Αν είναι να πάω Αθήνα για να διαβάσω, άσε!!! Το πολύ να πάω σε ένα μαλακιΖμένο να με φιλοξενήσει και να πινουμε καφέ στο Όναρ.
Που έκαψα το μάθημα σήμερα γιατί πήγα χτες για μπύρες…Αφού παρασύρεσαι τι πας;
Τα ωράρια του μετρό[-X
Σωστη και εδω.Εγω θα ημουν ευτυχισμενη αν ηταν 24 ωρο ή τουλαχιστον μεχρι τις 2- 3 το ξημερωμα.
Δεν μπορουμε να πιουμε ενα ποτακι πλεον!!!
Tίποτα δε μου τη σπάει αυτές τις μέρες!
:spam:
Έτσι πες τα πες τα!!:drunk:
Το μετρο θα επρεπε μετα τις 12 να εχει εστω ενα δρομολογιο ανα ωρα μεχρι το πρωι. Μου εχουν εκει το τραμ να σουλατσαρει ολη νυχτα που ειναι και αχρηστο.
Και αργό και καθόλου λειτουργικό όσον αφορά τα δρομολόγια
Για σενα… Εμενα μια χαρα με βολευει παντως…
Όντως μια φορά έκανα το λάθος και το πήρα, δεν υπήρξε δεύτερη.
Πως σε βολευει ρε γειτονα εσενα; Μετακομισες Γλυφαδα ή παραλια;:-s
Oχι, αλλα παω ανετα γλυφαδα, πειραια κλπ… Οι περιστεριωτης απο που να το παρουνε… Εσυ αν θες να πας Πειραια, με τραμ δεν πας?
Οχι εγω ειμαι Ποντια και προτιμω να παω Ομονοια να παρω ηλεκτρικο.
Και Γλυφαδα μεσω Βουλιαγμενης με λεωφορειο.
Ον τοπικ: Που τελειωσε το μελανι και δεν μπορω να εκτυπωσω ενα κειμενο που θελω να διαβασω και καθομαι και χαλαω τα ματακια μου 2 ωρες τωρα.
Κι εγω Γλυφαδα με λεοφωρειο παω… Αλλα Πειραια πανα με τραμ, αυτο ειναι νομος!
ΜΟΥ την σπάει που είμαι αγχωμένος και πιεσμένος για τα τελευταία 2 μαθήματα στην σχολή…
μου την σπάει που είμαι αγχωμένος με την δουλειά…αυτά θέλω και άλλα??:?
Απλά φρόντισε να γίνει δημιουργικό το άγχος.
ευχαριστώ ρε gigatron!αλλά πες μου πως να το κάνω??:-k εκεί κολάω και τα θαλασσώνω όλα…
Kαι μόνο ότι έχεις άγχος αυτό σημαίνει αυτόματα ότι είσαι στην τσίτα και την εγρήγορση = καλό.
Παράλληλα σκέψου το πιο παρακμιακό τραγούδι που έχεις ακούσει, θα σου κολλήσει και θα ξεχάσεις την πίεση από την ξαφνική ευθυμία!
thanks gigatron!!
μου την σπάει η αβεβαιότητα σε αυτήν την χώρα…