#-o
Αυτο συμβαινει και σε μενα, πολυ σπαστικο…
#-o
Αυτο συμβαινει και σε μενα, πολυ σπαστικο…
Το φοβερό είναι ότι όποτε γυρίζω, ανακαλύπτω ότι έχω κλειδώσει, αλλά κάμποσες φορές που είπα “Μπαααα, δε βαριέσαι τώρα…” το είχα αφήσει ακλείδωτο τελικά!!!
δεν ειναι αναγκη να πας!
εγω σε εκδρομες ποτε δεν πηγαινα πουθενα! παντα υπηρχε ενας καμενος οπως εγω για να καουμε στον ξενοδοχειο!
που παρκαρεις? :lol:
Μου τη σπάει που πρέπει να πάω στον οδοντίατρο και θα μου κάνει ένεση:cry: .
:lol: :lol: :lol:
Εγω μια φορα μονο το ειχα αφησει ξεκλειδωτο,αλλα γυρισα (παλι) να ελεγξω και το κλειδωσα.
Ολες τις αλλες τζαμπα ανησυχουσα.
Δεν πλένουμε τα δόντια μας ε?
Μακάρι, αλλά δε μας αφήνουν! 8O Λολ!
Ή τουλάχιστον θα μπορούσα να πάω σε κανα ροκάδικο της Ρόδου αν υπάρχει… βέβαια μόνη μου θα πήγαινα μάλλον… :-k
Άντε, θα το αντέξω κι αυτό στη ζωή μου! Και να πεις τα club άντε, αλλά στα σκυλάδικα βγάζω σπυράκια!! Θα είναι τα 40 πιο αδικοχαμένα Ευρώ που έδωσα ποτέ! #-o
Εμένα με τρέχανε από πιτσιρίκι γιατί δε σταματούσα με τίποτα το πιπίλισμα του αντίχειρα και είχαν στραβώσει τα δόντια μου! :lol: Και μετά υπέφερα χρόνια ορθοδοντικής… τι κατάλαβα;; :dunno:
Θα πάτε 5ήμερη στη Ρόδο και γκρινιάζεις; :lol:
Εμείς είχαμε πάει 3ήμερη #-o στην Πάτρα #-o και υποχρεωτικά την μια μέρα σκυλάδικο και την άλλη beat-άδικο! :o
Ευτυχώς είχα το walkman στην τσέπη!
Εκει(επαρχια γενικα) τα σκυλαδικα ειναι καταπαρακμιακα και εχει γελιο γιατι οι τραγουδιστες ειναι τρισαθλιοι.
Μια χαρα θα περασετε.
Sticky fingers…Θα με θυμηθείς…8) (Δεν θυμάμαι βέβαια αν είναι ανοιχτό ακόμα)
Μου τη σπάει που όλοι μιλάνε για την πενθήμερη του σχολείου τους, τη στιγμή που η δικιά μας ακυρώθηκε 5 λεπτά πριν μπούμε στο πλοίο, γιατί στην Κρήτη είχε χτυπήσει ο ιός “Κοξάκης”
Είστε κακοί άνθρωποι… με χτυπάτε σε νεύρο που πονάει…
Karvou, καποιος ητανε μεγαλος γκαντεμης εκει περα…:lol: :lol: :lol:
Ω ρε ήττα…#-o
Όντως, έχω ξαναπάει στην επαρχία! Δεν είναι ούτε για γέλια ρε συ… με τέτοια παρακμή με πιάνει η καρδιά μου ώρες ώρες! :-k Μάλλον θα τα πιω για να μην καταλαβαίνω πού είμαι! :lol: Αν και οι συμμαθητές μου έχουν βάλει στοίχημα ότι θα με σηκώσουν στα τραπέζια!!Χαχαχαχαχα!!!
@ Maiden1979: Εγώ ψήφισα να πάμε Βαρκελώνη 5ήμερη (με τα ίδια λεφτά!), αλλά η πλειοψηφία ήθελε “σκυλάδικο” και ξενοδοχείο 5 αστέρων! Και οι περισσότεροι δεν έχουν δει άλλη χώρα ούτε στο όνειρό τους! [-X
@ Davidian: Τι στο καλό, ένα απόγευμα τουλάχιστον θα πάω να το ψάξω να γεμίσω λίγο τις μπαταρίες μου!
Πάντως εγώ πάω για να ρεμαλιάσω 5 μέρες και να επιστρέψω δρυμύτερη! (ψυχολογικά τουλάχιστον) :roll:
Ουτε εγω πηγα πενταημερη αλλα εθελουσια. Εσεις φαγατε γερη πορτα…
που δεν έχω χρόνο να ακούσω με την ησυχία μου κανένα cdάκι…
5ημερη στην Ρόδο 1998…Αφού δεν σβήστηκε ο Ιάλυσος από τον χάρτη πάλι καλά…:lol: Τι να πρωτοθυμηθώ…Που ξηλώσαμε όλα τα καζανάκια των δωματίων?Που βάλαμε φωτιά στα σεντόνια?Που μας κυνήγαγε ο γέρος receptionist επειδή είχαμε κατασπάσει τα ηλεκτρονικά του ξενοδοχείου?Το ξύλο στο πλοίο της επιστροφής με σχολείο των Δυτικών Προαστείων?Δεν συνεχίζω γιατί θα με κόψει η λογοκρισία του rocking…:lol:
:lol: :lol:
Το σχολειο μου πηγαινε ανωμαλη 7μερη,στην αρχη της χρονιας(Οκτωβριο συνηθως).
Η χρονια μου ηταν να μοιραστει σε 2 προορισμους,η ταξη μου Κυπρο κ η αλλη Ρωμη(μαλακιες της λυκειαρχισσας,επειδη ημασταν λιγο ανησυχα παιδακια…).Ολα κλεισμενα,χαρα εμεις που θα παμε 7μερη,φτανει μια βδομαδα πριν και γινεται το ατυχημα στον Μαλλιακο.Παρ’ολα αυτα δεν αναβαλλεται τοτε η εκδρομη.
Ε νταξει λεμε,θα παμε.Οι αλλοι θα φευγαν Σαββατο πρωι,εμεις Δευτερα πρωι.
Φτανει Παρασκευη απογευμα.Ετοιμαζουν βαλιτσες ολοι,μες στην τρελη χαρα.
Και τους παιρνουν τηλεφωνο κατα τις 8-9 το βραδυ απο το σχολειο να τους πουν οτι ακυρωθηκε τελικα η εκδρομη!
Τελικα πηγαμε τον Απριλιο,οπως ολοι.Αλλα ειχαμε φαει μεγαλη πικρα.
Και το μπλουζακι μου Κυπρος 2005 λεει.Ασχετο που δεν πηγα ποτε :roll:
:lol: