Μου τη σπάει

SORY…δεν ηθελα να σε κανω και σενα χαλια…:frowning:

μου τη σπάει αυτή η βλακεία που έχουν τα λάπτοπ για ποντίκι και που εκεί που γράφεις κείμενο, το πατάς κατά λάθος και δίχως να το έχεις πάρει χαμπάρι πλέον γράφει ότι πληκτρολογείς σε τελείως λάθος σημείο του κειμένου.

Επίσης, μου τη σπάει που το λάπτοπ αυτό είναι δανεικό και δε θέλω να του ρίξω κλωτσιές, μπουνιές, κλπ

Επίσης μου τη σπάει που αναγκάστηκα αυτό το Σ/Κ να κάτσω σπίτι για να δουλέψω :frowning:

Οι ρατσιστες και το να μου λενε ψεματα.

Εμένα μου τη σπάνε όταν έρχονται και κάθονται δίπλα μου

Συν οταν σου πιανουν και την κουβεντα…:?

Ευτυχώς δεν κάνουν τπτ τέτοιο. Ακουω MP3 και δε δείχνω πολύ συζητήσιμος! Αλλα πολλές φορές βρωμάνε κι όλας!

:oops: :oops: :oops: :oops: :yahoo:

be cool…πιο πολυ αστειευομενος το ειπα βρε…αλλα οντως μου θυμιζουν καταστασεις τετοιες συζητησεις δεν λεω…τεσπα nevermind…

Που να δεις πως ειναι αμα εχεις να κανεις ολοκληρο ταξιδι με λεωφορειο και ο γερος που καθεται διπλα σου να βρωμαει κατρουλιλας.Ασε…Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δεν αξιζε το ταξιδι Καλαματα-Αθηνα για να δω τους Metallica…

:lol: :lol: :lol:
Απλως σηκώνεσαι και φευγεις. Στο λεωφορείο όμως δε σε παίρνει να το κάνεισ αυτο γιατί είναι γεματο!

Που ξεχασα να κανω εoρταστικο 1000 post σαν τον freedomofrock… :frowning:

H ατακα που λεει οτι πρεπει για να σε παρουν σοβαρα να εχεiς πανω απο 1000 post θα μεινει στην ιστορια του forum… :lol: #-o

Ρε, αναρωτιεμαι αν στο παρελθον ηταν μελος του ερ… :stuck_out_tongue:

Τι ειναι αυτο που αρχιζει απο ερ? :-k :dunno:

Μου τη σπαει που με ξυπνησε ο αδερφος μου για να γραψω μια αφιερωση για τον κολλητο του…[-X

Που καθε φορα που περνω απο Ελευσινα ειμαι αναγκασμενος να μυρισω τη σκατιλα… η χειροτερη μποχα…

Ποιος σε πείραξε να τον σκίσω;;; :lightsabre:

Έτσι ακριβώς. :wink:

Αγαπη μου…σε ευχαριστω…
ΟΝ τοπικ…μου την σπαει που μονο μια εβδομαδα θα παω διακοπες…13-20 Αυγουστου, ουτε μια εβδομαδα δηλαδη…:frowning:

Aκριβώς τα ίδια, φεύγω 1-6 για Πάρο και μετά γυρνάω γιατί πρέπει να γράψω essays 4000 λέξεων και να διαβάσω μαθηματικά, φυσική…:frowning: Όσο σκέφτομαι τι με περιμένει μόλις γυρίσω διακοπές τρομοκρατούμαι:(
Αλί και τρισαλι:?

καλη μου…εγω που δεν θα παω καθολου διακοπες;;;;;
θα μου πεις εσυ το επελεξες…
οσο σκεφτομαι οπτι εχω ενα σπιτι ομως δικο μου και βαζω οσο δυνατα θελω τις ποζεριες μου και…οσο σκεφτομαι αυτα που με περιμενουν απο φθινοπορο…:naughty: :drunk: :ok: :vibrate: :yahoo: =D> :-({|= :hippy: :metal:

τπτ αλλο…

…κι εγώ αυτά σκέφτομαι και παίρνω κουράγιο!!!νομίζω θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα με πειράξει και πολύ που θα τελειώσει το καλοκαίρι!