Μου τη σπάει

Ναι είχε πολύ ύλη αλλά ήταν και 4 μαθήματα έτσι?Οχι καμιά 20αριά που είναι σήμερα…Εδωσα την προτελευταία χρονιά πριν καταργηθούν οι Δέσμες και μπορώ να πω ότι οι βάσεις είχαν πέσει αισθητά…

O καθενας με τον πονο του…:smiley: :smiley: :smiley:

Λοιπον, για να δουμε.
30 ωρες σχολειο (1 ωρα Αρχαια δεν ειχαμε)
10 ωρες ιδιαιτερα
14 ωρες ενισχυτικη
3 περισσοτερα μαθηματα για διαβασμα
Πως σου φαινεται?

Έλα ρε συ led, γιατί κάνεις τέτοια σύγκριση; Και ένα μάθημα (που λέει ο λόγος) να έχουν οι πανελλήνιες το ίδιο διάβασμα θα απαιτούν. Τι 9 τι 6. Προφανώς και θα χει μεγαλώσει / δυσκολέψει η ύλη σε αυτά τα 6. Και παλιότερα με τις δέσμες που 'διναν 4 ήταν πιο εύκολα; Όσο πιο λίγα, τόσο πιο δύσκολα. Επομένως το ίδιο πράγμα είναι. :lightsabre:

Το καινουργιο συστημα ειναι καλυτερο γιατι ακομα κι αν εχει περισσοτερη υλη, τα μαθηματα ειναι ουσιαστικα μονο αυτα της κατευθυνσης (αρα σ’αρεσουν για να την διαλεξες), η Εκθεση και ενα ακομα που επιλεγεις.
Εμεις τρωγαμε στην μαπα Ιστοριες και Βιολογιες και μας χαντακωσαν.:frowning: :x Κι αυτο μου την σπαει. (Για να ειμαι και ον τοπικ:p )
Το καλυτερο συστημα γενικα πιστευω ειναι αυτο.

Το συστημα αυτο δοκοιμαστηκε φετος και το εφαγα στη μαπα για τα καλα… Δεν υπηρχε ουτε ενα μαθημα που να μην υπηρχαν διευκρινησεις, και φυσικα ηταν μπουρδες… Να χαιρεσαι το συστημα σου ρε Ελλαδιτσα…

Καθαρα για χαβαλε. :stuck_out_tongue:

Περα απ’την πλακα ομως, η υλη δεν εχει μεγαλωσει, ουτε εχει ανεβει η δυσκολια. Μετα λυπης μου διαπιστωσα, μιας και ειχα παρα πολλους φιλους που εδωσαν περσι, οτι επεσε το επιπεδο των μαθητων. Ισως να φταιει και το οτι 2α λυκειου δεν εδωσαν πανελληνιες και δεν μπηκαν στο λουκι απο νωρις, δεν ειχαν βασεις κλπ κλπ. Γενικα συμβαινει αυτο, δεν το λεω για να μειωσω την τωρινη φουρνια μαθητων. Κι η δικη μου ηταν πολυ χειροτερη απο τους προηγουμενους. Αλλα παντα θα υπαρχουν μαθητες που αποτελουν εξαιρεση.

Καλά τα είπε ο kourou!
Συμφωνώ, led, που λες ότι έχει πέσει το επίπεδο των μαθητών και ότι δεν έχουμε εμπειρία από παν/νιες… αλλά δε φταίμε μόνο εμείς :x
Βέβαια, όπως λες, υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις… :-- :lol3: :-s :slight_smile:

Σε καποια μαθηματα η υλη ειχε μεγαλωσει, στα Αρχαια και στη Λογοτεχνεια π.χ υπηρξε μια μικρη αυξηση της υλης, φετος στη θεωριτικη εχει αλλαξει απο οτι ξερω και η υλη της Ιστοριας. Εμεις που δεν δωσαμε στη Β λυκειου ηταν λογικο να αντιμετωπισουμε πιο δυσκολα την κατασταση επειδη δεν ειχαμε την εμπειρια της Β λυκειου, αυτο μας επισημαναν και οι καθηγητες σε σχολεια και φροντιστηρια. Επεισης το γεγονος οτι διναμε μονο μια φορα εκανε και το αγχος μεγαλυτερο γιατι ηταν μια αγνωστη διαδικασια.

Επ’ ευκαιρια, ακουσε κανεις για την αποφαση του συμβουλιου επικρατειας που αναφερει οτι οι υποψηφιοι εχουν δικαιωμα να βλεπουν τα γραπτα τους ???

Γι αυτό ακριβώς το λόγο όλα τα παιδιά αγχώνονται. Διότι δεν υπάρχει χρόνος για προσωπικό διάβασμα (στο σπίτι) που κατά τη γνώμη μου είναι ποιοτικότερο.

τι κατάλαβα και πέρσι που σκεφτόμουν πόσο άδικο είναι το σύστημα?
κάθομαι και χάνω ένα χρόνο για να ξαναδώσω…
αχ,πόσο με έχει κουράσει η όλη φάση…άντε,τελειώνουμε σιγά σιγά…

Σκέφτονται κατάργηση των Πανελληνίων… Τώρα το βλέπω στις ειδήσεις…

η αδιαφορία προς τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει τον καθένα μας…αξίζει να ασχοληθείς με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι μοναδικός…

Aπιστευτο.Τελικα δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο.

:respect:

:bow: :yesmaster: Μακαρι να το σκεφτονταν, αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι ετσι…

βασικα σημερα δεν υπαρχει τοσο αδιαφορια οσο περιφρονηση…την εχουν δει όλοι snob στη σημερινη εποχη…

oi οπαδοι των Floyd…:stuck_out_tongue:

σου τη σπαω ε?
καλα…

εσυ δεν εισαι οπαδος…
απλα σου αρεσουν!:wink:

Εγώ είμαι οπαδός όμως… Δηλαδή σου την σπάω?:frowning: :frowning: