Έχω παρόμοιο πρόβλημα(δεν ξέρω αν είναι από το msn) αλλά έχω ίδη αποφασίσει να κάνω φορμάτ!!
κι εμένα μου ήρθε αυτό αλλά δεν το άνοιξα (αυτό που λέει ο therion).
ιούλης λογικά:)
Χαιρεται το κακιασμενο. Εγω το ανοιξα, τα παιξε το πιτσι για λιγο αλλα συνηλθε.
Therio:(
για ποιον λες?:-k
Γενικα εχω την εντυπωση οτι οι υπολογιστες τρελαθηκαν κρινοντας κι απ’τον δικο μου.
Με τους απανωτούς καύσωνες τι να κάνουν και αυτοί;
Κι εγω για εκει τεινω,λυση δεν βρηκα,ασε που δεν τον εχω κανει φορματ 2 χρονια :-s
Απλα πρεπει να κατσω να περασω τη μουσικη μου και οποια αρχεια θα μου χρειαστουν σε dvdια και βαριεμαι λιγο :roll:
Το κουφο παντως οταν κολλαει ειναι οτι τα μονα που αποκρινονται απο το πληκτρολογιο ειναι το start και το ctrl+alt+delete,και μαλιστα αν κρατησω τα ctrl+alt+del πατημενα,το ποντικι ανταποκρινεται,αρα τερματιζω απο κει τις διεργασιες και καμια φορα ξεκολλαει.
Αλλα ειναι εκνευριστικο.
Που σημερα σηκωθηκα -σχετικα- πρωι για να κανω ολο το νοικοκυριο…:?
!!!
Να η καλή νοικοκυρά!!! Και μετά λες για εμένα!
Η καλη η νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα!
(Η αληθεια ειναι πως σε γυναικες συνηθιζεται… )
ΓΥΝΑΙΚΑ!!! ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!
Kαι καφέ βαρύ γλυκό…:lol:
Επρεπε να βαλω πρωτα το κυρα μου φαινεται…:-k
Για σεμνα. (μην αγριεψω)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Που μου αρέσουν οι emo και τα τρεντουλάκια από γκόμενες:( Πρώτα τις θάβω και μετά…
Άτιμη κοινωνία γιατί να της κάνεις τόσο ωραίες και τόσο ακαταμάχητες μη δινοντάς τους προσωπικότητα και με παρασύρεις και μένα…
Αμα οι γκομενες ειναι ή εμο ή ζωα τις εμο θα διαλεξεις…Και για μεταλλουδες στην ηλικια που βρισκομαι μην το συζητησουμε…Χειροτερες και απ τις εμο ειναι
Βασικά είδος προς εξαφάνιση είναι:p
Πω πω,οι κακίες για το γυναικείο φύλο εδώ μέσα είναι ατελίωτες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥ/ΕΜΟ!
Οταν λεμε μεταλλου τι εννοουμε? Γιατι οι μονες μεταλλουδες που εχουμε στα βριλησσια (γιατι και οι δυο εδω μενουμε) ειναι ποζερακια που φορανε αλυσιδες τη μια μερα και την αλλη εχουν φρατζα. Προς κεντρο μερια δεν ξερω τι παιζει, αλλα εδω μεταλλουδες και εμο ειναι το ιδιο και το αυτο