Μου τη σπάει

Aloe: Καταλαβαινω, αλλα εγω περισυ δεν πηγα στην πενθημερη του σχολειου (Σαντορινη). Χαλαρωσε και μπορει να βρειτε να πατε σε κανα μαγαζι που μπορει να σου αρεσει (στη Ροδο υπαρχι μια καλη περιπτωση).

Karvou: Εμεις χασαμε την μονοημερη, αξυρωθηκε την προηγουμενη μερα!

Bluezlick : Ετσι!!! Καλα εκανες, φανταζομαι εψαχνες και κοσμο για χιπικο ερωτα!!!:stuck_out_tongue:

Rudolf : Ο Καιρος γαρ εγγυς, πλησιαζει η ωρα που θα κοπροσκυλιαζεις, υπομονη !!!

Το ίδιο ακριβώς είχε και η αδερφή μου και κατέληξε στα ίδια…

@Davidian: Και που τα έπλενα τί κατάλαβα; Οι φρονιμίτες βγήκαν ίσιοι αλλά εγκλειστοι …:cry:

O klassikos, o malakas, o Ellinas. Oti kalytero tha itan. Emeis stin 5hmerh eixame na dialeksoume anamesa se Ellada, Varkelwnh kai Lissabwna kai an kai ithela Varkelwnh(pou akoma thelw na paw kapote), pigame Lissavona kai Porto kai me liga lefta perasame fantastika! Ta taksidia sto ekswteriko einai ola ta lefta, omws theloun xrono kai kammia fora perissotero xrhma apo oso boroume na diathesoume…

:lol: Εμάς δε μας παίρνουν αυτά! Θα είμαστε σε ένα απ’τα πιο λουξ ξενοδοχεία! 8) :stuck_out_tongue: (καλά αυτό με τα σεντόνια δε μπορώ να το φανταστώ! :lol3: )

@ Metal_Laws: Κι εγώ πεθαίνω για ταξίδια στο εξωτερικό! Έχω φτιάξει ολόκληρη λίστα με τα μέρη που θέλω οπωσδήποτε να πάω! :dunno: Βέβαια καλύτερα να πηγαίνεις μόνος σου και όχι με το σχολείο, αλλά προσπαθώ να μη χάνω ευκαιρίες… Πριν 2 χρόνια τους πήγανε Barcelona απ’το σχολείο μας και μάλλον τρόμαξαν οι καθηγητές γιατί έπαιξαν ξύλο τα αγόρια μας με κάτι Ιταλούς επειδή πείραζαν τις συμμαθήτριές τους! :lol: Τι ιππότες! Επίσης, μια καθηγήτρια αρνήθηκε να έρθει γιατί λέει ότι μια χρονιά κάτι μαθήτριες στη Ρόδο χάθηκαν και βρέθηκαν σε ένα…στρατόπεδο!!! Χαχαχααχαχαχα!!!

@ Therion: Τότε με το Μαλλιακό, είχα μόλις γυρίσει από 7ήμερη στην Τσεχία (:thumbup:)
και φρίκαρα! 8O By the way, η Τσεχία είναι η μόνη χώρα όπου είδα αρκούδα δεμένη σε κήπο σπιτιού!!!

Την άλλη Παρασκευή φεύγουμε, θα σας πω εντυπώσεις και (ελπίζω όχι τραυματικές)εμπειρίες!

ε αφου ηταν απ’τα Δυτικα Προαστεια το αλλο σχολειο πρεπει να τις φαγατε…:roll: :stuck_out_tongue: :slight_smile: :lol:

:lol: Θα μας θυμούνται για χρόνια…

K εμεις τελικα Τσεχια πηγαμε 7μερη(Πραγα).
Γαματα περασαμε.

Τιγκα στα στριπτιτζαδικα ηταν.

Και τίγκα στις ωραίες γυναίκες…

:thumbup: 8)

Czech Republic rules…

Αλόη, κρίμα που δε σας πάνε Βαρκελώνη. Την πόλη αυτή την ερωτεύτηκα τρελά. Από τις λίγες ευρωπαϊκές πόλεις που θα έμενα άνετα. 8)

Στο δρομο δεν ειδαμε κ πολλες,κυριως Ιταλιδες κ Γαλλιδες(απο εκδρομες) κυκλοφορουσαν.
Ολες οι ωραιες Τσεχες παντως ειτε εκδιδονταν ή ηταν στριπερς.
Κοινωνικα ειναι υπερβολικα χαμηλα.
Στο κεντρο της πολης το πρωτο βραδυ ηρθανε 7-8 διαφορετικα βαπορακια και μας ρωτησαν αμα θελουμε κοκα,χασις,ηρωινη κ τετοια.
Ηρθε κ ενας μαυρος και μας ρωτησε (στα ελληνικα!)
Θελετε γκαμισετε με 7 Ευρω?
Εμεις μειναμε λιγο μαλακες,αλλα ηρθε ενας καθηγητης και αρχισε να τον βριζει κ εφυγε… :lol: :lol:

Κατι Σουηδοι στο ξενοδοχειο μας ειχαν παρει παντως πραμα και ο ενας μαστουρωσε τοσο που χτυπουσε το κεφαλι του σε εναν πυροσβεστηρα,ενω οι αλλοι γυρω(κ εμεις αναμεσα τους :roll: ) ειχαν σκασει στα γελια…
Γενικα παντως περασαμε πολυ ωραια.

Α,και οι Ιταλιδες ειναι θεες.

Xaxaxaxaxaxxa…:lol:

+1… :thumbup:

Όντως!! Περνούσες στα δρομάκια και έβλεπες οθονίτσες έξω από τα στριπτιτζάδικα που δείχνανε τι γίνεται μέσα!!! :stuck_out_tongue: Τι τεχνολογία! Χαχα!

Στάνταρ πράματα! Στην κεντρική πλατεία ήμουν κι εγώ και από πίσω μου είχαν μαζευτεί κάτι τυπάκια σε κύκλο και σνιφάρανε όλοι μαζί! Έλεος!

Πάντως ωραία χώρα… Aν και τότε πήγαινα σε σχολείο στο Βέλγιο (χρηματοδοτούμενο απο European Union κλπ, γιου αντερσταντ!:stuck_out_tongue: ) επισκεφτήκαμε και ένα σχολείο σε μια μικρή πόλη της Τσεχίας - ούτε καν στην Πράγα - και μου έκανε τεράστια εντύπωση! 8O Μπήκαμε μέσα και τους είδαμε όλους με παντόφλες!!! Και η εξήγηση: έπρεπε να έχουν παντόφλες ή άλλα παπούτσια που θα φορούσαν μόνο μέσα στους χώρους του σχολείου για λόγους καθαριότητας!!! 8O Δεν είναι να εντυπωσιάζεσαι;; :-k Ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα :-s και για έναν άλλο λόγο: Πέρα από το γεγονός ότι η κάθε τάξη ήταν βαμμένη και ζωγραφισμένη από τους μαθητές ανάλογα με το μάθημα που διδασκόταν σε κάθε αίθουσα, είχαν ΠΙΑΝΟ σε πολλές τάξεις και στο διάλειμμα όλο και κάποιος έπαιζε, οι άλλοι τραγουδούσαν και χαίρονταν… είχα πάθει την πλάκα μου!! Τς τς τς…τέλος πάντων…

@ Cozy: Η Βαρκελώνη μου έχει μείνει κάτι σαν απωθημένο! :lol: Όλοι μου λένε ότι είναι απλά απίστευτη πόλη γιατί συνδυάζει τα πάντα! Κάποτε θα πάω, δε γίνεται! :slight_smile: Αυτό πάντως που έχω δει σε φωτο είναι έναν ουρανοξύστη σε σχήμα …δονητή!!! :lol3: Και αν δεν κάνω λάθος ήταν τα γραφεία της αντίστοιχης ΔΕΗ!!! Τι χιούμοοοορ!!! :lol:

είχαμε πάει που λές 5 ημερη στην πανέμορφη Σαντορίνη… ειχα να κοιμηθω 5 μέρες ώσπου ξεράθηκα στο πλοίο! τελεια ειχαμε περάσει τέλεια

@ Αλόη: Μήπως εννοείς αυτό; :lol:

Και όσο για τις Ιταλίδες που αναφέρθηκαν, είναι όντως θεές αλλά οι περισσότερες μετά τα 30. Μιλάμε οι γυναίκες στην Ιταλία όσο περνούν τα χρόνια ομορφαίνουν.

Α, και μου τη σπάει που το πορτοφόλι αδειάζει χωρίς να το πάρω χαμπάρι :-k

Cozy μολις ανοιξες την ορεξη του γυναικειου πληθυσμου :lol: :lol:

Χαχαχαχα ναι! Αυτό είναι! Ε, ρε γέλια… φαντάσου να το έχεις αυτό θέα απ’το δωμάτιό σου!! :lol3: Ελπίζω να το δω live σύντομα!

Στο προηγούμενο ποστ, ξέχασα να πω ότι και οι Τσέχοι μου είχαν κάνει εντύπωση! Δεν ήταν κι άσχημοι! :stuck_out_tongue: Δεν ήξεραν βέβαια τίποτα από αγγλικά, ούτε γαλλικά… Μόνο γερμανικά ήξεραν μερικοί που εγώ δεν έχω ιδέα! Συνεννόηση μπουζούκι δηλαδή! #-o

Υπαρχει και η γλωσσα του σωματος…:stuck_out_tongue:

η οποια είναι και η πιο σημαντικη! :smiley:

Διαφωνω

να μένω μέσα από μαλακίες άλλων…