσχεδια θεατρικα στην αδερφη μου κυριως το βραδυ αλλιως το μεσημερι, γυρναμε μικρα σκετς με την αδερφη μου και την ξαδερφη μου και τελευταια προχωρησα σε ταινιες. Εχω γυρισει ηδη ενα σπλατερ (Meeting η αλλιως Η συναντηση) και τωρα θα γυρισω ενα ψυχολογικο θριλερ (Σκοτεινα μονοπατια):!:
Αμα εχω κεφια κανω και κανα σκιτσο.

εδιτ/ Μερικες φορες παιρνω τους δρομους μονη μου και τραβαω φωτογραφιες.

Μηχανολογία, μουσική, ποδόσφαιρο, σκι, μπάσκετ, ρακέτες, τένις, βόλεϋ (απλό και δωματίου!), πόκα, χορός, οδήγηση, μπιρίμπα, PRO, σινεμά, θέατρο, νυχτερινές βόλτες με τα πόδια, κοινωνική κριτική, μπανάρισμα thats why, ύπνος στο χωριό, ψάρεμα, clubbing, shopping (αυτά μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό)

Double accounts.

Καlol!
:lol:
Κοιτα την υπογραφη μου τοτε… :stuck_out_tongue:

On topic:WOMEN, BEER & ROCK’N ROLL… 8)

Βιβλια, γεωλογια, κινηματογραφος, μουσικη, ταξιδια, ελευθερο camping, μπασκετ, περιπατοι στο βουνο, μαγειρεμα, πολυωρες συζητησεις με καλους φιλους, μπυρες weiss, γυμναστηριο, RPGs adventures & strategies στο PC, football manager, Pro Evolution αυστηρα με κολλητους και μονο σε XBox360, υπνος, τεμπελιά, κρητικο φαγητο,

Βιβλία, βιβλία, πολλά βιβλία διαφορετικών ειδών, ποίηση, μουσική, πάρα πολλή μουσική, τραγούδι (όλη μέρα, οπουδήποτε…), μαγείρεμα (mainstream ή πειραματικό), αναλύσεις επί παντός θέματος, συζητήσεις, καλός κινηματογράφος, γλωσσολογία, φωτογραφικές συλλογές, ιστορία της τέχνης, trivial trivia και να κάνω τους άλλους να γελάνε… Αυτά σκέφτηκα για αρχή…

Βιβλία, μουσική, κινηματογράφος, football manager, τσίπουρα, καφέδες, ειδικά σπαστοί σε παγκάκια, βασανισμός κιθάρας, διάβασμα εφημερίδων, να παρακολουθώ μπάλα και μπασκετ, καθώς και να υποστηρίζω τις ομάδες μου, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης και όχι τρώγοντας σπόρια, συμμετοχή στον νεοσύστατο ανεξάρτητο από την ΠΑΕ σύνδεσμο, ταξιδάκια, φωτογραφίες, και ελπίζω από του χρόνου να βρώ τίποτα ενδιαφέρον και στη σχολή αν και χλωμό το κόβω :stuck_out_tongue:

Μουσικη, κιθαρα, στιχοι, βιβλια, βινυλια, ταξιδακια, οποιαδηποτε συλλογη σχετικα με μουσικη και συναυλιες . Επισης απογευματινες βολτες στο παρκο και πολυωρες συζητησεις περι ανεμων και υδατων :slight_smile:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, χμχμχμμμμμ…

λιώσιμο στον καναπέ μετά dvd,ποπκορν~σεξ~ κάψιμο μυαλών με πολύωρη ακρόαση HxC ή οτιδήποτε-core~ έθνικ κουζίνα μαγείρεμα ~ σχεδιασμός νέων alternative comics~ σεξ με γκόμενα (οτι τύχει…) ~τζοκινγκ και βάρη~ βόλτες στο κέντρο για χάζι στα γκράφιτι τοίχων (και γκράφιτι κάνω…) και φρπαεδιά/μπύρα~ σεξ ~σινεμά (horror/sci-fi/ adventure/σινεφίλ)~ μπαράκια…

[I]*(έχω την περίεργη εντύπωση πως κάποια ασχολία την επαναλαμβάνω πολλακίς…χμχμχμμμμμ…)[/I]

κατουρημα οχι;

Μ’αρεσει που διαχωριζεις το σεξ απο το σεξ με γκομενα, ειναι ωραιο να αγαπας τον εαυτο σου.

φλωρι:p

Κατα τ’ αλλα δε μπορω, γιατι εχετε τοσα ενδιαφεροντα???