Μου τη σπάει

Να 'σαι δυνατή και να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι που νοιάζονται για 'σένα θα σου το δείξουν με το τρόπο τους,αρκεί να ‘χεις πίστη σε εκείνους μα πάνω απ’ όλα στον εαυτό σου:wink:

Φιλική συμβουλή Ολγάκι:D :smiley: :smiley:

Να δω ποτε θα καταλαβω επιτελους ποιος ειναι αληθινος και ποιος οχι…ποιοι μ’αγαπαν πραγματικα και ποιοι οχι…παντως πιστευω οτι αν καποτε βρω πραγματικο φιλο/φιλη θαμαι πολυ τυχερη…γνωστοι υπαρχουν πολυ…φιλος ομως μονο ενας το πολυ δυο…
Σαν την διαφημιση του ΝΟΥΝΟΥ εχουν γινει οι πραγματικοι φιλοι…:frowning: [-X :stuck_out_tongue:

Lol!Πραγματικα!:stuck_out_tongue: Μα μη νομιζεις, εγω μονο 2 κολλητες εχω αλλα οταν λεω κολλητες εννοω αδερφες!Κατα τ’αλλα εχω πολλους φιλους που βγαινουμε,κανουμε χαβαλε,περναμε καλα,ενδιαφερομαι γι’αυτους αλλα τον πονο μου θα τον πω πρωτα στις κολλητες!:wink:
Απλα μην στεναχωριεσαι τοσο… απ’τη στιγμη που εχεις ηδη εναν φιλο ή δυο (οπως ειπες) που σ’αγαπανε πραγματικα, γιατι ψαχνεις κι αλλους?Θα μου πεις διαφορετικες αναγκες εχει ο καθενας μας αλλα δεν σου φτανει το οτι ενδιαφερονται για σενα και οτι περνανε καλα με την παρεα σου?

Μάλλον έχεις περρισσότερους από όσους πιστεύεις…το λέω από προσωπική εμπιρία,έκανα για άπειρα χρόνια τις ίδιες ακριβώς σκέψεις,και τελικά είδα ότι μπορεί να μην είναι ορδές οι πραγματικοί φίλοι,υπάρχουν όμως κάποιοι…have faith Ολγάκι:D

Τα ΠΑΝΤΑ!!! Γιατι εχω περιοδο…

Τοσο μικρη εισαι?
Οn topic μου τη δινουν οι νεοι παππουδες και οι νεες γιαγιαδες… :stuck_out_tongue:

ΣΟΥΤ! Κι εγω με τον freedom of rock είμαστε παππούδες!

:x :x :x

Μια λεξη ειναι!!

ΣΟΥΤ! Κι εγω με τον freedomofrock είμαστε παππούδες!

Ο απο πανω…

Οι γιαγιάδες που μου μιλάνε στη στάση των λεωφορείων…

ε γιαγιαδες ειναι θα μιλησουν…αν και μερικες φορες εχει πλακα να τις ακους…εχω ριξει εγω γελια με δαυτες…

που το ‘‘Μου τη σπάει’’ έχει πάνω από διπλάσια posts απ το ‘‘Μου αρέσει’’
Καλά ρε όλοι σπαστικοί είμαστε???

Απλα το “μου αρεσει” ειναι πιο καινουργιο…

Mια κολλητη εχω κουκλα μου και ταυτοχρονα και φιλη και αυτη μενει Λουτσα… μια ωρα με λεωφορειο… αστα να πανε, τελος παντων…σε ευχαριστω παντως…φιλια…:slight_smile:

Μακαρι να βγεις αληθινος…φιλαρακο…!!!:slight_smile:

Πικρα…:frowning: Μην απογοητευεσαι παντως!Εισαι πολυ μικρη ακομα και εχεις πολλα χρονια ακομα να γνωρισεις πολλους ανθρωπους!:wink:

Μου τη σπαει που πρεπει να τακτοποιησω το σπιτι… ZZzzzZZ

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για την κουβεντουλα που καναμε…

Και για να μαι και εντως τοπικ μου την σπαει που ειμαι ψυχολογικα χωμα…:frowning:

α και μενα μου τη σπαει να κανετε τετοιες συζητησεισ γιατι και γω δεν ειμαι νταουν και με κανετε να μελαγχολω περισσοτερο…:stuck_out_tongue:
αλλ δεν πειραζει…
θα περασει ρε Ολγακι θα περασει…μια απο τα ιδια και γω…(καλα οχι τοσο τραγικα ισως…)

που στις διακοπες θα πρεπει να σκεφτομε το τι θα κανω οταν γυρισω!