Που ξυπνησα με 40 πυρετο.Σκατα κι αποσκατα
Περαστικά…
Και από εμένα…
το msn μου που ειναι για τιν καραπ*τσακλαρα :wacko: :dunno:
Γενικα το sims ειναι περιεργο παιχνιδι οσον αφορα το σπασμενο.Ψαξε μηπως το εχει και
κανας φιλος σου.
Που πρέπει μέχρι τις 19 Δεκέμβρη να έχω συμπτίξει 248 σελίδες μακροοικονομικής θεωρίας σε 20:(
που συνεχώς όλοι οι άνθρωποι στην κοινωνία μας κλεινώμαστε στο καβούκι μας και αυξάνουμε το εγώ μας…
'ή μαρτον!!!
Ψάξε στο Web να βρεις το εξώφυλλο του άλμπουμ και αποθήκευσε το.
Στον φάκελο που το έχεις αποθηκεύσει κάνε drag το εικονίδιο στο παράθυρο που γράφει ‘Now Playing’ αριστερά χαμηλά στο i-tunes. Έτοιμο.
@Nephelie: Αν έχεις εγκατεστημένα κάποια προγράμματα αντιγραφής δεδομένων όπως το Clone Dvd πρέπει να τα απεγκαταστήσεις για να τρέξει κανονικά το TheSims.
Πάρε ένα i-frit. Έχω ακούσει καλές κριτικές
τι είναι?
Ειναι το νεο μοντελο της apple που ειναι σαν παλμτοπ λιγο πιο μικρο.Κατι ενδιαμεσο με ipod και imac.Εχει διαφανη οθονη,και ολογραμμικο λογισμικο.Πολυ καλο για τη χαμηλη τιμη του
ρε παιδια την προηγούμενη βδομάδα πήρα το καινούργιο ipod classic 80GB…μία χαρά ευχαριστημένος…
ον τόπικ μου την σπάει μόνο που δεν έχει ραδιόφωνο…
Nαι από πολλούς θεώρειτε αρνητικό αυτό το γεγονός απο έμενα πάλι αδιάφορο γιατί…μπορείς να γεμίσεις 80gb καλή μουσική ποιός ο λόγος να ακούς μέτριούς ραδιοφωνικούς σταθμούς…
απλά για ειδήσεις , κανα αθλητικό αγώνα…
πολύ καλή η μουσική(γιαυτό το πήρα - είναι αρρώστια), αλλά κ το ραδιόφωνο…
νομίζω ούτε το i-frit έχει ραδιόφωνο… Αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου…
thnks!γιαυτό υπάρχουν κ τα κινητά!άσε που σιγά μην το βγάλω και άχρηστο το ipod μου:p
@Deathster+princess…χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!τελικά το διάβασε την επόμενη μέρα!απλώς μερικές φορές ο υπολογιστής τρώει ένα σκάλωμα και δε διαβάζει κανένα cd!:?
αρα για να ειμαστε ον-τοπικ μου την σπαει το Pc της Νεφελης γιατι δεν την αφηνει να παιξει Sims
Επισης μου την σπαει αυτη η ακαταπαυστη βροχη που πιανει ωρες ωρες εδω περα.
Moυ την σπαει οταν παιζω κιθαρα σε λιωμενη φαση με τα ποδια πανο στο γραφειο να πεφτει η πενα . Απολυτο γ***ση ψυχολογιας
που πρεπει να βγαλω το τελευταιο σχεδιο που μου εχει απομεινει.
:sleep: