Σε εμας μόνο μία και σπάστηκα πολυ
Πριν απο λιγο ξανακοπηκα για κανα 10λεπτο, κωλοΔΕΗ.:evil: :evil:
Εμένα κόπηκε στις 17.15 και ξαναήρθε 18.00! Κάτι τέτοιο. Αλλα δεν είχαμε άλλη διακοπή
Που ζαλιζόμουν πριν από τη ζέστη…
που ειμαι κολλημενος με την μπαλα…οχι την ποδοσφαιρικη…
ειμαι γενικα κολλημενος και (ασχετο) αρκετα ανασφαλης…:?
Μάλλον οι περισσότεροι έτσι είμαστε (κολλημένοι και ανασφαλείς) αλλά δεν το παραδεχόμαστε!
Μπράβο σου που έχεις τα κότσια!!!
οκ θενξ…αλλα δεν ειμαι και για μπραβο…χιχιχι…καιρος για γνωριμιες νεες λοιπον…
τεσπα…επισης μου τη σπαει που πινω συνεχεια νερα και δεν προλαβαινω να γεμιζω τα μπουκαλια για το ψυγειο και να παω για κατουρημα…
ακομα μου τη σπαει που μου τη σπανε τοσα πραμματα σημερα και θα γινω σπαστικος στο τελος…
Που ειδα κατι υπεροχα αθλητικουλια και δεν ειχε το καταστημα αλλα…
Θα παω σε αλλο,δε βαριεσαι!
…που ειμαι μακρυα απο προσωπα που θελω να κανω παρεα…μονο ενας κολλητος μου ειναι…σχεδον κοντα…
Σε νιωθω πραγματικα!Τετοια -αθλια- φαση ειχα περασει περσι που ειχαν φυγει οοοολοιι (φιλες,φιλοι,γκομενος etc) και ημουν μονη μου για 2 μηνες στην Αθηνα,να μην εχω κανει ουτε ενα μπανιο,να μενω ολη μερα σπιτι και να βλεπω επαναληψεις… μαμησε τα!Φετος τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα, αν και πηγαινοερχονται οι κολλητες…:-s Σκεψου λοιπον πως υπαρχουν και χειροτερα.
βασικα μου τη σπαει και η κωλοπολη που μενω…εδω δεν βρισκω ατομα να κανω παρεα και να επικοινωνησω…ανυπομονω απο οκτωβριο να παω Σαλλονικη μηπως βρω κανα πιο ενδιαφερον ατομο…αναγκαζομαι να μεταναστευω απο τωρα…:lol:
Οταν πας Σαλονικα, θα ανοιξει το ματακι σου!
Οχι οτι εχω παει αλλα εχουν περασει εκει πολλοι φιλοι μου απ’το σχολειο και περνανε τελεια!
Η Θεσσαλονικη ειναι χαλαρα η καλυτερη πολη για φοιτητες,και ειδικα οταν ειναι απο αλλες πολεις.
Η Θεσσαλονίκη απ’οτι έχω ακούσει έχει μουνοθύελλα
Σεμνά μικρέ.
Μου τη σπάνε οι γυναίκες οδηγοί.
καποιοι με φτιαχνουν εδω μεσα…τελικα καλυτερα σαλλονικη παρα αθηνα χα;…ολοι με κανουν να αλλαξω γνωμη…τελικα
μου τη σπαει η pstn…
Σαφώς και η Θεσσαλονίκη είναι πιο ωραία απο την Αθήνα. Κι αυτο στο λέει “Αθηναίος”
-που γύρισα στο καμίνι
-που νιώθω όπως νιώθω
Που η σημερινή μέρα πάει από το κακό στο χειρότερο…
Έχασες κανένα τραγούδι ΗΙΜ από τον Η/Υ σου;;; :-s