Δεν εκτιμας αυτα που εχεις! Κανε Οργανωση Λογιστηριου και Διαχειριση Χαρτοφυλακιου και τα λεμε.
Δεν ξερω τι παιζει σε σας με Οργανωση μπλα μπλα μπλα, αλλα πιστεψε με, κατι πρωινα 8:00 το πρωι παλαιοντολογιας εργαστηριο κι ολας, ειναι αυτο που λεμε “ουτε στον εχθρο μου”.
Το βλεπω να ερχεται… μελλοντικο poll:
“Eιναι γκρινιαρης ο freedomofrock?”:lol:
Νεφελη?:-s
α) Δεν υπάρχει Μάτλαμπ… Μόνο Φόρτραν
β) όχι greeklish ποταπέ! Αλλού εφαρμόζεις τους νόμους και αλλού όχι!
1)Που ο φίλος μου που μπορούσε να διαθέσει τζιπ από Νοέμβριο πάει στον γαμωστρατό.
2)Που δεν έχω λεφτά να αγοράσω εγώ τζιπ και δεν ξέρω να οδηγάω σε χωματόδρομους με χιόνια κλπ.
3)Που εξαιτίας των παραπάνω δεν παίζει να πραγματοποιήσω την εκδρομούλα που σχεδίαζα τον χειμώνα στα βουνά της Βουλγαρίας.
Που Σαββατιάτικα θα μείνω μέσα:(
Θα σου έλεγα ότι παίζει η Εθνική, αλλά έχω μία καλύτερη ιδέα. Γιατί δεν παίρνεις τη Sofi-k να πάτε κάπου όσο παίζει η Εθνική? Μια εκδρομούλα για παράδειγμα…
Ναι καλη ιδεα.Περαστε και απο Σαλονικα να παρετε και τον λεντ να τον πεταξετε σε καναν γκρεμο.
Ξερω γω τι λεω.
Απλα φιμωστε τον για να μην αρχισει να μιλαει.Ειναι επικινδυνος.
Ναι αλλά εγώ είμαι γουρλού όμως:p
εάν είσαι γουρλού μωρέ, τι γκρινιάζεις που δε θα βγεις ? Κάτσε δες το για χάρη μας…
(Η αγγελία για απαγωγή της Sofi-k ισχύει ακόμα :p)
Που οταν εισαι ελευθερος\ελευθερη δε μπορεις να σταυρωσεις αντρα\γυναικα ενω οταν εισαι δεσμευμενος σκανε ολοι μαζεμενοι απο πρωην μεχρι και το δεξι του τσιμπιρδονη.Αρε Μερφι γαμημενε με τους νομους σου…
:-- :-- :-- :-- :-- :–
πολύ ωραία ιδέα…
Που αυριο εχω αγγλικα
Θες ακομη να τα φτιαξουμε?
#-o ξεχασα να πω τι μου τη σπαει…
θελει μια μικρη εισαγωγη ομως…
παιζουμε “εχθρικο” και κανει τριπλα ενα κητος και βγαινω εγω μπροστα του να βοηθησω…
με εκτοπιζει!!! (και ειμαι και 2 μετρα θηριο), εφυγα 1,50 μετρο πισω και εσκασα κατω! και μετα γυρναει και κατι μου λεει…δεν πολυακουσα αλλα νομιζω ολοι καταλαβαινουμε ποτε μας βριζουν…και λεω “συγνωμη ζηταει ο κοσμος…!” και μου ανταπανταει “αϊ γ****** μωρη ηλιθια!” ε ρε γλεντια…! μου τη σπαει λοιπον που δεν μπορω ποτε να γυρισω να της απαντησω…με λογια ή με τα χερια μου…γιατι τοτε δε θα ειμαι εγω…αλλα ενα μπαζο σαν αυτη!!!
Ψοφα μπιτς!
(Γουτσου Βικ?)
Οι διαιτητές στον αγώνα…
Που εχω διπλα μου εναν παιδεραστη. Ο mad boy ξερει τι εννοω:wink:
ναι… μόνο που και εσύ είσαι 14 χρονών παιδάκι…
Σου προτείνω να αλλάξεις θέση
μα τα εχουμε πει αυτα…! πρωτα εσυ!