Μου τη σπάει

δεν ειχε κανονικο διαιτητη…γιατι ηταν “εχθρικο” δηλαδη φιλικο παιχνιδι(λεμε τωρα!) . σφυραγε ενας που ηταν της αλλης ομαδας…που σε μια αλλη φαση που μια τυπισσα πηγε να μου παρει τη μπαλα μεσα απο τα χερια και μου εσκασε μια κουτουλια(!) βγηκα εκτος εαυτου και του λεω δυνατα “τι θα γινει??? θα αρχισεις να σφυρας?” μου ειπε “θες να σφυρας εσυ καλυτερα?” εεε…τι να του πεις καλυτερα θα σφυραγα εγω…που ξερω και μπασκετ…!!!

δε λες που βγηκαμε ολοκληρες απο κει μεσα?:lol:

ωωωωχ!! εννοεις τον αγωνα της εθνικης…:lol: :lol: :lol:

Αν σε παρηγορεί, έχω βγει μόνο μια φορά έξω εδώ κι ένα μήνα εκτός δουλειάς.

Δεν ειναι κακο :smiley:

Μου τη σπάει όταν οι φίλοι μου κάνουν μια μαλακία τόσο άνετα ,ενώ την ίδια στιγμη αν το έκανα εγώ αυτό θα είχα ακούσει από τους ίδιους τον εξάψαλμο!!!

Που τελειωσαν οι Μαγισσες…

που όσο μεγαλώνω τόσο συρρικνώνεται ο ελεύθερος χρόνος…:frowning:

Θα βγείς στις 28.Υπομονή:D :smiley:

Που βάφουμε το σπίτι και ο ελεύθερος χόρος μου έχει περιοριστεί απίστευτα.

Ρε που φτάσαμε, να μας βγάζουν τα νιάτα έξω!!! :lol:

Μην ξεχάσεις το μπαστούνι σου μόνο.Γιατί δεν θα μπορώ να σε κουβαλάω[-X [-X

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

που ηθελα σημερα να περασω και να περασουν και οι υπολοιποι καλα αλλα η βραδια ηταν μια μετριοτητα…
Next time…:-s

που δε θα παω τελικα στους agent steel-vicious rumors:cry: :cry: :cry:

Που αυριο πρεπει να παω σχολειο:( …

Γαμωτο

Που είναι Δευτέρα με ότι συνεπάγεται αυτό…

Και εχω ρεπο!!!:har: :har: :har:

Που ενω το καλοκαιρι εφυγε τα γαμωκουνουπα παραμενουν, κανοντας με να μακιγιαρω πρωι πρωι τις πολλαπλες επιθεσεις τους για να βγω οξω χωρις να δειχνω πουα.

που ηθελα να κοιμηθω η γυναικα 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ.
Ειχα τον εναν τιγκα τα ντεσιμπελ, okay 5 ειναι αλλα εγω ξυπναω!
Ειχα τον αλλο με το τρυπανι δεν ξερω τι στο διαολο ηταν αυτο απο τον πανω οροφο και βαραγε!!Okay, 6 παρα ηταν αλλα ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ!:evil:

Πρεπει να αγορασω καμια ωτοασπιδα, δεν γινεται διαφορετικα![-X

μου τη σπάει που είδα τράκο εκεί που είχα τρακάρει και εγώ το Πάσχα… Μα βάλτε επιτέλους το εναέριο φανάρι κυκλοφορίας!!! Τι περιμένετε? Να αυξηθούν τα θύματα στο σημείο αυτό?

Ζώα

Εχω στουκαρει πανω στη Πεντελης στο φαναρι του Intersport.Περασε μια με κοκκινο ερχομενη απο τη ρεμματια και της εκανα ενα Κορολα με ζελατινες ζμπαραλια.Αλλαγμα οι 2 πορτες απο τη μερια του οδηγου ενω εμενα μου ειχε τσαλακωθει λιγο ο προφυλακτηρας.Οταν λεω εγω οτι το Χαλανδρι ειναι γαμημενο δε με ακουτε :smiley:

ρε συ, σε μεγάλη ευθεία με 2 λωρίδες στη Δουκίσσης Πλακεντίας, υπάρχουν 2 “χαμηλά” φανάρια αριστερά και δεξιά του δρόμου. Το δεξια δε φαίνεται γιατί το καλύπτουν διαφημιστικές πινακίδες και το βλέπεις μόνο 20-30 μέτρα πριν τη διασταύρωση. Αποτέλεσμα? Ένα φορτηγό να είναι στην αριστερή λωρίδα και να είναι νύχτα, συνεχίζεις γκαζωμένος τη διασταύρωση. Εμένα έτσι με στούκαρε ο άλλος. Έχουμε ζητήσει να φύγουν και οι διαφημιστικές πινακίδες και να μπει και 3ο φανάρι εναέριο ώστε να το βλέπουν όλοι από μακριά, αλλά τίποτα…

Ζώα!