…που ψαχνω αγγελιες παλι για δουλεια…ολες για τηλεφωνα και πλασε…γκρρρρρρ:? :thumbdown: :evil: :evil: [-X
8O ΜΑΚΡΙΑ απ’ αυτές τις δουλειές!! Όχι πως δε το ξέρεις και η ίδια δηλαδή, αλλά πραγματικά είναι απαράδεκτη η φάση με το τηλεμάρκετινγκ… Η όλη ιδέα να προσπαθείς να πλασάρεις ένα και καλά προσωπείο και να πουλάς παραμύθια για να πουλήσεις ένα προιόν… Υπάρχουν και καλύτερα.
κουράγιο Ολγάκι…σε καταλαβαίνω καλά:(
και το χειροτερο…σου ταζουνε καποια χρηματα…και καταληγεις να μην παρεις ουτε τα μισα απο αυτα με την δικαιολογια οτι δεν '‘εκλεισες’'οσους πελατες επρεπε…ασχετα αν σου εχουν υποσχεθει σταθερο μισθο…
Απατεώνες είναι, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Σε ελέγχουν απο την αρχή ανάλογα με το πόσο πουλάς και το χειρότερο, η όλη φάση σου προκαλεί ένα πολύ έντονο άγχος. Να λείπει το βύσινο, υπάρχουν και καλύτερα.
Στην ίδια φάση είμαστε…Λες και σ αυτή τη χώρα δε λείπει κάτι άλλο:Μόνο οι πλασιέ:(
Συμφωνω παιδια!
Ολγακι αν εχεις αναγκη τοσο πολυ μια δουλεια (εστω και περιστασιακα), πηγαινε σερβιτορα, μπουφετζου, πωλητρια… Πιστευω οτι ειναι καπως καλυτερα.
Που εφτασα στη σχολη σχεδο μια ωρα νωριτερα, και βαριεμαι…
είμαι τόσο πεσμένος ψυχολογικά…
Το κινητο μου.Ξαφνικα χαλασε και δεν μπορω να δω το μηνυμα που μου στειλαν,ουτε να στειλω γω,ουτε να παρω τηλ ουτε τπτ.
Αστοδιαλογαμωτονακαειηνοκιακαιναμηντηςξανασηκωθειποτε.
Νευρα.
Που ειχα χτυπημενο γονατο και στην μπαλα εφαγα μια γερη εκει ακριβως και τωρα εχω σακατεμενο γονατο…
βάλε πάγο αφου πρώτα βάλεις μία πετσέτα λεπτή πάνω στο γόνατο…θα το κρατήσεις για 15 λεπτά το πολύ…
αυτό αν μπορείς ανά 2-3 ώρες:wink: περαστικά!
Που βγήκε Προεδρικό Διάταγμα και κλείνουν τα γυμναστήρια τις Κυριακές.
Ήταν μία μέρα που στανταρ θα πήγαινα αφού έχω χρόνο , είμαι ξεκούραστος κλπ.
Ξέρει κανείς ποιό είναι το σκεπτικό αυτού του διατάγματος; :-k
Η γραμματεια των εργαστηριων στο κωλοφυσικο.
Μεχρι χτες δεν ειχε βγει ανακοινωση και σημερα ηταν ολες οι μερες γεματες.
Που άπειρες φορές που πηγαίνω να πατήσω στο παραθυράκι του mozilla την αποθηκευμένη διεύθυνση του rocking, απο βιασύνη αντί για το rocking.gr, πατιέται μόνο το πρώτο γράμμα (το “r”).
Το αποτέλεσμα είναι το εξής… http://www.r-project.org/
#-o
Που σήμερα έχω πεσμένη διάθεση και δεν έχω όρεξη για τίποτα…Τι βαρεμάρα είναι αυτή…
Πάω να φτιάξω κάτι να φάω μήπως και ξυπνήσω…
που το ipod μου δεν μου εμφανίζει τα περισσότερα εξώφυλλα των άλμπουμ…(μπορεί κανείς να βοηθήσει?)
Που είμα ψιλοάρρωστη…το στομάχι μου με πεθαίνει ανά διαστήματα!
ακόμα να βρω το mp3 μου!
ο υπολογιστής δε μου διαβάζει τους sims!
γιατί πάντα όλα μου έρχονται μαζεμένα???
Καημένο nephelie, πατ-πατ. Και δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα… Έμαθες για τους HIM, τι συνέβη, ε?.. Το οτι ο Βίλε τα παράτησε? Και τα υπόλοιπα…
εντάξει, πλάκα κάνω, περαστικά!
AAAAAA!!πρώτα αυτά που γράφεις στο θέμα για cure vs HIM και τώρα αυτό![-X [-X
(thanks βρε! )