Που εχω τα κερατα μου για αυριο…
:thumbdown:
Που εχω τα κερατα μου για αυριο…
:thumbdown:
Εμας μαμαει ποπους το προγραμμα…
:lol3:
Mε ανχωνει οτι ειχες ευκαιρη την φωτο…8O
Εχω ευαισθητα χερακια τωρα το χειμωνα :roll: :roll: :roll: :roll:
Ναι… ΞΕΡΕΝΟΝΤΑΙ ευκολα…
on topic
Που αργουν και δεν με συνδεει η φορθνετ…
που διωξατε τον δατσ γαη…ελεος με τα κομπλεξ σας!!!
σας χαλαγε που εδινε μια ευχαριστη νοτα στο φορουμ!!!
Ειναι και αδερφος σου αλλα σορυ κιολας δε σε ενοχλει που σε προσβαλει συνεχεια μπροστα σε ολους?
Πες μου ότι κάνεις πλάκα… Απλά αυτό πες μου…
Αν είναι εκεί δίπλα κ στα πρήζει τώρα, σε καταλαβαίνω…
δεν μου τα πρηζει και σε παρακαλω μιλα ευγενικα γιΑ τον αδερφο μου!!!
που γύρισα κουρασμένος από δουλειά, έλεγα να πάω σινεμά και ο ένας φίλος μου δίνει μάθημα και ο άλλος έχει πάει για μπάλα…πάλι μέσα…sh$t!!!
Μου τη σπάνε κάποιες τάσεις να γίνει το φόρουμ νηπιαγωγείο. Και εντάξει, δε λέω, γαμάτος ο χαβαλές. Αλλά ΜΟΝΟ αυτό? Να υπάρχουν κάποιες ισορροπίες τουλάχιστον. Πόσο μάλλον όταν ο χαβαλές ξεφεύγει, όπως στο θέμα που κλειδώθηκε. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι να κάνει κανείς χιούμορ… Μην αναρωτιόμαστε μετά γιατί κάποια καινούργια μέλη που γράφονται δε ποστάρουν. Βλέπουν το off topic και λένε “τι κάνω εγώ εδώ?”. Εκτός αν είναι κάφροι. Γιατί, όσο αστεία και αν είναι πολλά off topic, είναι κάπως “παρείστικα”, επειδή κάποιοι απο μας έχουμε μια οικειότητα μεταξύ μας. Οι άλλοι όμως δε φταίνε σε τίποτα.
Προσοχή, γουστάρω όλα τα off topic στα οποία συμμετέχω εξάλλου, απλά είπαμε, να έχουμε κάποιες ισορροπίες εδώ μέσα…
edit: δεν ήθελα να φύγει ο that’s why, αλλά τέλος πάντων, μάλλον θα συνέβαινε κάποια στιγμή…
Αυτό το πόστ και το επόμενο ανήκει στον αδερφό μου.Έσπασε το κωδικό μου. Εξήγηση για όσους νόμιζαν ότι τον υποστηρίζω…
Ε όχι ρε! Ε τότε πήγαινες γυρεύοντας φιλαράκο that’s why, σόρρυ κιόλας! Τι πράγματα είναι αυτά?? Τέλος πάντων, νηπιαγωγείο τέλος.
Που τα κανάλια βάζουν όλες τις μαλακίες μέχρι τις 12 και στις 2.30 το πρωι πετάνε την καλή ταινία…Δεν πανε καλά μου φαίνεται…
Γενικα τα παντα αυτες τις μερες!
Διατηρείς πάντως το χαμόγελο σου βλέπω!
Eιναι αυτο που κανουν μερικοι… σηκωνονται το πρωι λεγοντας “Τι ωραια μερα!Ολα ειναι σκατα!”:lol:
μου την εσπασε χθες που οι Dodheimsgard βγηκαν αργα κατα τις 11 κ τελειωσαν μετα τις 12 με αποτελεσμα να χασω το μετρο,να γινουμε μουσκεμα εγω κ η κοπελα μ περιμενοντας ενα διαολεμενο ταξι,να φτασουμε σπιτι κατα τις 2 κ τελικα να μην μπορεσω να σηκωθω νωρις σημερα να παω στη σχολη χανοντας 2 εργαστηρια ηλεκτρονικων κ προγραμματισμου.!!![-X
που οι νέοι χρήστες δε διαβάζουν τους κανόνες του φόρουμ και γράφουν με greeklish. Αφού σας αναγκάζουμε να τους δείτε, διαβάστε τους κι όλας ρε γαμώτο…