μου την σπάει που όλοι έχουν πάρει την καραμέλα "έχω κατά8λιψη " για όποια μαλακία και άν κάνουν…
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ8ΛΙΨΗ ???
:evil: :evil: :blow: :evil: :evil:
μου την σπάει που όλοι έχουν πάρει την καραμέλα "έχω κατά8λιψη " για όποια μαλακία και άν κάνουν…
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ8ΛΙΨΗ ???
:evil: :evil: :blow: :evil: :evil:
Τι είναι αλήθεια?
:lol: :lol:
Ακριβώς… και φυσικά δεν γίνεται να έχεις μέρα παρα μέρα … #-o
Μου τη σπάει που όλο το χειμώνα δεν ήταν χειμώνας και αύριο που πετάω για Ρόδο πιθανότατα να ακυρωθεί η πτήση λόγω πολλών beaufort! :dunno: Ωραία μας υποδέχτηκε η άνοιξη! :evil:
ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ !!! Η ρόδος είναι πανέμορφη…
ελπίζω να μην ακυρω8εί
:-s Ελπίζω να πάνε όλα καλά…
Ευχομαι να πάνε όλα κατευχήν…
Thanks παιδιά!! :roll:
Βέβαια, μου είπαν ότι λόγω αέρα πήγε να γίνει ατύχημα στη Ρόδο χτες, αλλά δεν πειράζει μωρέ… Κοίτα τώρα που λατρεύω τα αεροπλάνα και με όλη αυτή τη βαβούρα θα με κάνουν να φοβηθώ! :? Γκρρρ!
Σιγά μην φοβηθείς λίγα beaufort! :lol:
Δε τα φοβάμαι. Όσο υπάρχει ασφάλεια γουστάρω τρελά τις αναταράξεις στο αεροπλάνο! Μια φορά πετούσα Χριστούγεννα και είχε απαίσιο καιρό… εγώ χαιρόμουν και μια γιαγιάκα δίπλα σταυροκοπιόταν!!! :lol: Το θέμα είναι ότι πήγε όντως να γίνει ατύχημα στο αεροδρόμιο της Ρόδου… :? και ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ τώρα που όλοι αρχίζουν και τα παίζουν και έχω να καθησυχάζω κάτι παιδιά που ακούνε για αεροπλάνο και τους πιάνει τρέμουλο! #-o
Δηλαδή, θα ρίξεις πολύ γέλιο αύριο… :lol:
που οι ειδικοι μας σπανε τα φαφαρια για τις συνεπειες κα8ε τι που κανουμε
-Μην τρωτε το ενα και το αλλο εχουν τριοξινες και το δεξι του τσιμπιρδονι
-μην γαματε γιατι κυκλοφορουν αρρωστιες
-μην αναπανεετε γιατι η ατμοσφαιρα ειναι μολυσμενη
-μην καπνιζετε
-μη κλανετε γιατι επιβαρυνετε την ηδη μολυσμενη ατμοσφαιρα
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΩΡΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
Μπορεις να μην βλεπεις ειδησεις/Ευαγγελατοεκπομπες. Αυτα κανουν πολυ περισσοτερο κακο στην υγεια.
Δεν βλεπω καθολου τηλεοραση 8)
για το καπνισμα αληθευει παντως…
Ο Ευαγγελατος ειναι ΜΟΡΦΗ!!!:bow2: :bow2:
Οταν ειχε βγει με το μπαζουκα στο πανελ, ηταν ΟΛΑ τα λεφτα… 8)
Αυτές οι κοντές ύπουλες γριές που μπαίνουν όλη την ώρα μπροστά σου και κάνιυν τις πάπιες μετά:twisted:
[-X
[-X [-X [-X [-X
και εσύ τι κάνεις ???
:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Που οταν βρεχει ολες οι κοντες γιαγιαδες περπατανε χωρις να βλεπουν με την ομπρελα μπροστα στη μουρη τους και πρεπει να προσεχω μη μου βγαλουν κανα ματι.