Αν είσαι έτσι όπως ακούγεσαι θα περάσουμε καλά εμείς οι 2!
Που δεν κανόνισα τελικά να βγω απόψε
Που το γαμ#&$μενο το πανεπιστημιο μου δεν εχει στειλει ακομα τα απαραιτητα εγγραφα για το Εrasmus στη Γερμανια και μου τη λενε τωρα οι Γερμανοι για την καθυστερηση.
Aμα γινει καμια στραβη ρε θα τους γαμισω.
…O Defix
Μεγάλη κολώστρα θα λέγα.
Παλιότερα σε κάποια θέματα ήμουν κι εγώ.
Όμως ένας καθηγητής στο σχολείο μού έμαθε ένα πράγμα και από τότε μου έγινε βίωμα:
Όταν ξηγιέσαι, δεν παρεξηγιέσαι.
αχ το χω και γω αυτο το προβλημα ρε γαμωτο…και μου τη σπαει…θα κανω νεα αρχη ομως απο Σεπτεμβρη…οπως λεμε απο Δευτερα διαιτα ενα πραμα
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ
Ενα μελος απο εδω μεσα το οποιο σου πρηζει τα αρχιδια για να επικρατισει η αποψη του… :blow: :-({|=
- 1
Λόγω πανελλαδικών που έδωσα φέτος και γιατί δεν ήθελα να παρατήσω τις άλλες δραστηριότητες μου έχω εθιστεί στην υπερκατανάλωση καφέ. Έλεγα να τους κόψω αλλά δεν παίζει. Χωρίς φραπέ δεν λειτουργώ. Γάμησε τα και άφησε τα.
Εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα δλδ
Μου έχει τύχει αυτό, που λες. Ξηγημένη κτλ και παρεξηγήθηκα (μάλλον). Δε πειράζει δεν έφταιγα εγώ άλλωστε. lol. Τεσπά.
Που πλυγωνω το μωρο μου επειδη ειμαι διακοπες με τους γονεις μου…
Που δεν μπορω να βγω απο το σπιτι να παω για καφε λογω της κωλοζεστης.
+1000000000000000
Μην στεναχωριεσαι μωρεεε… Ισα ισα που θα μεγαλωσει το παθος σας!Καλο ειναι να ειναι που και που χωριστα ενα ζευγαρι!
Μου τη σπαει που μ’ενοχλει το στομαχι μου παλι…
Που επειδη έφυγε ο αδερφός μου δεν έχω ποιον να πειράζω. Αναγκάζομαι να πειράζω τη μάνα μου…
Που γυρισα στην Αθηνα. Αλλα οχι για πολυ. Ουστ βρωμοζεστη.
+1
που τα 35? στις συναυλίες έχουν γίνει σαν τη σημαία του ταξιτζή… Από εκεί ξεκινάει η τιμή και βλέπουμε πόσο θα ανέβει.
Το λέω με αφορμή τη συναυλία της ΘΕΑΣ Patti Smith στο Λυκαβηττό που λογικά θα τιμήσω και φέτος (σίγουρα θα τη τιμήσω αν έχω χάσει τους Tool λόγω εξεταστικής, όπως προβλέπω… )
η κωλοΔΕΗ 3 φορες κοπηκε το ρευμα σημερα για πολλη ωρα, αι σιχτηρ πια.