Μου τη σπάει

Δεν ειπα οτι για ολα φταινε οι μπατσοι, αλλα τις περισσοτερες φορες… Ειδες τι εγινε χθες στην Αθηνα, οποτε…

ναι αλλά ως δια μαγείας όλοι ασχολούνται με το μνημείο που βεβηλώθηκε…κοίτα να δεις κάτι πράγματα,βούτυρο στο ψωμί τους ήρθε αυτό για τους μπάτσους…

Γραμμενους τους εχω τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που ασχολουνται με το καμμενο φυλακιο( και οχι μνημειο). Αυτο που με νοιαζει ειναι τα ανοιγμενα κεφαλια των φοιτητων απο τους φονιαδες…

δεν μιλάω για το φυλάκιο αλλά για το όλο ξήλωμα που υπέστη το μνημείο.
είναι πολύ πιο σοβαρό βέβαια τι γινόταν μέσα και γύρω από τη βουλή εκείνη την ώρα παρά αυτό

Το μνημειο καταπατηθηκε απο τους μπατσους οι οποιοι εδερναν τους φοιτητες πανω σε αυτο… Ιδου οι υπερασπιστες της ταξης και των μνημειων της χωρας μας… ΕΥΓΕ!!!

Οσο για τα μπαχαλα, πιστευω οτι γιναν στο Συνταγμα απλα για να δειξουν οτι δεν εκμεταλλευονται κανενα ασυλο… Οπου θελουν να γινουν, θα γινουν…

Θα πρεπει να ντρεπονται οι πολιτικοι που μιλανε για τον εμπρησμο του μνημειου. Πως τολμουν να “υπερασπιζονται” τα ιδανικα που αυτο πρεσβευει, την στιγμη που τα εχουν ξεπουλησει προ πολλου?

Που δεν περνανε οι ωρες!!!:evil: :evil: :evil: :evil:

Η αναμονή είναι ωραία. Το άσχημο είναι όταν τελειώσει η συναυλία…:frowning:

Δεν νομιζω οτι περναω ωραια αυτη τη στιγμη…:frowning: :frowning:

Οταν θα τελειωσει βεβαια θα ειναι ακομα χειροτερο, αλλα θα ζησουμε 2 ωρες οι οποιες θα ειναι απλα [SIZE=“5”]ΤΕΛΕΙΕΣ[/SIZE]:slight_smile: :slight_smile:

Η ασυννενοησια…

Μου τη σπάει…που υπάρχουν πράγματα που μου τη σπάνε!

Μου τη σπάει … που σχεδόν κάθε φορά που έρχονται οι Iron Maiden στη χώρα μας κάποιοι δημοσιογράφοι - “κοράκια” δεν χάνουν την ευκαιρία να “πεθάνουν” κάποιο από τα μέλη τους, κατά προτίμηση τον Dickinson… :thumbdown:
Σαν χθές θυμάμαι, δύο μέρες πριν τη solo εμφάνιση του Bruce Dickinson το Δεκέμβριο του 1998 (Chemical Wedding tour), κάποιοι ραδιοφ(ο)νικοί σταθμοί μας πληροφορούσαν με “θλίψη” [-X ότι σκοτώθηκε σε αεροπορικό ατύχημα και η συναυλία αναβάλλεται! :o
Όλως τυχαίως εκείνες τις μέρες που ερχόταν για συναυλία στη χώρα μας!
Περίπου τα ίδια και το καλοκαίρι του 2002…:-k
Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα!
Με παίρνει χθές το βράδυ τηλέφωνο φίλος από Θεσσαλονίκη που δεν μπόρεσε να κατέβει στο live της Κυριακής και, σχεδόν φρικαρισμένος, αρχίζει τα:
“Τα 'μαθες; Ο Dickinson σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα… Δεν πρόλαβε να έρθει ασθενοφόρο…Πάει ο Bruce… To είπανε στο ραδιόφ(ο)νο… Στην εκπομπή του Βακάρου…”:x

Ευχόμαστε στο “μεγάλο” μας “δημοσιογράφο” Σωτήρη Βακάρο και στον “εγκυρότατο” σταθμό του Rock Radio 104,7 να μην πάθει αυτά που λέει για τους άλλους, γιατί δεν τον βλέπω καλά! Α ρε! Ένας Eddie που σας χρειάζεται! :twisted:

Ούστ!!! Ανάξια ανθρωποειδή, τιποτένια ανδρείκελα που παίζετε με την συμπάθεια του κόσμου για ένα group, για να “πουλήσετε” εσείς τις “αποκλειστικές” σας ειδήσεις ! :evil:

Δουλειά δεν είχε ο Βακάρος και…(Σταθερή αξία παπαροδημοσιογράφου):lol:

που τελικά δεν θα βρώ παρεά για βόρεια! :cry: :frowning: :blow: :wacko: :anyone:

Ρε μην ψαρωνετε… Ο Bruce δεν προκειται να πεθανει [SIZE=“7”]ΠΟΤΕ[/SIZE]

μου την σπάει ο [SIZE=“4”]Π[/SIZE][SIZE=“7”]ΟΤΕ[/SIZE]

Μου τη σπάει… που θα πάω πενταήμερη και θα είμαι αναγκασμένη να γυρίσω όλα τα σκυλάδικα της Ρόδου!!! :twisted: :evil: :papas: :papas:
Γαβ-γαβ! [-X

Μου την σπαει που παντα ξεχναω αν εχω κλειδωσει το αμαξι η οχι,αφου εχω απομακρυνθει 50-100 μετρα και πρεπει να ξαναγυρισω να το ελεγξω.
Ουφ!

που σπρώχνω άυτες τις μέρες όλο τον μάρτιο να τελειώσει και δεν λέει να βγεί ο μήνας…
για 3 λόγους…

1. να μην ξαναξυπνήσω στις 5 το πρωι…
  2. να τελειώσει η πρακτική μου
  3. να έρθουν οι …pos…

Αυτο το παθαινω με την πορτα του σπιτιου και ειναι οντως σπαστικο γιατι ΠΑΝΤΑ διαπιστωνω οτι την εχω κλειδωσει!!