Nαι ομως αμα δεν λουστεις μια μερα κανεις κακο στους γυρο σου… :roll:
Να’σαι καλά…Εγώ θέλω να πεθάνει η κομμωτριά μου.Της λέω να τα κόψει ένα πόντο και τα κόβει 3.'Ασε που θέλει και να μου δοκιμάζει χτενίσματα.Μια ώρα μου παίρνει μετά στο σπίτι να τα χαλάσω!
Οι γύρο μου με γράφουν οπότε κι εγώ χέστηκα γι αυτούς!
Ειναι και αυτη μια λογικη… :roll:
Είσαι βρωμιάρης!!!
Τί λες ρε μπούμπη! Εσυ που κάνεις μπάνιο 1 φορά την εβδομάδα μιλάς;!!!
Γιατι δεν αλλαζεις κομμωτρια?? Λεω γω τωρα…
:vibrate: Γενικά με το νερό μακραίνουν! Γι’αυτό στο Βέλγιο, στην ψιλο-βροχή ποτέ δεν έπαιρνα ομπρέλα :lol: Και η θάλασσα μάλλον κάνει καλό!
…και λούζομαι κάθε μέρα γιατί δεν είμαι dark_of_the_sun και επειδή μ’αρέσει να μοσχοβολάνε, να είναι απαλά, λεία, αφράτα και καθαρά! :har:
Μήπως είσαι γάτος; Οι γάτες μαδάνε το καλοκαίρι. Μάλλον θέλουν λίγο κούρεμα να δυναμώσουν! :roll:
Δεν μ’αρέσει να καταφεύγω στην εύκολη λύση:twisted:
Εσυ εχεις ισια μαλλια τυχερη! Τα σγουρα μαλλια δεν κανει να τα λουζεις καθε μερα. Γινονται ξηρα και φριζαρουν.
Μου την σπαει ενας γαμημενος συναγερμος που βαραει εδω και δυο ωρες!!
Που σήμερα πήγα 9-11 σχολή και μετά περιμέναμε σαν τους βλάκες για καφέ μέχρι τις 4 που είχαμε το επόμενο μάθημα κι όταν ξανανεβήκαμε σχολή είπαν ότι δε θα γίνει!γκρρρ…
Δε θυμάμαι ακριβώς τα μαλλιά σου :oops: αλλά γενικά για τα πολύ κατσαρά και που φριζάρουν ξέρω κολπάκι. Μετά το λούσιμο όταν είναι βρεγμένα ακόμα, άπλωσε λίγη μαλακτική (κανονική, αυτή που βάζεις και την ξεπλένεις) αλλά άπλωσέ την καλά και μην βάλεις νερό μετά! Κάνει ωραία μπουκλάκια απ’ό,τι έχω δει! Try it!
Κοιτα μην παρουν φωτια τα μαλλια σου και μετα δεν εχεις ουτε μπουλες με τις αλχημειες της Αλοης…
Καλο κολπακι, το κανω που και που.
Αλήτη, αμέσως εσύ! Συμβουλή κομμώτριας ήταν και το έχω πει και σε άλλους και το έκαναν!
μου τη σπάει πού το spamming στο forum το τελευταίο καιρό έχει ανεβεί κατακόρυφα…
Ο freedomofrock την πέφτει στην NegativeCreep!!!
Έτσι! Πες τα ρε Sofi-k! Βγάζουν μετά εμένα βρωμιάρη:(
9-11 Αρχαία 4-6 Κείμενα!
Έλα για συμμαζωχτήτε!
Ελα που δεν σου αρεσε εσενα…[-X
Να στη πεφτει η παρτη μου, αυτο πρεπει να σε τιμαει… 8)