Που η καινουρια dsl συνδεση μου,4mb/s και καλα,ειναι πιο αργη και απ την 512 που ειχα καποτε…
Που το να βγαλω καινουρια ταυτοτητα εχει καταντησει ολοκληρο σηριαλ γαμω την γραφειοκρατια μου μεσα.
Που η καινουρια dsl συνδεση μου,4mb/s και καλα,ειναι πιο αργη και απ την 512 που ειχα καποτε…
Που το να βγαλω καινουρια ταυτοτητα εχει καταντησει ολοκληρο σηριαλ γαμω την γραφειοκρατια μου μεσα.
που αναγκάστηκα να κάνω Format και τώρα τα πάντα πρέπει να τα φτιάξω από το μηδέν…
να περναει ο καθε μαλακας τα στοπ και να παει να σε τρακαρει επειδη δεν ξερει να οδηγει . αντε τωρα μην ξανααρχησω τα βρισηδια με το καθε μαλακα που περνει διπλωμα :-# :offtopic:
ΠΟΥ ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΓΑΜΩΤΗ!!!
[-X
Εδω ειναι αυτο που λενε: ΜΕ Π_ΙΠΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ?!?!?!
Με προλαβες… Κι εγω εχω πεθανει σημερα…
Μια ιπταμενη μαλακια που κανει επιδρομες κατα πανω μου…
ξέφυγε το λεξιλόγιο:roll:
Που ξυπνησα 8 παρα για να ερθω στη σχολη να κανω φυσικη, και τελικα τζαμπα!!!
Που επρεπε να πάω σήμερα το αμάξι στο συνεργείο στις 8.30 το πρωί…
Που πρέπει να κάνω την εργασία φιλοσοφίας και βαριέμαι…
Άμα σου ζητήσω να γράψεις και για μένα μία;;;
Άμα γίνεται να είναι και στα αγγλικά παρακαλώ:p :lol:
Καλά μην το κοροιδεύεις!3 εργασίες ιστορίας έκανα για την αδελφή μου+2 φίλους!άστα να πάνε…
Μην παίζεις με τον πόνο μουυυυυυυυυυυ!!
Δεν παίζω με τον πόνο σου, με την απίστευτη σου καλή καρδία προσπαθώ αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω:p
Τι είναι άλλη μια εργασία:p Άσε που τώρα που έχεις αποκτήσει εμπειρία θα είναι και πολύ πιο εύκολο
Δλδ τι αλλό θές:p :lol:
:lol: :lol:
Α,είναι για το καλό μου δηλαδή???οκ,πάω πάσο!
Καλά τα αγγλικά μου έχω να τα εξασκήσω 2-3 χρόνια,οπότε θα στην καταστρέψω την εργασία!
Hmm προσφέρεται κανείς άλλος τότε;;;
Οn topic: Mου την σπάει που κάποια με στήνει συνέχεια…
Μου τη σπάει που οι διακοπές μου φέτος ζήτημα αν ήταν 15 μέρες
Που κάθε μέρα ξυπνάω 10 το πρωί για να διαβάσω
Η φυσική
Που δεν έχω χρόνο να παίξω το Bioshock
Προς το παρόν αυτά μου έρχονται:p
Μήπως είσαι τριτολυκείτης ?
Στο περίπου… Φάντασου την ύλη της τρίτης στα αγγλικά και με κάποια εξτρά κεφαλεάκια και είσαι μέσα…
Αααα, απλά ρώτησα γιατί αυτά που έχει στην αρχή της ύλης της τρίτης (ταλαντώσεις) μου φαίνονταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα.
[SIZE=“7”]ΓΑΜΩ ΤΟ PC ΜΟΥ!!![/SIZE]
:blow: :blow: :blow: :blow:
Το pc μου που απο χτες ολο κανει μαλακιες και κολλαει το ποντικι και το πληκτρολογιο οταν ανοιγω προγραμματα αναπαραγωγης ηχου και εικονας(ειτε με winamp και media player,ειτε μεσω youtube),ενω ανεβαζει το CPU usage στο 99%…!!
Τι διαολο,ιο εφαγα?Το scan δεν βρηκε τιποτα…Help κανεις?
Αρχισε να το κανει αφου μπηκα στο κωλο spam-site του messenger που και καλα σου λεει ποιος σε εχει μπλοκαρει(α,μην μπειτε αν σας το στειλει κανεις απο msn,κραταει τα στοιχεια σας και μετα δεν μπορειτε να κανετε log in στο msn,θελει να διαγραψετε το cookie.).