Μου τη σπάει

Ναι, αλλά το χειμώνα έχουμε φυσικό κασκόλ και τα σπάει! :thumbup:

:lol: :lol: :lol:

Kανονικό μωρέ…απλώς εγώ σιχαίνομαι!:stuck_out_tongue:

Που το πάρτι δεν έγινε έτσι όπως θέλαμε:?

Τελικά το κατάλαβε κι όλας:(

Αφου ειστε κακομοιρηδες ρε… Θελετε και παρτυ-εκπληξη τρομαρα σας…

Δεν φταίω εγω ρε. Η κοπέλα στην οποία θέλαμε να κάνουμε το πάρτι. Δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι οπου την περιμέναμε.!

Ε, μαλλον δεν βρηκατε “καλη” δικαιολογια…:wink:

Ο γαμωκαύσωνας. Πολύ…

Οχι, απλώς τις άρεσε ένας απο τα εξάρχεια και έλεγε στην κοπέλα που έιχε βγει μαζί της οτι δε γουστάρει να πάει σπίτι και να πάνε στα εξάρχεια! Στο τέλος όμως ήρθε κι αυτός στο πάρτι. Ο τύπος είναι :respect: . Μουσικό Παλλήνης!

Κανατε παρτυ με ουζα??:-s

τώρα το καλοκαίρι μπορουν να μακρυνουν πολύ γρ’ηγορα τα μαλλια , απλά βρέχοντας τα με παγωμένο νερό τακτικά! το δικά μου συνήθως το καλοκαιρι μακραίνουν και 10 - 15 δάχτυλα!κεφάλια λοιπόν κάτω από τρεχούμενο παγωμένο νερό!:wink:

που καθόμουν κι άκουγα τον καθένα χθες και τελικά χάλασα λεφτά χωρίς να φάμε:thumbdown: :x :x

οπα!8O Για πες μιο αναλυτικά το κόλπο! Πόσο συχνα τα βρέχεις δλδ;

Οχι ρε. Εμείς είμαστε σοβαροί. Μουσικό σου λέω!

3 με 4 φορές την μέρα! ξεχωριστα από το λούσιμο με σαμπουαν και τα ρέστα!:wink:
είναι και ένας απίστευτος τρόπος να δροσιστεις με τον βρωμοζέστη κιόλας!

χμμμ. Βασικά δε λούζομαι κάθε μέρα γιατι έχω ακούσει οτι δεν κάνει. Αλλα αυτό με το βρέξιμο θα το ακολουθήσω!

Μου τη σπάει που τα μαλλιά μου μαδάνε του κερατά από την κωλοζέστη…:frowning:

Που σήμερα έμαθα ότι στην Πάρο στο διπλανό σπίτι έκλεισαν κάτι καμμένοι,βλαμμένοι,ξενέρωτοι φύτουκλες που δεν πάω μία.
Συμπέρασμα…Ναι σήμερα νομίζω πως στέφομαι επίσημα πλέον Βασίλισσα της ΓκαντεμοχώραςO:)

Γι αυτο ρωτησα…

Τις λες ρε;! Που οι καλύτεροι μαθητές του Μουσικού είναι καλύτεροι απο τους καλύτερους καθηγητές του αιδοίου… ωδείου σου ήθελα να πω!