Μουσικη, φραπεδες, μπυρες, ασυναρτησιες, ξυσιμο, τσαντιλα, μπαλα(πιο πολυ βλεπω που και που παιζω) ιστορια (κυριως Νεοελληνικη) και οποιος τολμησει και ξανατσιμπησει τα μαγουλα θα τον σκοτωσω, την εχω βαρεθει αυτην την βλακεια τοσα χρονια, οπως και το να με φωναζουν μαγουληθρα. :evil:
σαν την άλλη την τρελή την γειτόνισσα, σήμερα… τις φάνηκαν πολύ χαριτωμένα τα κόκκινα -από τον πυρετό, μαγουλα και μου ρίχνει μια, απίστευτη τσιμπιά.
και να φανταστείτε πως όλα αυτά τα τραβάω λόγο του φρονιμίτη… σε ησυχία δεν με έχει αφήσει από τότε.
Για αυτό είστε κακοί άνθρωποι!
Απάνθρωποι… πάμε το τραγουδάκι, αφιερωμένο στον led_zeppelin: “μα εσύ δεν ήσουν aaaan8ropoooooos, εσύ ήσουν apaaaan8ropoooooos”
Ιου, ο φρονιμιτης πρεπει να τσουζει. :? Περαστικα. (περαστικα λενε?) Αλλα αν τα μαγουλα ειναι κοκκινα και ωραια, κανεις δεν μπορει ν’αντισταθει στον πειρασμο. Τσιμπημα forever ρεεεεε. :evil:
Σπαστικο το τσιμπημα μαγουλων… μου τη σπαει ο καθε ασχετος να μου πιανει το προσωπο (sorry led zeppelin ). To πιο σπαστικο ειναι οταν πηγαινεις στο χωριο σου και βρισκεις ολες τις γριγιες του χωριου, να σε ρωτανε “Ποιανου εισαι εσυ?” και στη συνεχεια να σε τσιμπανε κιολας…
Xaxaxax πολυ σωστα τα λες … αν και εγω θα το συνεχισω και αλλο λεγοντας .το εξης ???
Συζητηση μεταξυ δυο γιαγιαδων :
_ Ποιανου ειναι αυτη Κατινα ??? (Υποθετικο ονομα)
_Δεν ξερω μαλλον του Μητσου …
Xaxaxax πολυ σωστα τα λες … αν και εγω θα το συνεχισω και αλλο λεγοντας .το εξης ???
Συζητηση μεταξυ δυο γιαγιαδων :
_ Ποιανου ειναι αυτη Κατινα ??? (Υποθετικο ονομα)
_Δεν ξερω μαλλον του Μητσου …