Μου τη σπάει

Τι κακό είναι αυτό που σε βρήκε… :roll: :lol: #-o

Mου τη σπαει η τακτικη του Μετροπολις να τυλιγει τα cd με μισο κιλο κολλητικη ταινια.Ελεος δηλαδη.:frowning:

Δε λες τιποτα. Και η μαλακια ειναι οτι πολλες κυκλοφοριες δε τις βαζουν σε σακουλακι, με αποτελεσμα να γινονται χαλια οταν βγαζεις την ταινια.#-o

Ασε, καθε φορα χρειαζομαι σουγιαδες, μαχαιρια, κοφτιδες, κλπ και τουλαχιστον μιση ωρα για να το ανοιξω…:lightsabre:

Μου τη σπάει που τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει τίποτα που να …μου αρέσει! :-s

Kαλα στο PMW ειναι χειροτερα. Εκει η ταινια ειναι και μπιχλιαρικη και σου αφηνει μια τεραστια σταμπα στο cd.

καλα ναι, αλλά στο pmw βρήκα τους Antithesis και τους Sleepless με 2 ευρω εκαστος, οποτε δε με νοιαζει και ιδιαίτερα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πηρα για 2 μερες κατι μυοαναλγιτηκα, και μου “καναν ερωτα” στο στομαχι!!! Ελεος… Ξεπιαστηκα (μια βδομαδα παιδευομουν…), αλλα σημερα δεν μπορω να φαω…

Εχω μια απορια…:-k
Ολη την ωρα αρρωστη εισαι?:?

zantac ή losec να πάρεις!

H απλα βρες και αγορασε Τατουρα.Πιες το σαν τσαγακι και για 2 μερες θα εισαι μεσα στη τρελη μαστουρα :stuck_out_tongue:

Τα zantac δεν ειναι για γαστριτιδες και τετοια…;:-k

…να βλεπω σπαστικα τρεντουλα στο Πασαλιμανι την ωτα που τρωω. Ι wanna throw up μετα.

Moυ τη σπαει απιστευτα να πηγαινω σε μικρα καφε ή μπαρακια και να παιζει η μουσικη σε εντασεις live των Slayer και να χρειαζεται να ουρλιαζω για να πω 2 κουβεντες.Ρε φιλε αν ηθελα να ακουω τερμα μουσικη θα πηγαινα σε αναλογο μερος,βαλτο χαλαρα το ρημαδι να πουμε καμια μαλακια να περασει η ωρα.Κακια συνηθεια…

Ε μα πεστα! Εισαι στο μισο μετρο με τον αλλον και γκαριζεις για να μιλησεις… Γι’αυτο εγω προτιμω ησυχα μερη για καφε και κουβεντουλα(a.k.a. κουτσομπολιο):stuck_out_tongue:

+1!
Και εγω προτιμω ησυχα μερη, με λιγο κοσμο και χαλαρη μουσικη!

Συναχι… Μετα ψυξη… 2 μερες ειμαι καλα ομως!!! Ειναι να κανω την αρχη…

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Προσεχε και λιγο τον εαυτουλη σου…(δες ποιος δινει συμβουλες για αυτο το θεμα#-o :stuck_out_tongue: )
Ολη την ωρα συνταγες με φαρμακα μας ζητας…:smiley: :slight_smile:

Μου τη σπάει που είμαι άρρωστος και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. :cold: :cry:

Μου τη σπάει που βρέχει τώρα και δεν μπορώ να βγω! Θέλω καλοκαίρι, καύσωνα, να κυκλοφορώ όλη μέρα με το μαγιό στην παραλία και οι γκόμενες να τα πετούν όλα έξω… I hate winter unlike most metal fans… Summer rulezZzZ re!!!