Μου τη σπάει

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου παλιόγερε!!!:lol:

Τη μία με λες νιάτο, την άλλη παλιόγερο…αποφάσισε επιτέλους!!! #-o

Ναι,έχεις δίκιο…είσαι κάτι το ενδιάμεσο!:smiley:
Καλύτερα τώρα?

Που σχεδον μπηκε Αυγουστος…Ποτε περναει ο καιρος…:frowning:

Οντως αυτή η χρονιά φεύγει σφαίρα…

ω ναι…:frowning:

Που πέρασε ένας παλιατζής έξω από το σπίτι στις 9 ώρα το πρωί με την ντουντούκα του στο full και με ξύπνησε:(
Και δεν είναι η πρώτη μέρα που συμβαίνει αυτό…:frowning: :frowning: :frowning:

Σπαστικο αυτο…

Που ξυπνησα νωρις λογω ζεστης.

Που έρχεται η 3η Λυκείου

Μου την σπανε οι ΚΟΛΟεμπρηστες!!!
Τα καψανε ολα οι μαακες…:frowning: :frowning: :frowning:

…και ξαφνου ξεπροβαλει η βιλα του χουντικου που ηθελε να κανει το εθνος ενδοξοτερο… :wink:

που οι περισσοτεροι/ρες αλλα λενε αλλα θελουν κ αλλα κανουν!

Γάμησέ τα…

Που ατομα τα οποια εχω μες την καρδια μου με γραφουν ωρες ωρες…:frowning:

Που πήρα webcam και την επέστρεψα

+1

οντως…μεγαλο σπασιμο…χμχμ…

Kαταλαβαινω οτι πληγωνεσαι κουκλιτσα αλλα φροντισε να επενδυεις συναισθηματικα σε ανθρωπους που σου δειχνουν και σου εχουν αποδειξει οτι σ’αγαπανε πραγματικα!Τους υπολοιπους εχε τους για καβατζα, οταν δεν εχεις με καποιον να βγεις!:wink:

Μου τη σπαει που σηκωθηκα νωρις αλλα επρεπε να παω στον doctor…

Το προβλημα ειναι οτι αυτοι στους οποιους αναφερομαι απ την μια με κανουν να πιστευω οτι πραγματικα ενδιαφερονται για μενα,τους αρεσει η φιλια που εχουμε και απ την αλλη με κανουν να νομιζω οτι τελικα δεν με θελουν…ειμαι πολυ μπερδεμενη…:frowning: anyway…σε ευχαριστω παντως…:slight_smile:

:yes: ακριβως αυτο…

Κοιταξε, υπαρχουν καποιες “κατηγοριες” ανθρωπων στη ζωη μας.Δυο απο αυτες ειναι οι ανθρωποι που μας αγαπανε αληθινα,δεν μπορουν χωρις εμας και συνεχιζουν να ζουν μαζι μας για πολλα χρονια (βλεπε γονεις,κολλητες/οι,ο αντρας σου -οταν με το καλο παντρευτεις) και η λεγομενη κατηγορια “just friends”.
Οπου και εκει οι ανθρωποι ενδιαφερονται για σενα,τους αρεσει η παρεα σου, θελουν να εισαι καλα και σε νοιαζονται-εννοειται-απλα εχουν και τη δικη τους ζωη.:wink: Μαθε απλα να ξεχωριζεις το “κολλητιλικι” και τους ανθρωπους ζωης, απο τις παρεουλες που δημιουργεις κατα καιρους.