Μου τη σπάει

+1 same here:(

Τα nudges πρεπει να απαγορευτουν βασει νομου.

Aυτα γαμανε!!!

Γιεα!

Dream on…μουαχαχαχααχαχ :stuck_out_tongue:

Που καηκε το χωριο μου,
που δεν θα ξαναδω ποτε αυτο το πανεμορφο δασος,
που αφησαν και καηκε ο αρχαιολογικος χωρος της Αρχαιας Ολυμπιας…ενω ειχαν σωσει με νυχια και με δοντια το μπου…λο καζινο στην Παρνηθα…[-X [-X [-X

Ξερεις πως νιωθω, τα εζησα ολα χθες-προχθες…:frowning:

Μια απο τα ίδια…

Που η φωτιά πλησιάζει το χωριό μου…

Που οι μουσικες συζητησεις στο φορουμ εχουν υποχωρησει αισθητα τον τελευταιο καιρο…

Που δεν έρχονται για live κάθε βδομάδα οι MOTORHEAD!!:stuck_out_tongue:

Μισό λεπτό να το διευθετήσω, ψιλοπράματα! :stuck_out_tongue:

Που οταν βγαινω εξω, τσουζει η μυτη μου και ο λαιμος μου απο τις σταχτες και τον καπνο που αναπνεω…[-X

Σκούπισα το μπαλκόνι και την πιλοτή. Της πο****ας απο στάχτη…

Σκουπισες??Ποια θα 'ναι η τυχερη που θα σε παρει!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μου τη σπανε οι Πανελληνιες εξετασεις…(διαφωνει κανεις???:lol: :stuck_out_tongue: )

Που πρέπει να λιώνω στη βαρεμάρα περιμένοντας να αρχίσει η σχολή…Pathetic am I …?:stuck_out_tongue:

Ναι ρε! Κάνω κι άλλα. Παω για ψώνια, σφουγγαρίζω που και που! Είμαι άντρας για σπίτι!!!:smiley:

Aυτα ειναι!Ετσι πρεπει… να μας ξεκουραζετε και να μας φροντιζετε!:smiley: :stuck_out_tongue:

Μου τη σπαει που δεν βρισκω αυτες τις καρτουλες τις κενες που ειναι σ’ενα μικρο φακελακι… Πρεπει να παω και σε αλλα βιβλιοπωλεια σημερις…:-s

που το μαλλί μου είναι σαν ταλαιπωρημένος θάμνος
που μια φίλη μου δεν ΄χει βρεί ακόμα ώρα να πάμε βιβλιοπωλείο

Που το πρωί έχασα το τραίνο για Σέρρες. Ενώ έφευγε 11.20 (στα χαρτιά) πήγα 11.05 στον σταθμό και είχε φύγει. Γαμώ τον ΟΣΕ.