Μου τη σπάει

Έλα σπίτι μου να σου δείξω

παρεπιπτοντως ωραιο αβαταρ ρε κοκκινη πυραμιδα…κατω τα φασιστακια και οσοι με την συμπεριφορα δημιουργουν μικρες χουντες και μας την σπαν…α και ζητω οι ντεντ κεννεντις:p

ον τοπικ…
μου τη σπαει που υπαρχουν κατι ατομα που οσο τα αγαπαω και τα εκτιμαω με αφηνουν εκπληκτο μερικες φορες…και μου τη δινουν…
επισης οτι αλλα τετοια ατομα εχουν τοσο κακο γουστο που αναρωτιεμαι…γω τους διαλεξα αυτους;; αλλα τους αγαπαω επισης…

+10000000000000000

Όσους φασίστες κι αν άνοιξα… μόνο σκατά βρήκα μέσα τους.:slight_smile:

Μου τη σπάει που δεν βρήκα(ούτε πρόκειται να βρώ όπως φένετε) δουλεία για το καλοκαίρι…20 συνεντεύξεις,και τπτ.:frowning: :frowning: :frowning: Τόσο άχρηστος είμαι?

Rocking monster0666,Shaurman, join the anti-nazi fight!:smiley:

Μην απογοητευεσαι βρε…πολλες φορες ερχεται κατι οταν δεν το περιμενουμε…και εγω πεδευομουνα ολο το καλοκαιρι γι αυτο και τελικα απο 20 του μηνα δουλευω…Ξερω παιδια που ενω εδωσαν συνεντευξεις μετα απο ΔΥΟ μηνες τους ειδοποιησαν…μην απογοητευεσαι…θα ρθει οταν δεν το περιμενεις…

Και να ρθει τώρα δεν μετράει πολύ γιατί φεύγω για 2 βδομάδες,οπότε μόνο Σεπτέμβριος έχει μείνει.Κοίτα,δεν είναι τόσο τα λεφτά(που μετράν κι αυτά),εγώ νιώθω άχρηστος που ζητάω 18 χρονών λεφτά απ’ τους γονείς μου.Φοβάμαι μην γίνω σαν αυτούς τους μαμάκηδες που στα 40 τους πάνε για χαρτζιλίκη στους γονείς τους#-o :frowning: :lol: #-o

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με κάτι τέτοιους…σίγουρα όμως φοβάμαι την πιθανότητα να καταλίξω σαν αυτούς.:frowning:

Εχεις απολυτο δικιο… μαζι σου…δεν προκειται να καταληξεις ετσι γιατι βλεπω οτι θελεις πολυ να δουλεψεις και οταν θελουμε κατι πολυ ερχεται…ΧΑΜΟΓΕΛΑ…ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!:slight_smile:

:frowning: Προσπαθώ…:expressionless: Κάτσε:) :smiley: Ναι,τα καταφεράαα:lol: :stuck_out_tongue:

…Για να μπουμε και λιγο…ον τοπικ…μου την σπαει που θα φυγει το βραδυ ο αδερφος μου για Σκωτια και εγω δεν μπορω να παω μαζι του…no money…:cry: :cry: :cry: :frowning: :frowning:

Moυ τη σπάει που έχασα τη δουλειά μου και μου τη σπάει και το πρώην αφεντικό μου. Του χρειάζονται μερικά καφάσια μολότοφ.:lightsabre:

Μου τη σπαει ανα 5 λεπτα να περναει ενας τυπας(αλλος καθε φορα) στη παραλια κ να φωναζει “λουκουμαντες , φρεσκοι(ναι καλα:lol: ) λουκουμαδες”, καπακι να ερχεται ο μαυρος με τα cd κ τα κομπολογια,κ μετα απο λιγο να περναει κ ο κινεζος με 10 καπελα στο κεφαλι γιατι δεν εχει που να τα κρατησει…:? Και μετα να ερχεται ενας αλλος να σου πουλησει κλεμμενα γυαλια…:lol: α

νταξ…ελεος.:-s

Μου τη σπάει που στη Θεσσαλονίκη δεν είναι κανενας φίλος μου…Ευτυχώς που την κάνω μεθαυριο…

…που εχω συναχι και δεν προλαβαινω να αλλαζω χαρτομαντιλα…:frowning: …γκρρρρ:x

καλοκαιριατικα βρε Ολγακι;; αχχχχ…περαστικουλια…α και…ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΡΕΕ:D (οπως λες και συ…)
α και πιο πανω ειδα συμφωνυσες με ενα απο αυτα που μου τη σπανε…

Σε ευχαριστω γλυκουλη μου.:smiley: …αφου το πες μια χαρα γινεται να μην συμφωνησω??..:smiley: :stuck_out_tongue:
Που χαθηκες εσυ σημερα+χθες…δεν σε πετυχα…:frowning:

Που το μάτι μου έχει φλεγμονή και βάζω ένα άθλιο κολλύριο (πως στην ευχή γράφεται…)που με πονάει απίστευτα!Και που επίσης έχω βγάλει και άφθα!στα διάλαααααααααααααααααααααααααααα!

ΩΩΩΩ:( …Περαστηκουλια Νεφελακι μου γλυκο.:slight_smile: .θα περασει…ευχομαι το γρηγοροτερο…!!!:smiley:

ρε συ δεν εβρισκα και το καλωδιο για το ιντερνετ κτλ…ρημουν και περισσοτερο εξω και ειπα να ξεκωλησω λιγακι διοτι παραειχα καει με το ιντερνετ…τελευταιως…παντως αν σας ελειψα σορρυ…αχαχαχα:)

αμααααν…τι παθατε ολες ρε κοριτσακια;;;;; σας ματιασε κανενας;;; χμμ
περαστικα και σε σενα νεφελουτσι…

Ευχαριστώωωωωωωωω!!!επίσης!!!
Μας ματιάσανε ολγάκι!!δεν εξηγείται αλλιώς! :cry: