που ξυπνάω πνιγμένος στον ιδρώτα:(
που δεν πήρα μια φίλη εδώ και 2 βδομάδες και σήμερα που με πήρε ήταν στεναχωρμένη:(
Οι 3 καύσωνες σε ένα καλοκαίρι έιναι νέο ρεκόρ…
Γιατί έχετε όλοι τόσο μεγάλο πρόβλημα με τη ζέστη (ααα και τα κουνούπια)???
Δεν μπορώ να το καταλάβω…Εμένα δεν με ενοχλούν και τόσο .
Μήπως έχω εγώ το πρόβλημα?
Ίσως γιατί δεν είναι φυσιολογική ? Ακόμα και στην Ξάνθη αυτό το καλοκαίρι χτύπησε και 45αρι.
On topic: Μου τη σπάει που έχω αρχίσει να κάνω μία μικρή μπυροκοιλιά.[-X
Και εισαι ΜΟΝΟ 19…ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ φιλαρακο…
όλοι στον δρόμο που χαράζει ο Sharuman!! Εγώ αγόρασα και μπλουζάκι “I only drink beer in days that end in Y”.
κοιμάμαι με το air cool στους 22 και με τα παγωμένα νερά στο πλάι του κρεβατιού και την παλέυω! κάτι τέτοιες μέρες η Σουηδία μοιάζει με ΟΑΣΗ!
Που το πας, που το φερνεις, ολο εκει πανω…
Που νομίζουν οτι η Σουηδία είναι πιο ωραία απο τη Νορβηγία…
Που θελω να κατεβασω το καινουριο των Nightwish και σε ολα τα κομματια μιλαει ενας *απαρας [-X
Παπάρας=Τuomas…
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3:
που δεν έχω 666$ να αγοράσω βιβλία και cd.
ο αριθμός τυχαίος είναι
Πω ρε πουστη μου τι μαλακια ειναι αυτη.Οντως!
Αυτό μου θυμίζει όταν ήμουν στο γυμνάσιο και ηχογραφούσα κάποιες εκπομπές του ραδιοφώνου σε κασέτα,που είχα το I wish I had an angel(το πρώτο κομμάτι τους που άκουσα) και ήταν η φωνή του από πάνω στη μέση του κομματιού και με πόρωνε περρισσότερο:lol: Γαμάτη φωνή έχει:D
Που πεθαίνει κόσμος στις φωτιές και το κολοκράτος έχει γράψει όλο τον κόσμο στα …
+111111
και το χειρότερο? Που δεν μπορούμε να κάνουμε κι εμεις τπτ!
Αυτό ακριβώς
…που γυρίζοντας ύστερα από 1,5 μήνα στην Αθήνα και τσεκάροντας το forum, παρατήρησα ότι το spamάρισμα που έγινε ήταν άνευ προηγουμένου! :thumbdown:
Ειδικά στα off-topic!
Αλλά όχι μόνο…
Η ακυρότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Δεν θέλω να προσβάλω τους μικρότερους ηλικιακά του forum (γιατί αρκετοί από αυτούς είναι πολύ σωστοί και ώριμοι), αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτωσάρες που έχουν ξεσαλώσει… [-X
Γιατί ρε παιδιά δεν πηγαίνατε για καμιά μπύρα, για κανα μπάνιο, καμιά βόλτα τέλος πάντως και στραβωνόσταν μπροστά στην οθόνη γράφοντας ό,τι να 'ναι…
Βέβαια, έιχατε κάθε δικαίωμα να το κάνετε, αλλά το αναφέρω, γιατί αν και (ξαναλέω) δεν είχα πρόσβαση στο web όλο αυτό τον καιρό, έφταναν στα αυτιά μου νέα από αρκετούς-ες σχετικά με το spamάρισμα και τα άνευ ουσίας posts… :?
Ελπίζω από Φθινόπωρο να βελτιωθεί η κατάσταση και να ανέβει ξανά το επίπεδο και η ποιότητα, όπως ήταν το Χειμώνα με πολλές και όμορφες (έντονες και μη!) συζητήσεις!