η Νεφέλη έχει δίκιο. Όσοι κάθονται στα αριστερά της κυλιόμενης είναι σαν τους παππούδες που πάνε με 60 στην αριστερή λωρίδα στην Αττική Οδό. Όταν πηγαίνω στο συρμό, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο να μου το κάνουν, όταν φεύγω όμως από αυτόν και βιάζομαι (δηλαδή πάντα… με λίγα λόγια το “και βιάζομαι” είναι πλεονασμός), τότε κινδυνεύει να γίνει ρεζίλι…
σωστός.
μην πούμε καλύτερα για αυτούς που μπαίνουν στο τρένο πριν βγούνε όσοι είναι μέσα…εκεί έχει πέσει σπρώξιμο κλπ
χαχα, αυτο ειναι ακομα πιο ωραιο, εχει πολυ πλακα!!
Σημερα στο Συνταγμα, εβγαινα απο τον συρμο, μπροστα μου κοσμος και κοσμακης… Βαζω πρωτη, σηκωσα τσαντες, αλλοι βριζανε, αλλα εγω βγηκα πριν μπουνε!
Μαθετε τροπους γαμωτο…
Η μπαστουνοβλαχιά σε όλο της το μεγαλείο είναι αυτό…Πρωτευουσιανοι κατα τα άλλα…Ουστ ρε καρμοίρηδες…
:lol:
Χαχαχαχαχα! Τελειως σπαστικο?Εγω παντα (οταν το βλεπω να συμβαινει δηλαδη) λεω: Πρωτα βγαινουμε και μετα μπαινουμε, ευχαριστω.Και μετα οπως ειπε και ο Billys βαζω πρωτη και φευγω.
μοναστηράκι καθώς έρχεσαι από Αιγάλεω, άδειο το τρένο και ορμάνε τα λιγούρια για να πιάσουν καθίσματα…:? :? :?
Το οτι ψηνομαι για να ανοιξω σοβαρο θρεντ
σου’ρθε πάνω στην τρέλα σου,σου’ρθε
Eknevrizomai pali mesimeriatika.
Ta svista sas mesa.
η χθεσινή μέρα.
η σημερινή μέρα.
Η αυριανη ειναι ακομα χειροτερη…
δεν έχω και πολλές αμφιβολίες
+1…με περιμενει πολυ δουλεια αυριο στο μαγαζι…
μου την σπαει οταν δεν καταλαβαινει ενας κατι τοσο ευκολονοητο που το καταλαβαινει ακομη και ενα τριαχρονο…
Μου τη σπανε τα ατομα που εκει που εχουν φτυσει πανε και γλυφουν
Που πριν λίγο μπέρδεψα τη witch με το νέο της άβαταρ και νόμιζα πως ήταν ο hokam. #-o
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxa! To δικο μου το avatar είναι από το stardust που΄η Θεα Μισελ Πφαιφερ κάνει την Κακιά Μάγισσα!
Που θα ξυπνήσω για 5 φορά συνεχόμενη 8 η ώρα με 4 ώρες ύπνο…Κάλα αύριο με το που φτάσω Θεσσαλονίκη για την πέσω με την μία
Τα σκατα που εχουν μερικοι στο κεφαλι
Αν δεν ηταν αυτοι,οι βοθρατζηδες κλεφτες θα γινονταν?