Μου τη σπάει

Συμπέρασμα:Ο dark_of_the_sun είναι κουτσομπόλης και ασχολείται με το πότε πλένονται οι συμφορουμίτες του

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Το ξέρω! Είπα εγω οτι δεν είμαι;!

ρε davidian σε λιγο θα μου πεις οτι δε σ αρεσε κιολας :lol:

πρεπει να γινα ψιλορεζιλι χτες επειδη ειχα πιει πολυ για τα δεδομενα μου. 7 μισολιτρες. δυο πριν και 5 στο wizard. ειχα πρι-σοου παρτι επειδη ειχα κατα νου οτι θα ηταν μεγαλυτερη η παρεα. οι αλλοι εχασαν.:stuck_out_tongue:

φανταζομαι πρεπει να ημουν λιγο… εκδηλωτικος στο μισαωρο που επαιζε θρας. nuclear assault, sodom, kreator, megadeth, metallica, sepultura, slayer, annihilator ηταν οι μπαντες που ακουστηκαν και τις τιμησαμε δεοντως!

Που σκοθηκα απο τα της 6, για να ξεκινησω κατα της 7 παρα για την σχολη, καθως πιστευα οτι γραφω 8!!! Και τελικα γραφω 12-2!!!

Καλά μην κάνεις έτσι…Δεν έγινε και τίποτα…Τουλάχιστον δεν έχασες το μάθημα.Εγώ συνήθως παθαίνω το αντίθετο…

μου την σπάει που ψεν έχει βγει ένα σταθερό πρόγραμμα στην δουλειά, να αγοράσω ή να μην αγοράσω εισητήριο για muse αφεντικό??:lol:

O αδερφός μου…

…αυτή η μοδάτη φράση που έγινε τσίχλα στα στόματα όλων των πολιτικών: Νέος Πατριωτισμός… [-X [-X [-X :x :x :x :x

Που πρεπει να κοψω το μαλλι μου κανα ποντο γιατι μαδαω…:frowning:

Ελα μωρε σιγα για ενα ποντο κανεις ετσι, καλυτερα θα ειναι θα δυναμωσει.

Και το χειροτερο ειναι οτι εχω γεμισει το σπιτι τριχες και φωναζει και η μανα μου…

Γατα αν ειχαμε καλυτερα θα ηταν:p

στο μίτινγκ να φέρουμε εκείνο εκεί το ρολό που είναι για τα χνούδια?

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Μη με κοροιδευετε…

[SPOILER]Θα πατησω θαυμαστικο να στην πουν οι μοντ!

Χαρ χαρ[/SPOILER]

Μην ανησυχείς. Και εγώ όταν είχα μακρύ μαλλί παλιότερα μαδούσε πολύ, δε μπορείς να φανταστείς πόσες τρίχες έβγαιναν κάθε φορά όταν το βούρτσιζα. Τελικά όμως βρήκα τη λύση!! ~ (γιούπι, καλά νέα δηλαδή) :slight_smile:

Το έκοψα

:lol:

Μια απο τα ιδια και εγω! Μονο που εγω φοβομουνα γυαλιστερη καραφλα απο τα 25 μου οποτε πηρα τωρα την αποφαση.

Που χαλασα τα λεφτα μου και τωρα εχω πολυ λιγα για την υπολοιπη βδομαδα…:frowning:

Καλα να παθεις βλαμμενη. ΝΑΑΑΑΑΑ! ΝΑΑΑΑΑΑ!

Που οι διακοπές μου ήταν λίγες!

μου τη σπαει που εχω ενα καρο δουλειες για εξω και μετα οταν γυριζω σπιτι δε μπορω να διαβασω.#-o εχω χασει το ρυθμο μου.#-o

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Μου τη σπάει επίσης ότι θέλω να διαβάσω και το σπίτι είναι μπουρδ*λο και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Παράλληλα όμως βαριέμαι να το μαζέψω, φαύλος κύκλος.

μια καλη λυση ειναι η λεσχη στο κεντρο με τα αναγνωστηρια, αν δε μπορεις στο σπιτι. στην ιπποκρατους ειναι, μεταξυ πανεπιστημιου και ακαδημιας. εγω εκει παω παντα οταν δε τραβα η δουλεια για σπιτι…

εντιτ: μαλλον για εκει με βλεπω παλι σημερα…