Μου τη σπάει

Όταν θέλω κάποιον να μου δώσει οδηγίες και πέφτω σε καθυστεριμένους…Τι σημαίνει ρε φίλε “στίψε αριστερά σε ένα στοπ που δε φαίνεται…”!!![-X

H έλλειψη ευγένειας μερικών…αη στα διάλα ζώα!

Οτι υπαρχει ενα στοπ που το καλυπτει κατα ημιση ενα δεντρο και σε αυτο θα στριψεις αριστερα. Αμα σου λεγε στριψ αριστερα σ ενα στοπ δεν θα καταλαβαινες και παλι θα τον ελεγες καθυστερημενο. Ασ το, μην την ψαχνεις :stuck_out_tongue:

Όπως και να έχει τελικά με έστελνε όπου να 'ναι…

Ζαφειρόπουλος…ας μην αναφέρω τις επικές μονδρομήσεις κείθε…

άσε ρε… για να βγω στη Μεταμορφώσεως που είναι 20 μέτρα από το γκαράζ αναγκάζομαι πλέον να κάνω το τετράγωνο :x

Που τα έφτυσε το PC μου και για να γράψω 2 πράγματα αναγκάστηκα να έρθω σε Ίντερνετ Καφέ… Ελπίζω να μη κρατήσει καιρό αυτή η κατάσταση… :frowning:

1)Που σήμερα σηκώθηκα απ’τις 6
2)Που 6.30 το πρωί αναγκαζόμουν να ανέχομαι την διπλανή στο μετρό που μασούσε αλύπητα μια τσίχλα:?

Αυτος που με πηρε τηλ λιγο πριν τις 6 και με ξυπνησε. :stuck_out_tongue:

Που ένα newbe με αναφέρει στο 80% των ποστ του. όταν η πλάκα γίνεται γραφικότητα, τότε χάνω το χιούμορ μου

Που ενω κοιμομουν βαθια και γλυκα, χτυπησε το τηλεφωνο…

[-X

Είναι σοβαρά;;; :-s

Ok… :cold:

Οχι, καλα ειναι.Εγω τι φταιω ειναι το θεμα…

Και εβλεπα και ωραιο ονειρο γαμωτο…:oops: :stuck_out_tongue:

Που με εφτασε ο Angmar στα post…Ουγκ ρε…:lol:

:frowning: :frowning: :frowning:
πραγματικα σε συμπονω…ειναι οτι πιο σπαστικο υπαρχει, οποιος το κανει θελω να του χωσω μπουνια και να του σπασω τα μουτρα :lightsabre:
προχθες στα μαθηματικα στο φροντηστηρια ακουγα μια κοπελα επι 50 λεπτα… ηθελα να καρφωσω το στυλο στα αυτια μου και να την πεταξω απο το μπαλκονι :lightsabre: :lightsabre:

που έχω πάνω κάτω 20 σελίδες ακόμη να διαβάσω…αλλά απλά κάθομαι και τις κοιτάω χωρίς να τις βλέπω…αν καταλαβαίνετε τι εννοώ…:frowning:

Διαβασε τις αυριο…

Που ήμυονα σε συγκέντρωση εθελοντών για τα ανθρώπινα δικαιόματα,και αυτό που συμπέρανα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι και λίγοι είναι και έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα της αδιαφορίας των άλλων ένα σωρό άλλα προβλήματα.

Κρίμα γιατί δείχνανε να ενδιαφέρονται πραγματικά γι αυτόο που κάνουν.[-X

Eχει καλα φραγκα εκει?

Από όσο είδα ούτε στο ελάχιστο.:wink: Για εθελοντές μιλάμε.