μου τη σπάει που ο κάθε κομπλεξάρας αξιώνει τον εαυτό ικανό να οδηγήσει ένα 4Χ4 των 2,5 τόνων
μου τη σπάει που ενώ έχει πιει θεωρεί ότι είναι ικανός να οδηγήσει
μου τη σπάει που ενώ περνάει με κόκκινο το φανάρι και με στουκάρει μας φλομώνει εμένα και τους αστυνόμους στο ψέμα
μου τη σπάει που 3 μέρες τώρα δεν πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω ενώ ξέρει ότι χτύπησα
μου τη σπάει που είναι ένας κομπλεξάρας 50αρης που θεώρησε ότι με φιμέ τζάμια θα φτιάξει το κοινωνικό του στάτους.
μου τη σπάει που το αυτοκίνητο μου καταστράφηκε ολοσχερώς και θα είμαι δίχως αυτοκίνητο για κάμποσο καιρό
μου τη σπάει που 4 χρόνια οδήγησης δεν απαίτησα ποτέ από του πίσω επιβάτες να βάλουν ζώνη, τη στιγμή που εμένα αυτή με έσωσε
μου τη σπάει που ο κόσμος τσιγκουνεύται μερικούς αερόσακους μόνο και μόνο για να έχει λίγα άλογα παραπάνω τη στιγμή που μέσα στην πόλη δε χρησιμοποιεί ούτε το 20% της ισχύς του αυτοκινήτου του
Ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό… Σε 10 μέρες θα είμαι ξανά μια χαρά. Για την ώρα όμως περπατάω με μπαστούνι. Μπορεί το αυτοκίνητο μου να έγινε παλιοσίδερα, αλλά οι μηχανικοί της Peugeot είχαν κάνει καταπληκτική δουλειά και η καμπίνα των επιβατών έμεινε σχεδόν ανέπαφη. Άγαλμα πρέπει να τους στήσω…
περαστικά σου καμάρι μου!
ειδές η peugeot?
δειξ’τον μου εμένα και θα σου πώ εγώ κοινωνικό στάτους και οδήγηση υπό μέθη!:evil: :evil: :evil: :lightsabre:
Το μόνο που έχω να πω πάλι είναι πάντα ζώνη και στα πίσω καθίσματα. Δυστυχώς, το θέμα στους δρόμους δεν είναι μόνο το πώς πας εσύ, αλλά και το πώς πάνε οι άλλοι…
Στο προηγούμενο ποστ, ξέχασα να πω ότι και οι Τσέχοι μου είχαν κάνει εντύπωση
Ρε θελω να παω απεγνωσμενα στη Τσεχια!Οταν με το καλο μαζεψω λεφτα, στα μερη που θα ηθελα να παω ειναι Σκωτια (ειδα μια εκπομπη που την εδειχνε και ηταν απλα απιστευτη!) και Τσεχια!
Επισης, karvou κι απο μενα περαστικα και μακρια απο σενα αυτα αλλη φορα!
Μου τη σπαει που εχω καιρο να το ξενυχτησω σε κανα rock clubακι![-X