ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ:evil: :evil: :evil: :evil:
Ρε ΟΥΣΤ!
Ψεμματα λεει!:?
ΟΙ ΔΑΠ-ΙΤΕΣ!! Και γενικά όλοι στα πανεπιστήμια που ασχολούνται με τα πολιτικά σε τραγικό βαθμό.
Και κυρίως το ότι ξέρω άτομα που τα περνάνε όλα με 10 (σε δύσκολες σχολές μάλιστα) για ακριβώς αυτό το λόγο! [-X
Kαι οι ΔΑΠιτες, αυτο εννοειται… Εγω μαζι με αλλα 100-150 ατομα κοντεψαμε να συλληφθουμε σημερα εξ’αιτειας των Κνιτων… Οι κολλημενοι…
to prwto pou tha kaneis otan pas stin sxoli ine na grapseis sta @@ sou aftous pou tha se perikiklosoun gia na se valoun stin parataksi sou…ine nomos afto…
Pados akoma megaliteri malakia ine na min asxolise katholou me politika themata …
vlepete ti orea mas ta lene stin kivernisi…fadasou an den ginodousan kai ola afta me tis katalipseis 10 fores xeirotera tha pernousan oi malakes.
Ναι, δεν είπα ότι η πλήρης αδιαφορία είναι το καλύτερο. Μη μας κάνουν και ό,τι θέλουν, απόψεις όλοι έχουμε. Αλλά ούτε και το να δημιουργούνται έχθρες κλπ μεταξύ παιδιών από άλλες παρατάξεις είναι το καλύτερο.
Απ’όσα ξέρω το χειρότερο γλύψιμο για να σε “πάρουν μαζί τους” το κάνουν οι Δαπίτες… Και πολλοί Κνίτες μου φαίνονται φοβερά στενόμυαλοι :-k Γενικά, κανείς δεν ακούει άλλη άποψη, όποιος είναι ενταγμένος μέχρι το κόκκαλο πιστεύω ότι είναι και 1000% προκατειλλημένος για τα πάντα… γι’αυτό ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ!!! Και δεν ασχολούμαι. Τέλος! #-o
…ο καιρος. Ας αποφασισει αν θα ειναι καλοκαιρι ή χειμωνας, αυτα τα πανω-κατω με ζαλισαν.:x
Με καλυψες απολυτα!
Πολυ καλη η αποψη σου!Μπραβο!
Αυτοι που με πλησιασανε ηταν οι ΠΚΣιτες. Ειπανε, “ωραια, αυτος εχει μακρυ μαλλι, τζινακι, allstarακια, δικος μας ειναι” Εμ, ελα που δεν τους εκανα τη χαρη… ΧΑ!!!
η καλοκαιρία…δεν γίνεται να συγκεντρωθείς για τις εξετάσεις έτσι…ειδικά όταν ξαναδίνεις…
Εγω νομιζω το καλυτερο ειναι να εχεις τυπικες σχεσεις με ολους.
Στο ΠαΜακ η δαπ εχει μεγαλη δυναμη,και βοηθαει αρκετα σε θεματα που αφορουν σημειωσεις αλλα και γραφειοκρατικα(εγγραφη,χαρτια απο τη γραμματεια,βεβαιωσεις και τετοιες μλκιες).Κραταω καλες σχεσεις,αλλα τπτ παραπανω(για ψηφοδελτιο ουτε συζητηση,περισυ εφαγα ενα πρηξιμο αλλα καταλαβαν οτι δεν παιζει και σταματησαν).
Οπως επισης εχω φιλους πασπιτες,εαακιτες και πκσιτες.Δεν τραβαω ζορι με κανεναν,αλλα ουτε τασσομαι στο πλευρο κανενος.
Αυτοι θελουν την ψηφο μου,εγω θελω να τους εκμεταλλευτω οσο καλυτερα μπορω.Την ψηφο χλωμο να την παρουν(φετος λεω να ψηφισω Γενοβα,να δω και αν θα καταγραφει ή αν θα παιχτει πουστια),αλλα το κερδος μου εγω το εχω.
ΣΩΣΤΟΣ!!! Αυτο ειναι το καλυτερο…
Σωστος Therion!!! Κανε τη δουλιτσα σου εσυ και ασε τους αλλους να σφαζονται για τα κομματα!!
Αχαχαχα, θεοι οι Γενοβιτες! Να τους λες σεξιστικα αστεια, εγω ετσι κανω κι αντιδρανε ομορφα.
Ρε συ δεν μπορω να τους βρω τους Γενοβιτες!
Στο ΠαΜακ ειναι 11 και στη σχολη μου εχει ενα ατομο ψηφοδελτιο.Και περισυ μαλλον δεν ψηφισε ουτε τον εαυτο του!(εκτος κ αν δεν μετρησαν την ψηφο του,πραγμα αρκετα πιθανο…).
Γι’αυτο λεω να βαλω εγω φετος Γενοβα,να δω τι θα γινει. 8)
Αν θες να τους βρεις παντως, πες μου. Ξερω καποιους Γενοβιτες απο αλλες σχολες, θα επικοινωνησουν με τους δικους σου, θα βγει ακρη. Ε του πουστη, ποσοι να ειναι πια! Γεμιζουν δεν γεμιζουν δυο ταξι.
Να περιμενω με τις ωρες στην ουρα της Εθνικης Τραπεζας!!!:x
Να πας σε αλλη τραπεζα
Πάρε χαρτί προτεραιότητας και ξαναπήγαινε μετά από 1 ώρα…απλό.