Μου τη σπάει

μου την σπάει που όλοι έχουν πάρει την καραμέλα "έχω κατά8λιψη " για όποια μαλακία και άν κάνουν…

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ8ΛΙΨΗ ???

:evil: :evil: :blow: :evil: :evil:

Τι είναι αλήθεια?

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτο.
http://health.ana-mpa.gr/articleview3.php?id=451

Ακριβώς… και φυσικά δεν γίνεται να έχεις μέρα παρα μέρα … #-o

Μου τη σπάει που όλο το χειμώνα δεν ήταν χειμώνας και αύριο που πετάω για Ρόδο πιθανότατα να ακυρωθεί η πτήση λόγω πολλών beaufort! :dunno: Ωραία μας υποδέχτηκε η άνοιξη! :evil:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ !!! Η ρόδος είναι πανέμορφη…
:ok:

ελπίζω να μην ακυρω8εί :stuck_out_tongue:

:-s Ελπίζω να πάνε όλα καλά…

Ευχομαι να πάνε όλα κατευχήν…

:slight_smile:

Thanks παιδιά!! :roll:
Βέβαια, μου είπαν ότι λόγω αέρα πήγε να γίνει ατύχημα στη Ρόδο χτες, αλλά δεν πειράζει μωρέ… :stuck_out_tongue: Κοίτα τώρα που λατρεύω τα αεροπλάνα και με όλη αυτή τη βαβούρα θα με κάνουν να φοβηθώ! :frowning: :? Γκρρρ!

Σιγά μην φοβηθείς λίγα beaufort! :stuck_out_tongue: :lol:

Δε τα φοβάμαι. Όσο υπάρχει ασφάλεια γουστάρω τρελά τις αναταράξεις στο αεροπλάνο! Μια φορά πετούσα Χριστούγεννα και είχε απαίσιο καιρό… εγώ χαιρόμουν και μια γιαγιάκα δίπλα σταυροκοπιόταν!!! :lol: Το θέμα είναι ότι πήγε όντως να γίνει ατύχημα στο αεροδρόμιο της Ρόδου… :? και ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ τώρα που όλοι αρχίζουν και τα παίζουν και έχω να καθησυχάζω κάτι παιδιά που ακούνε για αεροπλάνο και τους πιάνει τρέμουλο! #-o

Δηλαδή, θα ρίξεις πολύ γέλιο αύριο…:stuck_out_tongue: :lol:

που οι ειδικοι μας σπανε τα φαφαρια για τις συνεπειες κα8ε τι που κανουμε

-Μην τρωτε το ενα και το αλλο εχουν τριοξινες και το δεξι του τσιμπιρδονι
-μην γαματε γιατι κυκλοφορουν αρρωστιες
-μην αναπανεετε γιατι η ατμοσφαιρα ειναι μολυσμενη
-μην καπνιζετε
-μη κλανετε γιατι επιβαρυνετε την ηδη μολυσμενη ατμοσφαιρα

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΩΡΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Μπορεις να μην βλεπεις ειδησεις/Ευαγγελατοεκπομπες. Αυτα κανουν πολυ περισσοτερο κακο στην υγεια.:stuck_out_tongue:

Δεν βλεπω καθολου τηλεοραση 8)

για το καπνισμα αληθευει παντως…

Ο Ευαγγελατος ειναι ΜΟΡΦΗ!!!:bow2: :bow2:

Οταν ειχε βγει με το μπαζουκα στο πανελ, ηταν ΟΛΑ τα λεφτα…:smiley: :smiley: :smiley: 8)

Αυτές οι κοντές ύπουλες γριές που μπαίνουν όλη την ώρα μπροστά σου και κάνιυν τις πάπιες μετά:twisted:

[-X

[-X [-X [-X [-X

και εσύ τι κάνεις ???

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :ok:

Που οταν βρεχει ολες οι κοντες γιαγιαδες περπατανε χωρις να βλεπουν με την ομπρελα μπροστα στη μουρη τους και πρεπει να προσεχω μη μου βγαλουν κανα ματι.