Δλδ δουλευουν τσαμπα?
μήπως τα παίρνουν μαύρα?
Δεν είναι δουλειά.Αν έχετε όρεξη για πλάκα βρείτε κανένα άλλο θέμα,αυτό είναι αρκετά σοβαρό πιστεύω για αστεία.
αν το σκεφτείς όμως, εσένα είναι δικαίωμα σου να σε πληρώνουν για τη δουλειά που κάνεις. Αφού δε σε πλήρωναν σημαίνει ότι κατά βάθος δεν προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα…
(πόσταρετε και άλλες φώτος ρεεεε. κάντε το για μένα)
Είναι εθελοντκό,δλδ δίνουν απ’ τη τσέπη τους εκεί.
Τώρα για εκεί που δούλεψα,απλά δεν έχω πάει ακόμη να πάρω τα λεφτά,είναι άλλη οργάνωση.
Όσο για τις φώτος,πόσταρε εσύ κάποια,όλο εγώ θα ψάχνω:lol:
Εχω μια επιχειρηση που μπορω να τη βαφτισω λειτουργημα.θες να ερθεις να συνεισφερεις στο θεαρεστον εργο μας?
Μπαααα,μιά άλλη φορά,τώρα είναι άδειες οι τσέπες μου:D
σωστόοοος
Πάω για ύπνο. Σας αφήνω να ησυχάσετε!!!
που αυτόν τον καιρό ξυπνάω 6 το πρωι μετά διάβασμα, μετά σχολή και μετά δουλειά…
To μποτιλιαρισμα που συναντησα σημερα.Η αγορα μηχανης πλησιαζει ασυμμετρα απειλητικα.
Που κοιμήθηκα λίγο περίεργα προχτές και έχω πιαστεί!
Τι εννοεις κοιμηθηκες περιεργα?
Βασικά κοιμάμαι πάντα λίγο περίεργα!αλλού πάει το κεφάλι,αλλού τα χέρια…άστα να πάνε!:lol:
Που το αρμονιο της κιμπορντιστριας ειναι στο …χωριο της#-o
που πρέπει να παραδώσω το πάσο μου για να ξεγραφτώ απ’τη σχολή.
δε θέλω.είναι δικό μου.
rudolf απλά δήλωσε εχάθη ή εκλάπη… μην σκας και η κολλητή μου και η αδερφή μου το έκαναν αυτό…
Έτσι και αλλιώς αλλάζει σε δυο βδομάδες…τι νόημα έχει…
για να γραφτώ στην άλλη σχολή,πρέπει να ξεγραφτώ από τούτη.Και απλά παραδίδεις το πάσο σου για να ξεγραφτείς.
Είναι συναισθηματικό το δέσιμο,ένα χρόνο περάσαμε μαζί
Ναι γτ πιστεύεις ότι αν δεν το δώσεις δε θα γραφτείς στην άλλη σχολή που πέρασες;
Ποιος θα το καταλάβει;
Δεν γίνεται να είσαι σε δύο σχολές.Τώρα αν θα το καταλάβει κάποιος δε με απασχολεί