Μου τη σπάει

γιεα…ακριβως…και προς τα που θα μετακινηθεις απο οκτωβριο;;
(γτι περι αυτου προκειται αν καταλαβα καλα…)

Εμένα πάλι με ψιλοπειράζει που θα τελειώσει το καλοκαίρι γιατί περνάω η Βόλο ή Ξάνθη και οι καθηγητές σε αυτές τις πολυτεχνικές είναι εντελώς γκαου και πρέπει να σου βγει η ψυχή για να τελειώσεις στην ώρα σου αν δεν έχεις κονέ ή δεν είσαι πασοκονεοδημοκράτης.

Τυχερεεεεεεεεεεεε…:frowning:

ειμαι ειμαι…
αλλα αυτα εχει η ζωη…κανει κυκλους…σε λιγα χρονια θα λεω και γω τυχερε σε αλλα παιδια και εγω θα εχω ευθυνες τοτε…και αυτο μου τη σπαει…

Που ήδη έχει περάσει το μισό καλοκαίρι…αχ…:frowning:

που είμαι μοναχούλης μου και νηστικός από πάνω:(

κει δεν χεραισε που σαι μοναχουλης…

βασικα μολυ τη σπαει που πρεπει να πλυνω κανα πιατι διοτι μετα δεν θα εχω που να φαω…θα τρωω τον αρακα στο ποτηρι…#-o

Εχεις δικιο φιλαρακο μου…ετσι ειναι δυστοιχως… και εγω θα παω μονο μια εβδομαδα διακοπες γιατι πιανω δουλεια μετα…μονιμη μαλλον…απο 20 του μηνος …υποχρεωσεις…:frowning:

Kαι δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο…:frowning:

κοιτα…οκ διακοπες ισως ειναι λιγες…αλλα μην σκεφτεσαι ετσι…απο τη στιγμη που εχεις βρει μονιμη δουλεια αυτο βαλτο στα θετικα της υποθεσης…δεν ειναι λιγο να εχεις βρει μονιμη δουλεια ρε συ…ε και οι υποχρεωσεις ειναι…υποχρεωτικες…

Και εγω μοναχουλης ειμαι αλλα βαριεμαι να καθαρισω. Βαριεμαι να μαγειρεψω και βαριεμαι να παω super market για ανεφοδιασμο.

Φυσικα ομως καλυτερα μοναξια βαρεμαρα και πεινα παρα ολοι μαζι μια οικογενεια.

ουτε γω…:smiley:
(και αυτο δεν το λεω απαραιτητα για κακο…)

Μου δινεις κουραγιο… σε ευχαριστω γλυκε μου…!!!

Όχι δεν μου αρέσει,για τη ακρίβεια θέλω να αγκαλιάσω κάποιον…:frowning: ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΣΤΑ?8) :stuck_out_tongue:

μεσα στο μυαλο μου εισαι…
εγω παντως σουπερ μαρκετ πηγα…ειμαι προκομενος εγω…

τιποτα…απλα νομιζω πως πραγματικα ετσι ειναι…

Καημενούλη…κουράγιο βρε!!!

EMENA???:smiley:

ρε τρελουρη…εχεις δικο σου σπιτι;; εισαι μονος;;
ξερεις οτι αυτο μπορεις να το εκμεταλλευτεις στο επακρο;;;;
ρε…εχεις πολλες…εχμ φιλες που θελυν στοργη αγαπη και…προδερμ;;;…σκεψου λιγο βρε…τι τις θες τις αγκαλιτσες οταν…

Thx,ότι μπορώ κάνω.

:oops: :oops: :oops: :oops: :smiley: :yahoo: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΜΑΚΙΑ!!!

Πρώτα απ’ όλα δεν έχω δικό μου σπίτι,φιλοξενούμενος των γονιών μου είμαι,
Δεύτερον,οι φιλες είναι φίλες…αν ενοείς τις άλλες ‘φίλες’,είναι όλες διακοπές
Τρίτον:Εμένα οι αγκαλίτσες μου αρέσουν περρισσότερο από κάθε τι,είναι ασύγκριτες όταν αγκαλιάζεις κάποιος που αγαπάς ειδικά.:wink: :smiley: