Που ειμαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου… αλλα ετσι πρεπει να ειμαι…:-s
Mας μπερδεψες…:?
Θα στο θεσω αλλιως… ειμαι παρορμητικη, προσπαθω να συγκρατω τα συναισθηματα μου.Μια λαθος κινηση να κανω, θα αρχιζω να μουτζωνομαι.Lol!Μου τη σπαει που καταπιεζω ετσι τον εαυτο μου, αλλα απ’την αλλη πρεπει να μαθω να συγκρατουμαι.
:dunno:
Whatever…
+100000 soul thorn έτσι είμαι και γω αλλά για να μην πληγώνομαι πρέπει να συγκρατώ τον εαυτό μου…και μου τη σπάει που δεν το καταφέρνω!!!
Και εσυ τα ιδια, ε? Βασικα και εγω στην αρχη δεν τα καταφερνα.Με τον καιρο ομως μαθαινεις…
Η συμβουλη μου ειναι… εκει που πας να κανεις παρορμητικη κινηση, σταματησε τη, κλεισε τα ματια, αρχισε τις βαθιες αναπνοες lol:p και χαλαρωσε.Μετα απο κανα τεταρτο θα σκεφτεσαι πιο λογικα!
μπα συγκρατιέμαι για λίγο πάω καλά και μετά όμως ξεσπάω με 5πλάσιο παρορμυτισμό…#-o #-o #-o
χρόνο και εμπειρία θέλει…
Συμφωνω.Οσο μικροτερος εισαι (και επομενως απειρος) τοσο πιο παρορμητικος εισαι.
εν μέρει συμφωνώ αλλά δεν αλλάζει αν δεν πάθεις δεν βλέπω διαφορά που ήμουνα σχολείο με πανεπιστήμιο που είμαι τώρα…:lol: :lol:
και ο παρορμητισμός δεν είναι ανωριμότητα…θα το έλεγα αφέλεια ή υπερβολική καλοσύνη…:-k :-k
Πολυ σωστα τα λες!Μπραβο!
Εγω την επαθα γι’αυτο και αλλαξα.'Η μαλλον προσπαθω να αλλαξω, χωρις να παω στο αλλο ακρο και μεχρι στιγμης τα καταφερνω αρκετα καλα!Δεν ειπα οτι ο παρορμητισμος ειναι ανωριμοτητα αλλα δειχνει απειρια! Αφελεια ισως να ειναι… υπερβολικη καλοσυνη χμ… αναλογα πως χρησιμοποιεις τον παρορμητισμο σου!
λολ και γω προσπαθώ να αλλάξω επειδή την έπαθα…:lol: :lol:
έλα να κάνουμε κόμμα!!!
Συντροφε!Loool!
On topic:Μου τη σπαει -επισης- οτι εχω πονοκεφαλο και δεν εχουμε depon…[-X
μου την σπάει που εξαιτείας του παρορμητισμού μου τσαντίζομαι τώρα και έχω νεύρα!!
Μου τη σπάει που τελευταία γράφω πιο πολλά post εδω από ότι στο μου αρέσει…
Που παίζει το Requiem for a dream,και ενώ δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση,είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Γαμημ%νη ταινία
μου τη σπαει που δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται απ’ολους τοσο δραματικη αυτη η ταινια…
Λόγω τέλους…ντάξει,υπάρχουν και χειρότερες,αλλά το τραγούδι που παίζει στο τέλος προσθέτει κάτι το πολύ σκατόψυχο.
Ελα ντε, ειναι πολυ χαρουμενη ταινια…#-o
χαρουμενη δεν λεω πως ειναι…αλλα δεν ειναι και για κλαμματα…fucking fiction…that’s what it is…αν θες δραμα απ’τη ρουχλα τραβα στη γερανιου…οχι απ’την ανεση του καναπε…
Που έχω αυπνία:( :?