Μου τη σπάει

Φιλους δυσκολα βρισκεις πια…:frowning: :frowning:

Δε βρίσκονται. Γίνονται με τον καιρό…

Μου την σπάει όταν στάζουν επάνω μου οι σταγόνες νερού από τα air - condition, όταν περπατάω στο πεζοδρόμιο… :evil: :evil: :evil:

Δεν εισαι ο μονος… Δεν μπορεις να κυκλοφορησεις στην Αθηνα λεμε…

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Παντού γίνεται αυτό, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας ανεξαιρέτως…[-X [-X [-X

για αυτό λέω να μετακομίσω στο άλλο ημισφαίριο για να πηγαίνουν οι σταγόνες από την άλλη

Me too.:wink:

Μου τη σπάνε τα μυγάκια που κολλάνε πάνω στην οθόνη…

Η καλυτερη ευκαιρια να τα ζουπηξεις!

Θα το έκανα αλλά σιχαίνομαι…ποιός πάει να πλύνει μετά τα χέρια,να σκουπίσει και την οθόνη!!:smiley:

τι μέγεθος έχουν τα μυγάκιια κείθε?:-k

Καπου τον γνωριζω εγω αυτονανε…:-k

Που έχω καεί στο διάβασμα και έξω κάνει 42 βαθμούς!!!Γαμ@#$$@#%@$%@#$@$@

Ωπ, και αυτο νωρις το ειδα…#-o

Λοιπον, το μυστικο για να εχεις μακρια μαλλια ειναι να τα ΑΓΑΠΑΣ.
Και το μυστικο για να αγαπας τα μαλλια σου ειναι να τα εχεις ΜΑΚΡΙΑ! (δεν εννοω σε αποσταση:p )

Ελπιζω βοηθησα!!!:stuck_out_tongue:

:lol:

Μιλάμε για άλλη περίπτωση τώρα. :wink:

Χθες εφυγε μια κοπελα 21 χρονων…

Μου τη σπάει που κάθε μέρα σε τριτοκοσμικές χώρες πεθαίνουν πολλά παιδιά μικρής ηλικίας και εμείς δίνουμε σημασία σε λίγες περιπτώσεις θάνατων σε ηλικίες 21 χρονών και ξεχνάμε τ’άλλα.

Εσυ αυτο καταλαβες…?

Ρε συ, τα λατρεύω. Μακριά ήταν(/είναι;) :frowning: Αλλά μερικές φορές, έρχονται κάποιες δυνάμεις που λέγονται “κακοί κομμωτές” και επεμβαίνουν σε αυτή την αμοιβαία σχέση αγάπης και φροντίδας! :evil: :stuck_out_tongue:
Δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι όπου κι όπου. Ευτυχώς μακριά είναι ακόμα, αν έκοβε κανα καρέ θα την είχα βαρέσει επιτόπου! :lightsabre:
witch, φτιάξε ένα μαγικό φίλτρο να τα ξανακάνεις γρήγορα μακριά και πυκνά! :-s

Μου τη σπάει που τώρα που αφήνω μαλλί ζεστενεται υπερβολικά ο σβέρκος μου. Και δεν μπορω να τα πιάσω γιατι είμαι γελοιος!ι