Μου τη σπάει

*σε όλα όσα μου τη σπάνε στο μετρό,έρχεται να προστεθεί και η έλλεψη υπαλλήλων το βράδυ.τα μηχανήματα δεν έχουν εισιτήρια λεωφορείων…τι νόημα έχει από τις 10 να μην υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος?

*αυτοί που κακομεταχειρίζοντα τα dvd που νοικιάζουν αλλά και οι υπάλληλοι των video club που δεν φροντίζουν να τα καθαρίζουν…

Το ότι έχω αρχίσει και βγάζω κοιλίτσα:( :frowning: :frowning:

To ότι πέτυχα μια πρώην σήμερα:? Και μετά από αυτό έχω πέσει σε βαθύ προβληματισμό για την ζωούλα μου(αν μπορεί να το αποκαλέσει κανείς ζωή αυτό:p ):frowning:

Που απο χτες που χτυπησα το ποδι μου στον γκαναπε, το μικρουλι δαχτυλακι εχει φουσκωσει, εχει γινει μπλε και εχει στραβωσει. Α και ποναει λιγο οταν το παταω.

ε,δεν είναι μικρούλι πλέον:-s

Βαλέ πάγο και κρεμούλα lasonil , να περάσει!:wink:

[QUOTE=rudolf;242414]*σε όλα όσα μου τη σπάνε στο μετρό,έρχεται να προστεθεί και η έλλεψη υπαλλήλων το βράδυ.τα μηχανήματα δεν έχουν εισιτήρια λεωφορείων…τι νόημα έχει από τις 10 να μην υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος?

*αυτοί που κακομεταχειρίζοντα τα dvd που νοικιάζουν αλλά και οι υπάλληλοι των video club που δεν φροντίζουν να τα καθαρίζουν…[/QUOTE]

πέστααααα…
που έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση για κάτι τελείως ηλίθιο.πφφφφ

Ότι κάνω τα ίδια λάθοι…

η προκαταληψη !!!

To πριν πας στην καταληψη δηλαδη?

:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :roll:

χαχαχααχαχαχχαχαχχαχαχαχα

Ρε πυραμιδακο… βγαζουν ματι…8O

Μου τη σπαει που πρεπει να κανω δουλειες στο σπιτι.[-X

…Που η σύνδεση στο γραφείο είναι τόσο αργή που μέχρι να φορτώσει μια σελίδα του φορουμ προλαβαίνω να καταχωρήσω 3 τιμολόγια

που μπαινω στο ιντερνετ με dial up…8O 8O :lightsabre:

:frowning: :frowning: :frowning:
Άχρηστος και στην ορθογραφία:(

Μου την σπάει η σχολή μου…

Η εκφραση “cd” αντι για “δισκος/album”

Η διοικηση επιχειρήσεων

Το μαθημα κατευθυνσης ? Εμενα να δεις ! Εξαιτιας της απεχθειας μου προς αυτο δεν τα πηγα καλυτερα.

Οn-topic : Η απιστευτη,αθανατη,ανεκδιηγητη ελληνικη γραφειοκρατια.

Που δεν μπορεί να κολλήσει το μυαλό μου σε κάτι εύκολο και εφικτό…Πάντα κολλάω σε χαμένες περιπτώσεις…