Μου τη σπάει

δεν εχω prob να βγω και να τα πιω μονος - δοκιμασε το…
το prob ειναι οτι οποτε το εκανα ηπια πολυ περισσοτερο απο οτι κανονικα…
χμ κανονικα θα επρεπε να το γραψω στο μαρεσει…:wink:

Που το αεροπλάνο έχει καθυστέρηση!!!

Άσε που θα είναι τίγκα στους Αριανούς που πάνε για την μπάλα. Λες και πάω εκδρομή είναι!!

που δν ερχονται οι system στο ελλαντα.

γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κρατα μια πισινη.

Μου την σπάνε οι ιδιοκτήτες σκυλιών που τα σέρνουν απ’το λουρί μέχρι να τους κοπεί η αναπνοή και αυτό το λένε “βγάζω τον σκύλο μου βόλτα”.

εδω τωρα βαζουν λουρι/καπιστρι και στα μωρα για να τα βγαζουν βολτα!!!

εμενα μου τη σπαει ποσο αδικημενοι ειναι οι Purple προς τον κοσμο! ακουω εδω και ωρα το Son of Alerik και δεν μπορω να διαπιστωσω το μεγαλειο αυτης της μπαντας!

[SPOILER]και ας με πειτε κολλημενο!:p[/SPOILER]

που μετα απο απελπισμενες και αποτυχημενες προσπαθειες να δω ιντερνετικα το παιχνιδι ειπα να παω για καμια μπυρα και στο μαγαζι που πηγα το ΕΔΕΙΧΝΑΝ…ποσο γκαντεμης?ΠΟΣΟΟΟΟ?

μετά τον σημερινό καιρό, αρχίζω να ετοιμάζω τα σχέδιά μου για το καλοκαίρι.μάιο δεν είπαμε πως έχουμε?oh wait!

Go Horror Go!!

fixed. 8)

[SPOILER]πάντως αν δε νιώσεις λίγο (ντάξει πολύ :p) ΚΡΥΟ, το καλοκαίρι χάνει το νόημά του…[/SPOILER]

Καλομελέτα κιέρχεται. Στας Ευρώπας έχει το πιο δριμύ κρύο των τελευταίων 10 και βάλε ετών.

αυτό βλέπω κι εγώ, αλλά από την άλλη βλέπω πως οι θερμοκρασίες μέχρι το σάββατο παραμένουν ανοιξιάτικες.ας ελπίσουμε γιατί, jesus, δεκέμβρης είναι διάολε.

Κλείνω μία εβδομάδα ημικρανίας.
χέβυ μέτσαλ :?

το ηλίθιο γέλιο που ακούγεται από το εξίσου ηλίθιο κοινό σε αυτό το αριστούργημα…

[-X

…η λέξη “μπιλιέτο”

ναι. ανατριχίλα

Οι αμέτρητες σελίδες γράψιματος…
There is no hope… :frowning:

Named must your fear be before banish it you can[-o<[SPOILER]May the force be with you8)[/SPOILER]

Tα διόδια για να πάς απο Πάτρα-Αθήνα χαλάς περίπου 10 ευρώ τσάμπα σε διόδια…
Άει γ… ρε

και εσυ γιατι πληρωνεις;