Στο λευκό οίκο, στο λευκό οίκο!!!:lightsabre:
Χθες έφτιαξα πίτσα και την έκανα τόσο αλμυρή και καφτερή που έπαθε έγκαυμα (όχι σοβαρό ε:P) η αδερφή μου στον ουρανίσκο της #-o
Επίτηδες το’κανες ε???:twisted: :twisted:
Ορμόνες…
Mήπως εννοείς κληρονομικότητα; :-k
Όχι… το μαλλί συχνά γίνεται πιο κατσαρό κατά την εφηβεία… :dunno:
Τα περισσότερα παιδάκια έχουν μαλλί καρφί όταν είναι μικρά… :roll:
Κοίτα είχα μέχρι και μέχρι και 3η Γυμνασίου καρφί μαλλί, άρα δεν ήμουν μικρός.
Νομίζω οφείλεται σε άγχος και στενοχώριες που πέρασα την περίοδο του Λυκείου.
…Καλά, όλα παίζουν ρόλο στον οργανισμό, αλλά πότε ξεκινάει η εφηβεία στα αγοράκια;; 14-14,5 ήσουν τότε…
Όχι, όσο τρελό κι αν ακούγεται… Όχι δεν ήθελα το κακό της
Να τονίζεις το περισσότερα. Μέχρι την πρώτη δημοτικού είχα σπαστό ατίθασο μαλλί. Μέχρι τη τετάρτη ίσιο. Μέχρι την πρώτη γυμνασίου αφάνα σγουρρό και τώρα είναι απλό σγουρό- κορδόνια. Με το νέο σαμπουάν όμως… {πλακίζω}.
Μπορείς να βρεις ότι “σχέδιο” θες στα μαλλιά… Δεν πάνε ιεραρχικά αυτά
Ναι μωρέ, αλλά οι αλλαγές αυτές οφείλονται σε ορμόνες!!! Τέλος.-
Αν το πας έτσι πάσο!
Πάντως τα αγόρια ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα κορίτσια κι ας έχει επικρατήσει στο μυαλό όλων το αντίστροφο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα μου τη σπας εσύ που ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο!!!
Θέλω αριθμημένα επιχειρήματα εδώ και τώρα.-
ναι και αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι πολυ περισσοτερα αγορια ακουνε μεταλ συγκριτικα με τα κοριτσια.:lol: :lol: :lol:
Ωραία.
[ul]
[li]Εγώ ωρίμασα από πολύ μικρός.
[/li][/ul]
[ul]
[li]Όταν άκουγα συζητήσεις κοριτσιών ήταν μόνο το πως θα βαφτούν και τι έγινε στο Big Brother.
[/li]Τα αγόρια συζητούσαν είτε για μπάλα είτε για την ωραία της τάξης.
[/ul]
- Σίγουρα ο καθένας ωριμάζει ανάλογα με τα βιώματά του, αλλά το ότι πιθανόν εσύ ωρίμασες νωρίτερα, δε σημαίνει ότι το ίδιο κάνουν όλα τα αγοράκια, όπως και το ίδιο με τα κορίτσια που άκουσες να συζητάνε. Με ένα - δύο παραδείγματα δε μπορείς να βγάζεις γενικό συμπέρασμα όπως έκανες…
- Το να μιλάς για μπάλα και την ωραία της τάξης, πόσα κιλά ωριμότητας περισσότερο έχει απ’το να μιλάς για βάψιμο και μπιγκ μπράδερ;
- Οργανικά, τα κορίτσια ωριμάζουν νωρίτερα και αυτό το βλέπεις, δεν είναι ανάγκη να επεκταθώ , είναι αποδεδειγμένο.
Για τα βυζια μιλαει.
Μπα, περισσότερο για την έμμηνο ρύση
-
Εγώ αυτό το συμπέρασμα έβγαλα γενικά απ’ ότι έχω δει, απλά ανέφερα ένα παράδειγμα από τα τόσα.
-
Έχει πολύ σημασία γτ οι άντρες ΠΑΝΤΑ αυτά συζητούν και όχι πως θα χτενιστούν και λοιπές βλακείες.
-
Απόδειξέ το.
Ε ειπαμε,βυζια και περιοδος = ωριμοτητα.
Χοχο.
- Γενικεύειιιιιιις. Η κοινή γνώμη έχει αντίθετη άποψη…
- Μα ακριβώς γι’αυτό είναι ανώριμοι. Επειδή ό,τι ηλικία και να πάνε, πολλοί συζητάνε μόνο για μπάλα και &^%^# :lol:
- Οι περισσότερες αδιαθετούν στα 12. Αυτό σημαίνει ότι η μαμά φύση μας θεωρεί έτοιμες να κάνουμε απογόνους, να τους φροντίσουμε κλπ… Τι άλλο θες;
Τέλος το οφφ τόπικ, όχι επειδή είναι οφφ τόπικ, αλλά επειδή τσαντίστηκα! :evil:
Ένα 15χρονο κοριτσάκι που μένει λίγο πιο πάνω από 'μένα γκαστρώθηκε και αναγκάστηκε να παντρευτεί και να σταματήσει το σχολείο.
…Ναι πολύ ώριμο κορίτσι…