ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μη χαλάς το μαλλί!
Ακου τη σου λεω, τοσους ειχα λαμπαδιασει μικρος στην Ανασταση…
Τι παιδί θα ήσουν (α)θέε μου…
Πάντως οι περισσότερες από αυτές είναι ήδη καμμένες!(όχι το φυσικό φουντωτό!).Πού πάς κοπέλα μου αχτένιστη???[-X :lol:
Ναι ρε συ εννοείται!Άλλωστε και το δικό μου το μαλλί είναι φουντωτό οπότε δε με παίρνει…
Πάντως ρε Σοφία τα μαλλιά σου δεν είναι τόσο φουντωτά…για σένα Wretch δεν ξέρω!
Ευτυχώς τα έχω καλμάρει. Αλλά το σγουρό… δεν αλλάζει…! Τεσπά, μπορούμε κορίτσια. Το ξέρω ότι μπορούμε
Τα δικα σου σπαστα δεν ειναι; :-k
Μαλλον με ειχες πετυχει σε καλη μερα…'Η μαλλον κακη γιατι εμενα μ’αρεσουν φουντωτα.
που αμα δεν πιω καφε στην “ωρα μου” το κεφαλι αρχιζει και με ποναει και δεν σταματαει ολη μερα.
Εχω εθιστει τρελα στην καφεινη…8O
Ναι σπαστά είναι αλλά πάντα έχω την εντύπωση ότι είναι φουντωτά…
Τα σκατόπαιδα από το σχολείο φταίνε!
Εγώ μικρός μέχρι και 3η Γυμνασίου είχα καρφί μαλλί αλλά μετά έγινε ελαφρώς σπαστό.
που έκανα λάθος και στη πίτσα που έφτιαξα αντί για αλεύρι έβαλα ζάχαρη#-o #-o #-o
γαματη πρεπει να γινε…
Ουυυυυ,έφλειφα τα δαχτυλά μου:(
Να πεις πως έβαλες μαγειρική σόδα αντί για αλεύρι, πάει στο διάολο, αλλά τη ζάχαρη πως τη μπέρδεψες???:-k :-k
ηταν αχνη ζαχαρη.
Σωστό κι αυτό…
Λέω κι εγώ…:?
Και νόμιζα ότι εγώ δεν μπορώ να μαγειρέψω…
Που όταν πας να βγάλεις μία τσίχλα από το κουτάκι της είναι δεδομένο πως θα πέσουν 2 ή παραπάνω. Ποτέ μία.
Αυτα ειναι προβληματα.Μα καλα και πως το κραταγες τοσο καιρο μεσα σου?Στη μανα σου το εχεις πει(οπως στη διαφημιση) :lol: #-o
:-s Welcome to the club!
Υ.Γ.Αν είναι να μαγειρεύσουμε καμιά μερα για τα υπόλοιπα μέλοι του Forum,τι λές?8) :lol: