Πήγαινε στα σκουπίδια, βρες τες και πάρ’ τες πίσω
Κι αμα εχει περασει το σκουπιδιαρικο;
Οι καλες ευκαιριες πρεπει να αρπαζονται χωρις σκεψη.
περαστικά ρε γείτονα,σιδερένιος!!!σαν το εξώφυλλο του unbreakable:p
έφυγε το σκουπιδιάρικο και ή περιμένω άλλες ευκαιρίες ή θα πρέπει να το κυνηγήσω πριν φτάσει στη χωματερή…και δεν ξέρω αν έχει φτάσει…
Περαστικα και σιδερενιος. Γαμα το αμαξι, εσυ να εισαι καλα και μη σε νοιαζει τωρα για κατι παλιοσιδερα.
Περαστικα Karvou!!! Η ζωνη σωζει ζωες μαγκες!!
Μου τη σπαει οταν καταλαβαινω ποσο πλεονεκτες μπορει να ειμαστε ολοι οι ανθρωποι, χωλοσκαμε για πραγματα τα οποια φαινονται σημαντικα χωρις να καταλαβαινουμε οτι το πιο σημαντικο ειναι οτι ειμαστε υγιεις!!!
Περαστικα ορε Karvou! Σιδερενιος! Τωρα για οσα ειπες για το μαλακα που σε χτυπησε, εχεις δικιο και με το παραπανω.
Μου τη σπανε οι ανοιξιατικες αλλεργιες.Αψοουουουουου…
αστα να πανε! περυσι κοντεψα να παθω ανακοπη απο το συνεχομενο φταρνισμα!
βλεπω αυτους με ανοιξιατικη αλλεργια και τους λυπαμαι…πρεπει να ειναι απαισιο
αστα να πανε! δεν φταινει ποθ φταρνιζομαι σαν τρελος εχω κ την μανα μου να φωναζει που κανω ολο το σπιτι χαλια…
Ναι ρε συ ειναι τελειως απαλευτη η φαση.Εχω κανει πιο πλουσιες τις χαρτοβιομηχανιες!
εγω εχω πετσετα πλεον ! αλιος θελω ενα κουτι την μερα!
Aυτο θα πει να ειμαστε in the myx!
Χαχα! Όπως με το Recycle Bin! Αλήθεια, πόσο έξυπνο είναι όταν κάνουμε “Empty the Recycle Bin”;; :lol:
Να πω κι εγώ περαστικά… και με αφορμή το παραπάνω που είπε ο karvou, να πω ότι γενικά μου τη σπάει που πολλές φορές δε φταίμε ή δεν το αξίζουμε και όμως είτε πληρώνουμε τα σπασμένα άλλων, είτε την πληρώνουμε χωρίς λόγο, όπως πχ. σε θέματα υγείας. [-X
Μου τη σπάει που για να βγάλεις visa σε φακελώνουν λες και είσαι εγκληματίας. :-k
Η πιο γαμάτη είναι η ερώτηση (δεν ξέρω αν την κάνουν ακόμα, στο παρελθόν έπαιζε πάντως) “Υπήρξατε ποτέ μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης και ποιά ήταν αυτή;”
Ποιός ηλίθιος απάντησε ναι και ποιός ηλίθιος έβαλε αυτή την ερώτηση;:lol:
Ωραια ερωτηση παντως… Εγω ΝΑΙ θα απαντουσα…8) 8)
Τι ερωτηση και αυτη ??? :lol: :lol: :lol:
On topic: Μου τη σπαει που αυριο πρεπει να σηκωθω στις 08:30 το πρωι!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τελικα μονο εγω ειμαι ο εξτρεμιστης εδω μεσα…8)