Μου τη σπάει

να βλεπω κατι βρωμιαρηδες , σιχαμενους , κωλογερους να κοιτανε κοριτσακια 16-17 χρονων κ να πετανε ατακες στιλ “καυλιαρες” κιετσι… διαολοστειλα εναν προχτες κ με κοιταγε με απορια… σταδιαλα…

Αυτό.

αυτό δυστυχώς (ειδικά στην επαρχία) τείνει να γίνει μάστιγα.στην κεντρική ευρώπη ήδη είναι.μου τη σπάει αφάνταστα π.χ. να μπαίνουν ανήλικες στα μέσα μεταφοράς και να βλέπω κάτι γέρους να κοιτάνε κατευθείαν τον κώλο τους.ο κλασικός συντηρητικός έλληνας φαλλοκράτης, ο οποίος προσπαθεί πως και πως για να έχει “καθαρό το κούτελο στην κοινωνία”, αλλά από πίσω κάνει σημεία και τέρατα.σταδιάλα.

πιστεύω ότι είναι ο βασικός λόγος που τα λεωφορεία της σχολής είναι πάντα γεμάτα απο γριές/γέρους, με “δικαιολογία” το νεκροταφείο…

για τα ΠΟΡΝΙΔΙΑ ομως που 16 χρονων κυκλοφορουν σαν να μολις σχολασαν απο το Lido Palace και Baby Gold ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, οι γεροι φταινε…αμα γερασω και πετυχω κανα ανηλικο-τσοντα μπροστα μου να κουνιεται και να μου κανει ναζια, το εχω βιασει και αυτο ειναι δεσμευση!

εγώ τα τρυπάω σα σουβλάκια κι ας μη γεράσω.

έχεις ένα δίκιο σ’αυτό.εγώ πάντως πλέον δε μπορώ να δω ερωτικά 9 στα 10 κορίτσια λυκείου.όπως και να ντύνονται, μου βγάζουν ακόμη κάτι το παιδικό.αυτό με τους γέρους είναι ξεκάθαρη παιδεραστία.

καλα εγω τον χορρορ στα 80 τον βλεπω με καμπαρντινα κ τρυπια τσεπη για αμεση επικοινωνια με το πουλι του :stuck_out_tongue:

(ασχετα εαν τωρα το παιζει πολιτικαλλυ κορρεκτ, ειναι ο νο1 εδω μεσα να συλληφθει σε 20-30 χρονια απο τωρα σε κυκλωμα παιδεραστιας)

κ την καλημερα μου στους τιτανες λουπιν-μπλιντινγκ 8)

:lol2: :lol2:

Λιώνω!

Έλα άλλευ κάνα βράδυ ρε σαπίλα.

ρε, αυτά είναι σοβαρά ζητήματα και όχι για να σπάμε πλάκα.μιλάμε ειδικά σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής, μπαλέτου κλπ. οι μισοί θεατές είναι γέροι που ήρθαν να πάρουν μάτι.έχουμε πήξει στους φαλλοκράτες ελληνάρες μπετόβλακες, που λένε τρύπα νά’ναι κι ό,τι ά’ναι, και που ευχαρίστως θα πήγαιναν στην ταϊλάνδη για να πάνε με ανήλικα κοριτσάκια που τα εκμεταλλεύονται.μόνο αηδία για αυτά τα άτομα.

Την καλημέρα μου στον χόρρορ για το ποστ του. (γιατί συμφωνώ μαζί του)
Και στον μπλίντιν … γιατί έτσι…

[SPOILER][/SPOILER]

τυχαιο, δεν νομιζω

1.η μουσική που ακούγεται σε όλες τις καφετεριες-μπαρ στα Γιαννενα.

2.κατι μλκς παλιο τρεντουλες αντερς,γυρω στα 20,με ξηρισμένο-καραφλό κεφαλι,τζιν παντελόνι μαυρο-αυτο που είναι στενο στις γαμπες και σαν βρακα στον κώλο,ροζ μπλόυζα που γραφει ροκ-αγκαλία με μια γκομενα

3.οσοι εδω μέσα ακούν μπάντες τύπου maiden-helloween κτλ και δεθέλουν-αρνούνται-δεν δέχονται εστω και αντικειμένικα,οτι υπάρχουν νέες μπάντες που αξίζουν.και νομίζουν πως τα μεγαθήρια-μπάντες θα βγάλουν δίσκο έπος

4.ο deaster που νομίζει οτι ακούει μουσική.Αλλα οχι δεαστερ αγορι το δεαθ δεν είναι μουσική

Όλοι μαζί ενωμένοι να προασπίσουμε τα ιδανικά και τις αξίες του αγνού παρθένου μέταλλου,συσπειρωθείτε!!!

να ανοίξω και θρετ?

Ακόμα κάθεσαι?

εγώ στηρίζω πάντως :blues:

χαχαχα ανδες ενοούσα.χαχα

Α,ντάξει το έσωσες.:stuck_out_tongue:

ε πες το έτσι.