Μου τη σπάει.
Η μπορα απο το πουθενα που εκανε ολα τα ρουχα που ειχα απλωσει μουσκεμα ενω κοιμομουν.
ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΡΕ
Και μένα μου τα έκανε λούτσα.
ποιά μπορα?
που εριξε εδω στην αθηνα
η γιαγια μου…θελω να την κρεμασω και να την χτυπαω με ενα ξυλο μεχρι να ξερασει καραμελες…για ολα να πει τη γνωμη της…και καθε 2 λεπτα να μου λεει τι κανει το σκυλι…ΣΤ’ΑΡΧΙΔΓΙ@ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ,ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
ρε μαλακα εστω και για πλακα,δεν πρεπει να μιλας ετσ για τη γιαγουλα σου
Μαλακισμένο papardelas θα σε βρω, και θα σου γεμίσω τη μάπα με αίμα, θα σου κοπανάω το κεφάλι στο πεζοδρόμιο μέχρι να σπάσει και να 'χω πέτρες για τους μπάτσους. Ζήτα συγγνώμη από την γιαγιά σου τώρα μη σου βάλω όλα τα tapes από τα μυστικά της εδέμ στον κώλο.
Παπαρδελα ζητα συγγνωμη, θα σε κλεισω σε μπουντρουμι ποταπο ανθρωποειδες, πανω στο χειρουργικο κρεβατι θα σου βαλω πυρομενες βελονες στα ανοιχτα σου ματια, να σερνεσαι σαν σκουλικι, να κανεις κυκλους απεγνωσμενα στα τυφλα και τα αιματα σου να σχηματιζουν θανατιφορα συμβολα, συγγνωμη τωρα.
Παπαρδελα καλα σου λεει ζητα συγγνωμη γιατι γαμημένες σαπιόγριες θα σε κοιτάζουν σαν λεπρό με τα έντρομα μάτια τους.Ηλίθια βλέμματα γεμάτα άγνοια θα σε τρυπάνε μέσα σ’ένα στρόβιλο χαχανιτών και βουητών σαν σε βούρκο θα σε πνιγουν θα ζαλιζεσαι κι ο γαμημένος ήλιος θα σε γαμάει, θα σε ανατριχιάζει σαν ψόφια ματωμένη γάτα να σπαρταρει μες στην πλάτη σου.
κοιτα επιτυχια οι Ψ.Χ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑαχαχαχαχαχχΑΧΑΧΑΑΧΑαχαχαΑΧΑΑΧΧΑΑχαχαχαχαχααα
mr papardelas ,φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα,δε μπορείς να φανταστείς πόσο μου τι σπάει η κολογριέτζο γειτόνισσά μου,τι να κάνουμε όμως φταίει η τρίτη ηλικία :dunno:
Μου τη σπάει που κάποια σπίτια και μαγαζιά που έχουν στολίσει για χριστούγεννα έχουν βάλει λαμπάκια που παίζουν τα κάλαντα…και όταν περνάς από δίπλα σου τρυπάει τα αυτιά…ή κάτι άλλοι που βάζουν τον Αγιο-βασίλη έξω από το μαγαζί τους κ κάθε φορά που περνάς από μπροστά… “χοχοχο” πόσο εκνευριστικό :evil:
Καινουργιες αμαρτιες μυριζομαι! Burn your local Santa Clause!
:lol: δε θέλω να βλέπω τα μικρά παιδάκια να κλαίνε μετά
ή αυτοί οι αϊ βασίληδες που χορεύουν έξω απο μαγαζιά με μια σπαστική μουσική
τις προάλλες που περνούσα έξω από ένα μαγαζί που είχε έναν τέτοιο μου ήρθε να τον σπάσω. Άσε που σε αιφνιδιάζει κιόλας