Μου τη σπάει

95??! Πωω, και εγώ το έβλεπα μικρός γύρω στο 86-87, τα πρώτα χρόνια της προβολής του… Η πρώτη μου αγάπη απο σειρές της tv. Τι να λέμε τώρα, όσοι μεγάλωσαν με αυτή τη σειρά καταλαβαίνουν τι εστί KITT… (και στο καπάκι μετά Μαγκάιβερ :wink: )

Ε ΤΣΙ…εχω αρκετες βιντεοκασετες μαζι με τον αδερφο μου{Thorgal}

Τι να κλ…τα transformers μπροστα στον ΚΙΤΤ…:smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Θυμάμαι ακόμα τη μουσική, τη φωνή του ΚΙΤΤ, αυτό το πωρωτικό κόκκινο φωτάκι που αναβόσβηνε όταν μιλούσε, ή το άλλο μπροστά… Τι να λέμε τώρα. :slight_smile: Και όσοι έμαθαν τον David Hasselhoff απο το Baywatch μόνο, χάνουν πολλά…

Και εγω πηγα και πηρα οτι χρειαζομουν μεχρι και γαλα (τοσες μερες εβαζα λυγμενο γαλα στο καφε μου…). Καθαρισα και το σπιτι οσο για μαγειρεμα παραγγειλα απ 'εξω…

Νοικοκυρη μου εσυ…:stuck_out_tongue: :smiley:

Moυ τη σπαει που εχει γεμισει το φορουμ ευαισθητουλιδες,κλαψιαλιδες και ρομαντικους!@RxιδiA μεταλαδες… :lol: :stuck_out_tongue:

Για ποιον χτυπαει η κουδουνα…:–

Μου τη σπαει που δεν μπορω να παω και εγω Σκωτια μαζι με Τhorgal την παρασκευη…:frowning:

κλα εγω μεχρι και πιατα επλυνα απο τη βαρεμαρα

σωκρατη μη χτυπας πισωπλατα εμενα ε!!!

σωκρατη μη χτυπας πισωπλατα εμενα ε!!![/QUOTE]

Αντε βρε φλορακι… :har:

Εμπλεξες με κωλοπαιδο

Αντε βρε φλορακι… :har:

Εμπλεξες με κωλοπαιδο

εεεεεεε…οχι και φλωρος…
το σποιλερ σε ποιον απευθυνεται;;;; σε σενα φανταζομαι…αν ειναι κατι αλλο σους…:smiley: :stuck_out_tongue:

Σε παρακαλω… εβαλα μια ταξη στο σπιτι:p :stuck_out_tongue:

εγω τα πλενω καθε μερα για να μην μαζευονται βουνο.:wink:

προσκυνω εσενα Rychehead ω μεγαλε λαντζιερη…εισαι δασκαλος και φωτεινο παραδειγμα μου για να συνεχισω…:bow2: :bow2:

Τωρα με αυτο που θα σου πω θα γκρεμισω το μυθο μου: Εχω πλυντηριο πιατων.:lol:

Ετσι!!!:smiley:

βασικα και γω αλλα δεν ξερω να το δουλευω…

γκρρρρρ…ελεος,όταν πάτε να μείνετε μόνοι σας τι θα κάνετε ρε?αμαν με εσάς τους/ις νέους/ες που στε ακαμάτιδες!!!Δεν σας μπορώ άλλο:x :evil: :x

Πληροφοριακά και 'γω χθές έμαθα να το χρησιμοποιώ:bleh:

Δεν ειναι τιποτα…κουμπια πατας…ολα τ’αλλα τα κανει μονο του…:stuck_out_tongue: :smiley:
Απλα μην ξεχασεις να βαλεις πιατα μεσα.:smiley: …μην βαλεις τιποτε αλλο…:stuck_out_tongue:

δικιο εχεις…ποια κουμπια παταμε;;;

Το καθε πλυντηριο εχει δικες του οδηγιες…κοιτα το φυλλαδιο οδηγιων…:smiley: